blackmank Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Tony316 είπε Όχι σημαίνει ότι έχουν ελέγξει τα παραστατικά. Στη στήλη αξία βγάζει κάποιο ποσό έτσι; ναι ναι βγάζει ποσό... αρά απλά περιμένω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony316 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, blackmank είπε ναι ναι βγάζει ποσό... αρά απλά περιμένω τώρα; Ναι - στη στήλη IBAN σου βγάζει IBAN ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ή ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ IBAN. Εμένα χθες ήταν στο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ και σήμερα άλλαξε στο ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ και η κατάσταση άλλαξε σε ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ. Οπότε αύριο αναμένουμε να γίνει η πληρωμή. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Tony316 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnstantinoss Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, εγώ έχω αέριο και μου βγάζει πιστώθηκε σε IBAN και ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ προς πληρωμή άλλα υπάρχει ένα θέμα που με ανησυχεί εκεί στα λίτρα και στην επιδότηση λέει μηδέν, γνωρίζει κανένας τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από kwnstantinoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony316 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kwnstantinoss είπε Καλησπέρα σας, εγώ έχω αέριο και μου βγάζει πιστώθηκε σε IBAN και ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ προς πληρωμή άλλα υπάρχει ένα θέμα που με ανησυχεί εκεί στα λίτρα και στην επιδότηση λέει μηδέν, γνωρίζει κανένας τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Και σε εμένα που έχω φυσικό αέριο 0 λέει στα Λίτρα - τα λίτρα αφορούν πετρέλαιο μόνο (λογικά). Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από Tony316 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μπηκε σε κανεναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, nermain είπε Μπηκε σε κανεναν; Μετα το μεσημέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ειναι κανεις αλλος που στην 1η πληρωμη (καπου Γεναρη-Φλεβαρη δεν θυμαμαι) φυσικου αεριου, ειχε μπει ενα Χ ποσο (μικροτερο του μεγιστου ποσου που δικαιουταν) και τωρα περιμενει για 2η πληρωμη αφου ανεβασε με τροποποιητικη τα υπολοιπα δικαιολογητικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strat8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, chrisgav είπε Ειναι κανεις αλλος που στην 1η πληρωμη (καπου Γεναρη-Φλεβαρη δεν θυμαμαι) φυσικου αεριου, ειχε μπει ενα Χ ποσο (μικροτερο του μεγιστου ποσου που δικαιουταν) και τωρα περιμενει για 2η πληρωμη αφου ανεβασε με τροποποιητικη τα υπολοιπα δικαιολογητικα? Όταν λες 1η πληρωμή, μήπως εννοείς αυτήν που έγινε περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου 2021; Εγώ πάντως απο τότε έχω να πληρωθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Strat8 είπε Όταν λες 1η πληρωμή, μήπως εννοείς αυτήν που έγινε περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου 2021; Εγώ πάντως απο τότε έχω να πληρωθώ. Τσεκαρα τωρα, 25/02 ειχαν μπει εμενα. Μαλλον εσυ ειχες παρει επιδομα και περσυ, γι' αυτο τα πηρες μεσα στον Δεκεμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Strat8 είπε Όταν λες 1η πληρωμή, μήπως εννοείς αυτήν που έγινε περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου 2021; Εγώ πάντως απο τότε έχω να πληρωθώ. Μια από τα ίδια. Αναμένουμε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Εμενα μπήκαν πολυ λιγότερα απόσο υπολόγιζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Αυτα εδω ετσι πρεπει να τα βγαζει για φυσικο αεριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αυτα εδω ετσι πρεπει να τα βγαζει για φυσικο αεριο? Έτσι το βγάζει και σε εμένα αφορά κοινόχρηστο όμως από ότι γράφει 11 λεπτά πριν, spiritclay είπε Εμενα μπήκαν πολυ λιγότερα απόσο υπολόγιζα Μήπως συμπλήρωσες το οριο η κάποιο ποσό το έβαλες μετα την προθεσμία για την πληρωμή Απρίλιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oletiras Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 47 λεπτά πριν, spiritclay είπε Εμενα μπήκαν πολυ λιγότερα απόσο υπολόγιζα Μια απο τα ιδια. Με λογαριασμο Ιανουαριο γυρω στα 300, περιμενα περιπου 150 (οπως και περσι δλδ) και μου βαλανε ενα χαρτζιλικι γυρω στα 50. Θα ηθελα να δημοσιευουν μια αναλυτικη κατάσταση σχετικα με το τι υπολογισαν και πως.... αλλα μαλλον πολλα ζηταω. Εδω δεν τα κανουν αυτα για σοβαροτερα πραγματα (πχ συνταξεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικα μπηκαν και τα υπολοιπα, χωρις να εχει γινει αυτη την φορα ενημερωση στα παραστατικα το status (Ακομα δεν εχει οριστει γραφει). Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από chrisgav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα