Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teot είπε

Οποιοι πληρώθηκαν επίδομα θέρμανσης για πρώτη φορά  φέτος πήραν το 50% .... οι παλιοί επιδοτούμενοι πήραν το 60%

Εγώ πέρσι, σύνολο 339,5 ((συντελεστής 0,97),

φέτος προκαταβολή 174,6.

Κάτι δε μου βγαίνει. 

• Sad 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά σε Πειραιώς με ρεύμα υπάρχουν άτομα που έλαβαν επίδομα; Ποια διαδικασία ακολουθείται μετά την αίτηση; Ανεβάζουμε λογαριασμό ΔΕΗ όπως στο φυσικό αέριο κάθε φορά που εκδίδεται μετά τις 16.10.24???

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, PedroG είπε

Παιδιά σε Πειραιώς με ρεύμα υπάρχουν άτομα που έλαβαν επίδομα; Ποια διαδικασία ακολουθείται μετά την αίτηση; Ανεβάζουμε λογαριασμό ΔΕΗ όπως στο φυσικό αέριο κάθε φορά που εκδίδεται μετά τις 16.10.24???

Αφού δεν σε αφήνει να το κάνεις, να ανεβάσεις παραστατικά για ρεύμα. Αυτό το κάνει ο ΔΕΔΗΕ έγραψε ένας φίλος πιο πάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

σε έναν συγγενή που έκανε αίτηση για πετρέλαιο του βάλανε 105€,

Τώρα πρέπει να ξοδέψει τουλάχιστον τα διπλάσια; 210€? Αλλιως τα ζητάνε πίσω;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, PedroG είπε

Εγώ δεν έλαβα, αλλά πιστεύω ότι δεν τα έβαλαν γιατί έχω δικαίωμα στο κοινωνικό τιμολόγιο?? άσχετα αν δεν έχω κάνει αίτηση.
Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα.

Δημοσ.

καλησπερα κ χρονια πολλα.εγω πηρα 226€ (επιδοτηση για πελλετ)

δεν εχω αγορασει ακομα.το ερωτημα μου ειναι θα παω να αγορασω τον φλεβαρη μαρτη πελλετ γυρω στα 250€.ετσι ασφαλιζω την δοση που πηρα κ απλα δεν θα παρω 2η.σωστα τα καταλαβα?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, soundou είπε

καλησπερα κ χρονια πολλα.εγω πηρα 226€ (επιδοτηση για πελλετ)

δεν εχω αγορασει ακομα.το ερωτημα μου ειναι θα παω να αγορασω τον φλεβαρη μαρτη πελλετ γυρω στα 250€.ετσι ασφαλιζω την δοση που πηρα κ απλα δεν θα παρω 2η.σωστα τα καταλαβα?

πρεπει να αγορασεις το διπλασιο σε αξια ... για να "κρατησεις" τα 226 πρεπει να αγορασεις πελλετ αξιας 452 ευρω

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, alefther είπε

πρεπει να αγορασεις το διπλασιο σε αξια ... για να "κρατησεις" τα 226 πρεπει να αγορασεις πελλετ αξιας 452 ευρω

δεν εχω σκοπο να αγορασω μ 452€ πελλετ.δεν αγοραζω τπτ δεν περνω επομενη δοση κ περιμενω ραβασακι να δωσω πισω τα 226 που πηρα?

Δημοσ.

Ή θα σου τα στείλουν στην εφορία μέσω της φορολογικής δήλωσης ή του χρόνου αν θα ξανακάνεις αίτηση δεν θα σου δώσουν προκαταβολή και θα σου τα κρατήσουν από την επόμενη φορολογική δήλωση 

πάντως δεν άκουσα από κάποιον να του τα πήραν πίσω 

Δημοσ.
On 24/12/2024 at 21:58, Death_In_Paradise said:

Ξέχασα να κάνω αίτηση, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει η πλατφόρμα για αιτήσεις ξανά;

Όχι, δε ξανανοίγει

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, phanispal είπε

Αν έχεις ΚΟΤ δε δικαιούσαι επιδότηση για ρεύμα.

Για πετρέλαιο κ.λπ. όμως δικαιούσαι.

Ναι αυτό δεν καταλαβαίνω, τι σημαίνει το έχεις ΚΟΤ??
Δεν έχω κάνει ποτέ αίτηση για ΚΟΤ αλλά από τα κριτήρια καταλαβαίνω ότι το δικαιούμαι.
Μόνο ότι έχω δικαίωμα για ΚΟΤ καταργεί την επιδότηση και ας μην έχω κάνει αίτηση ΚΟΤ;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, konandrio είπε

Δεν έχω κάνει ποτέ αίτηση για ΚΟΤ αλλά από τα κριτήρια καταλαβαίνω ότι το δικαιούμαι.
Μόνο ότι έχω δικαίωμα για ΚΟΤ καταργεί την επιδότηση και ας μην έχω κάνει αίτηση ΚΟΤ;;

ΟΧΙ 

6 λεπτά πριν, konandrio είπε

Όποιος παίρνει Κοτ, δεν δικαιούται 2' επιδότηση ρεύματος για θέρμανση.

Δικαιούται για πετρέλαιο πέλλετ ξύλα κτλ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...