alefther Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, konandrio είπε Ναι αυτό δεν καταλαβαίνω, τι σημαίνει το έχεις ΚΟΤ?? Δεν έχω κάνει ποτέ αίτηση για ΚΟΤ αλλά από τα κριτήρια καταλαβαίνω ότι το δικαιούμαι. Μόνο ότι έχω δικαίωμα για ΚΟΤ καταργεί την επιδότηση και ας μην έχω κάνει αίτηση ΚΟΤ;; πηγαινε στην αιτηση σου στo mythermansi επεξεργασου τη φετινη αιτηση και δες "διασταυρωμενες αγορες 2024-25" ενα λινκ ειναι κατω απο την αιτηση. Εκει θα σου λεει αν πληρωθηκε, που πληρωθηκε, και αν οχι καποια ενδειξη ως το γιατι (πχ δεν εισαι πρωτος δικαιουχος στο λογαριασμο) το οτι πληρεις τα κριτηρια για ΚΟΤ αλλα δεν λαμβανεις ΚΟΤ δεν σε εξαιρει απο το επιδομα θερμανσης 1
konandrio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, alefther είπε πηγαινε στην αιτηση σου στo mythermansi επεξεργασου τη φετινη αιτηση και δες "διασταυρωμενες αγορες 2024-25" ενα λινκ ειναι κατω απο την αιτηση. Εκει θα σου λεει αν πληρωθηκε, που πληρωθηκε, και αν οχι καποια ενδειξη ως το γιατι (πχ δεν εισαι πρωτος δικαιουχος στο λογαριασμο) το οτι πληρεις τα κριτηρια για ΚΟΤ αλλα δεν λαμβανεις ΚΟΤ δεν σε εξαιρει απο το επιδομα θερμανσης Πρώτη φορά κάνω αίτηση για θέρμανση
alefther Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, konandrio είπε Πρώτη φορά κάνω αίτηση για θέρμανση πιο κατω πρεπει να εχει ενα λινκ για διασταυρωμενες αγορες, δε μπορω να σε βοηθησω με σκριν γιατι δεν ειμαι δικαιουχος
konandrio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, alefther είπε πιο κατω πρεπει να εχει ενα λινκ για διασταυρωμενες αγορες, δε μπορω να σε βοηθησω με σκριν γιατι δεν ειμαι δικαιουχος Είναι το πρώτο screen, δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές βγάζει
alefther Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, konandrio είπε Είναι το πρώτο screen, δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές βγάζει παρε το ΚΕΦ αυριο 213 162 1000 στη myaade εχεις δηλωσει Iban ετσι? https://www1.aade.gr/aadeapps3/myaade/#!/arxiki Μητρωο και επικοινωνια -> Δηλωση Λογαριασμου IBAN 1
konandrio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Ναι είναι σωστό. Είναι πολλοί στην ίδια φάση με εμένα πάντως και αλλού που διαβάζω.
obiwankenobiroz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κ σε μένα το ίδιο βγάζει πάντως παιδιά. Κ δεν είμαι δικαιούχος ΚΟΤ και το iban είναι οκ. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2024 από obiwankenobiroz
Sellout Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Το πετρελαιο εσωτερικης καυσης πως το διασταυρωνει αυτοματα ακριβως;
gokuthelegend Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Sellout είπε Το πετρελαιο εσωτερικης καυσης πως το διασταυρωνει αυτοματα ακριβως; Ο βενζινάς που θα έρθει να σου βάλει το πετρέλαιο στέλνει ο ίδιος τις αποδείξεις στο σύστημα. Εσύ δεν κάνεις τίποτα. Νομίζω μόνο πρέπει να του έχεις δώσει το ΑΦΜ σου και τον αριθμό παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος. 2
geoliol Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 πληρωθηκε κανενας το ρευμα; εμενα ακομα τιποτα και ουτε στα διασταυρωμενα δειχνει κατι.
meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, geoliol είπε πληρωθηκε κανενας το ρευμα; εμενα ακομα τιποτα και ουτε στα διασταυρωμενα δειχνει κατι. Το ρεύμα έχει πληρωθεί . Μήπως είσαι δικαιούχος ΚΟΤ ;
geoliol Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Το ρεύμα έχει πληρωθεί . Μήπως είσαι δικαιούχος ΚΟΤ ; οχι δεν ειμαι.
esertas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Στις 24/12/2024 στις 9:57 ΠΜ, megapaixtaras είπε γενικα να ξερετε βγηκε ο γραφικος υπουργος οικονομικων και ειπε οτι τα επιδοματα σιγα-σιγα θα ελλατωθουν για ορυκτα καυσιμα μεχρι το 2030 που λενε οτι τοτε θα καταργηθουν. Άρα, θα κάνουμε αίτηση για ρεύμα και θα πληρώνουμε πετρελαίο.
megapaixtaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, esertas είπε Άρα, θα κάνουμε αίτηση για ρεύμα και θα πληρώνουμε πετρελαίο. ναι αλλα επειδη δεν εχω αχοληθει και πολυ γιατι δεν με ενδιαφερει,νομιζω οτι για να παρεις επιδομα ρευματος πρεπει να το καταναλωσεις κιολας.δεν το προπληρωνεσαι οπως το πετρελαιο.αν καταναλωνεις τοσο πολυ ρευμα για να παρεις το επιδομα και πληρωνεις και πετρελαιο δεν θα πληρωσεις πολλα? σχεδον σαν να μην πηρες επιδομα? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από megapaixtaras
desiro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλησπερα παιδια κ Χρονια Πολλα!! Ηθελα μια διευκρινηση για τα παραστατικα!! Σε καποιες εταιρειες λογω των δωρων (πχ ΔΕΗ -100€) ερχονται αρνητικοι ή πολυ μικροι λογαριασμοι!! Στο ανεβασμα των παραστατικων ξερει κανενας αν υπολογιζουμε το δωρο?? Γτ ενδεχεται για μικρη καταναλωση να βγουν πολυ μικροι λογαριασμοι να μην καλυφθει το ποσο της επιδοτησης!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα