thermaikos4 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες για το φυσικο αεριο βαζουμε λογαριασμους που εχουν χρεωση απο 1 Οκτωβριου ή Νοεμβριου;
Raki-meze Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 18 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε για το φυσικο αεριο βαζουμε λογαριασμους που εχουν χρεωση απο 1 Οκτωβριου ή Νοεμβριου; Από 1 Οκτωβρίου
stelios91 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Για το φυσικό αέριο, κάθε πότε κάνουμε οριστική δήλωση; Εγώ που δεν έχω περάσει παραστατικά Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2024 ακόμη το χάσα ή αν τα περάσω τώρα θα το πληρωθώ κανονικά; Και αν ναι ξέρουμε πότε θα τα πληρωθούμε; (Υπόψιν ότι πληρώθηκα ήδη μια προκαταβολή τον Δεκέμβριο). Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από stelios91
Raki-meze Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 31 λεπτά πριν, stelios91 είπε Για το φυσικό αέριο, κάθε πότε κάνουμε οριστική δήλωση; Εγώ που δεν έχω περάσει παραστατικά Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2024 ακόμη το χάσα ή αν τα περάσω τώρα θα το πληρωθώ κανονικά; Και αν ναι ξέρουμε πότε θα τα πληρωθούμε; (Υπόψιν ότι πληρώθηκα ήδη μια προκαταβολή τον Δεκέμβριο). Είτε όποτε βγαίνει λογαριασμός, είτε όλους μαζί στο τέλος. Κάνεις τροποποιητική όσες φορές ανεβάζεις. Όπως θες. Πληρωμή λογικά κατά τον Απριλομάη. 1
kkaragki Δημοσ. πριν από 2 λεπτά Δημοσ. πριν από 2 λεπτά 11 ώρες πριν, ekrepali είπε τους είχα ρωτήσει πέρυσι αν γράφω στην πλατφόρμα το ποσό με η χωρίς το δώρο και μου είπανε 'βαλτε ό,τι νομίζετε σωστό!' Πχ στη ΔΕΗ ας πούμε ότι κάις 200 ευρώ και με το δώρο έρχεται ο λογαριασμός 100... Γράφεις στο επίδομα θέρμανσης 200. Δε διασταυρώνονται τα ποσά, ό,τι θες γράφεις και παίρνεις κανονικά το επίδομα. Επειδή θυμάμαι να το έχεις ξαναναφέρει, εγώ επικοινώνησα φέτος με την ΑΑΔΕ δείχνοντάς τους έναν πιστωτικό λογαριασμό. Η τρομερά σαφής απάντηση τους ήταν: Αναφορά σε κείμενο Αγαπητέ/ή κύριε/α, Σας ενημερώνουμε ότι κατά την καταχώρηση των παραστατικών συμπληρώνουμε το ΠΛηρωτέο Ποσό. Εγώ από 01/10 έχω 3 πιστωτικούς λογαριασμούς 😛. Πως θα μπορούσα να τους περάσω στο σύστημα; Spoiler Spoiler Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα