bad_freddy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Κι εμένα εμφανίστηκε σε αγορά 10/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, bad_freddy είπε Κι εμένα εμφανίστηκε σε αγορά 10/11. Και μενα μπηκα πριν λίγο. Μερικες φορες το να περιμένεις να δεις τι θα γινει, βγαινει κάπου. Καλες γιορτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dina85 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Σε μένα φαίνονται 5.54, €, για το αέριο, εκκαθάριση σήμερα 21/12/21 Δε φαίνεται όμως αριθμός λογαριασμού παρόλο που έχει καταχωρηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dina85 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Σε μένα φαίνονται 5.54 Εκκαθάριση 21/12/21 Στην στην στήλη IBAN δεν εμφανίζει τον αριθμό που πιστωθει το εξωφρενικα χυδαίο πόσο των 5,54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά αν δεν υπέβαλα αίτηση για το επίδομα θέρμανσης μέχρι 15/12 το χάνω οριστικά για όλη την σεζόν 21-22? Γιατί δεν επιτρέπουν να υποβάλλουμε την αίτηση ακόμα και τώρα; Πάει έχασα 300 ευρώ; Επειδή δεν έκανα submit μία φόρμα αίτησης εγκαίρως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, glenngould είπε Παιδιά αν δεν υπέβαλα αίτηση για το επίδομα θέρμανσης μέχρι 15/12 το χάνω οριστικά για όλη την σεζόν 21-22? Ναι. 19 λεπτά πριν, glenngould είπε Γιατί δεν επιτρέπουν να υποβάλλουμε την αίτηση ακόμα και τώρα; Γιατι εληξε η προθεσμια. 20 λεπτά πριν, glenngould είπε Πάει έχασα 300 ευρώ; Ναι. 20 λεπτά πριν, glenngould είπε Επειδή δεν έκανα submit μία φόρμα αίτησης εγκαίρως; Ναι γιατι ειχε προθεσμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Είχα μπει στην πλατφόρμα το Νοέμβριο και δεν δεχόταν αιτήσεις. Τι κράτος είναι αυτό; Ανοίγει την πλατφόρμα δηλαδή μόνο για λίγες μέρες και όποιος προλάβει και μετά την κλείνει; ποιο είναι το σκεπτικό για αυτό το πράγμα. Πέρσι είχε μέχρι 11 Ιανουαρίου προθεσμία. Τι εξυπηρετεί να υπάρχει αυτή η προθεσμία (ένα πολύ στενό χρονικό παράθυρο για να υποβληθούν οι αιτήσεις) ; Συγχωρέστε με, Ψυχοθεραπεία κάνω μετά το σοκ της απώλειας των €300. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, glenngould είπε Τι κράτος είναι αυτό; Ανοίγει την πλατφόρμα δηλαδή μόνο για λίγες μέρες και όποιος προλάβει και μετά την κλείνει; ποιο είναι το σκεπτικό για αυτό το πράγμα. Να μη προλάβουν να κάνουν όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, glenngould είπε Είχα μπει στην πλατφόρμα το Νοέμβριο και δεν δεχόταν αιτήσεις. Οσες αιτησεις ειχα κανει μεσα στον Νοεμβριο τις εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glenngould Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε Να μη προλάβουν να κάνουν όλοι Τι να πω Θεέ μου. Να φανταστείτε ήμουν από τους πρώτους που έψαχνα να δω αν άνοιξε η πλατφόρμα (και δεν είχε ανοίξει). Και είχα κρατήσει και το δεδομένο ότι πέρσι ισχύει μέχρι 11 Ιανουαρίου η προθεσμία, έτρεχα με κάτι προβληματάκια προσωπικά και τώρα που επέστρεψα σπίτι διαπιστώνω ότι το χασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, glenngould είπε Τι κράτος είναι αυτό; Αφρικανικο με μια δοση Ευρωπης. Μόλις τώρα, glenngould είπε Και είχα κρατήσει και το δεδομένο Να μην κρατας τιποτα ως δεδομενο στην Ελλαδα.....εκτος απο τον Ηλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ωστόσο εγώ με 450 λίτρα πετρελαιο πήρα 130 επίδομα, παίζει με τα λίτρα το επίδομα; αν έβαζα 1000 ποσο θα επερνα ; βγαίνει κάπως αυτό το ποσο; ευχαριστώ εκ τών προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις πιστώθηκε στον λογαριασμό μου ποσό για φυσικο αεριο αφορά λογαριασμό Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, tollisth είπε Μόλις πιστώθηκε στον λογαριασμό μου ποσό για φυσικο αεριο αφορά λογαριασμό Οκτωβρίου Και μένα το ίδιο. 32€ για λογαριασμό που είχα καταχωρήσει στα 65,55€. Μέγιστο ποσό επιδότησης μου γράφει γύρω στα 220€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dina85 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Σε μας 5.54, με μέγιστο ποσό 219€ Προφανώς τα βάζουν λίγα λίγα Πως θα πληρωθεί ο Σακηηηης; 😜 😜 😜 😜 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα