Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, desiro είπε

Καλησπερα παιδια κ Χρονια Πολλα!! Ηθελα μια διευκρινηση για τα παραστατικα!! Σε καποιες εταιρειες λογω των δωρων (πχ ΔΕΗ -100€) ερχονται αρνητικοι ή πολυ μικροι λογαριασμοι!! Στο ανεβασμα των παραστατικων ξερει κανενας αν υπολογιζουμε το δωρο?? Γτ ενδεχεται για μικρη καταναλωση να βγουν πολυ μικροι λογαριασμοι να μην καλυφθει το ποσο της επιδοτησης!!

ρωτα την ααδε

νομιζω καποιος εδω ειχε ρωτησει και του ειχαν πει καντε οτι κρινετε σωστο, αλλα μη σε παρω και στο λαιμο με κατι που θυμαμαι απο ενα ποστ

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, desiro said:

Καλησπερα παιδια κ Χρονια Πολλα!! Ηθελα μια διευκρινηση για τα παραστατικα!! Σε καποιες εταιρειες λογω των δωρων (πχ ΔΕΗ -100€) ερχονται αρνητικοι ή πολυ μικροι λογαριασμοι!! Στο ανεβασμα των παραστατικων ξερει κανενας αν υπολογιζουμε το δωρο?? Γτ ενδεχεται για μικρη καταναλωση να βγουν πολυ μικροι λογαριασμοι να μην καλυφθει το ποσο της επιδοτησης!!

Μετράει όλο το ποσό του λογαριασμού... συμπεριλαμβανομένου προμήθειας, δώρων, ρυθμιζόμενων, υκω, δημοτικών τελών, ερτ κλπ

Δημοσ.

Εγώ είμαι στην ίδια κατηγορία μ εσένα χωρίς Κοτ και με έγκριση. 

Διάβασα κάπου ότι θα τα ξαναδούν και θα βάλουν τα χρήματα τον Μάρτιο. 

Δημοσ.
Στις 3/1/2025 στις 8:55 ΜΜ, kpapageo1 είπε

Είστε ακόμα και άλλοι που δεν έχετε πληρωθεί για ρεύμα; Χωρίς ΚΟΤ, με αποδεκτή αίτηση και Iban δηλωμένο δεν έχει μπει φράγκο. 

καλημερα μια ερωτηση και γω στην αναμονη ειμαι. μηπως αλλαξες σπιτι απο το προηγουμενο καλοκαιρι; γτ καπου το διαβασα και αυτο οτι προσπαθουν να κανουν διασταυρωση

Δημοσ.

Παρόμοια περίπτωση και η δική μου . Αίτηση για ηλεκτρικό ρεύμα αποδεκτή  , δεν έχω ΚΟΤ , δεν μετακόμισα  , προκαταβολή δεν έβαλαν . Πέρυσι κανονικά επιδοτήθηκα για το ρεύμα . Πήρα τηλ. μίλησα με μία υπάλληλο δεν ήξερε να απαντήσει για ποιο λόγο δεν έβαλαν την προκαταβολή . 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, geoliol είπε

καλημερα μια ερωτηση και γω στην αναμονη ειμαι. μηπως αλλαξες σπιτι απο το προηγουμενο καλοκαιρι; γτ καπου το διαβασα και αυτο οτι προσπαθουν να κανουν διασταυρωση

Ναι η αλήθεια είναι ότι πριν 4 μήνες μετακόμισα. Στο προηγούμενο σπίτι η ΔΕΗ ηταν στο όνομα του ιδιοκτήτη οπότε δεν ξέρω τι διασταύρωση θα κάνουν. 

Δημοσ.
6 hours ago, kostas123pao said:

Γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο αριθμός παραστατικού?193032142_.png.8d510604bf76a42ac6ce529dd3e8a345.png

Το προοδευτικό δελτίο εσόδων. Δείχνει πόσες αποδείξεις έχει κόψει η ταμειακή απ'τη 1η μέρα λειτουργίας της.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/1/2025 στις 1:45 ΜΜ, kostas123pao είπε

Γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο αριθμός παραστατικού?193032142_.png.8d510604bf76a42ac6ce529dd3e8a345.png

Ο μεγάλος αριθμός στο τέλος το ΠΑΗΨΣ. Αυτο βαζω εγώ τουλάχιστον και πέρσι που έκανα δήλωση ολα καλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...