Titarasaudi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Εγω πληρωθηκα χθες σε λογαριασμο Εθνικης (ρευμα) Το ίδιο και εγώ χθες σε Εθνική για ρεύμα! Σου γράφει και σένα "Επίδομα πετρελαίου";
starmanwarz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 17 minutes ago, Titarasaudi said: Το ίδιο και εγώ χθες σε Εθνική για ρεύμα! Σου γράφει και σένα "Επίδομα πετρελαίου"; Ναι 1
Witcher1st Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Οσοι πληρωθηκαμε εχθες, ειναι το συνολικο ποσο ή περιμενουμε και κατι αλλο τους επομενους μηνες;
ekrepali Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Witcher1st said: Οσοι πληρωθηκαμε εχθες, ειναι το συνολικο ποσο ή περιμενουμε και κατι αλλο τους επομενους μηνες; Επιπλέον 40%... άν κάψεις το 2πλάσιο του συνολικού επιδόματος. Δηλαδή αν πήρες 120, θα πάρεις επιπλέον 80... σύνολο 200. Αν κάψεις 400. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali
alefther Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Επιπλέον 40%... άν κάψεις το 2πλάσιο του συνολικού επιδόματος. Δηλαδή αν πήρες 120, θα πάρεις επιπλέον 80... σύνολο 200. Αν κάψεις 400. περιπου 80, μπορει λιγοτερα, μπορει περισσοτερα, οι συντελεστες θα καθοριστουν κατα Μαη μερια, αναλογα με το ποσο κρυο θα εχει κανει στην περιοχη σου 5 ώρες πριν, megapaixtaras είπε γενικα να ξερετε βγηκε ο γραφικος υπουργος οικονομικων και ειπε οτι τα επιδοματα σιγα-σιγα θα ελλατωθουν για ορυκτα καυσιμα μεχρι το 2030 που λενε οτι τοτε θα καταργηθουν. ειναι γνωστο εδω και χρονια οτι τα ορυκτα καυσιμα πανε προς υποχρεωτικη αποσυρση, εδω πλεον απαγορευεται να επιδοτουν (εξοικονομω) λεβητες/καυστηρες πετρελαιου/ ΦΑ. Ετσι κι αλλιως, και φετος, πριμοδοτηθηκε το ρευμα και μειωθηκε η επιδοτηση για ΦΑ/Πετρελαιο 1
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Στο πετρέλαιο το σύνολο που μπορεί να πάρει κάποιος φέτος είναι 300 x τον συντελεστή που γράφει η αίτηση του.. Έδωσαν προχθές το 60% και μένει ακόμα 40%. Εννοείται εφόσον έχετε βάλει το διπλάσιο. Εγώ Νοέμβριο έβαλα 600 λίτρα με 1.14 τιμή οπότε πήρα κανονικα το 60%. Παλιότερα ήταν 301 ευρώ τουλάχιστον με το 0.86 συντελεστή που έχουμε εδώ που είμαι. Με το ρεύμα δεν έχω ιδέα τι γίνετε.
alefther Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Στο πετρέλαιο το σύνολο που μπορεί να πάρει κάποιος φέτος είναι 300 x τον συντελεστή που γράφει η αίτηση του.. Έδωσαν προχθές το 60% και μένει ακόμα 40%. Εννοείται εφόσον έχετε βάλει το διπλάσιο. Εγώ Νοέμβριο έβαλα 600 λίτρα με 1.14 τιμή οπότε πήρα κανονικα το 60%. Παλιότερα ήταν 301 ευρώ τουλάχιστον με το 0.86 συντελεστή που έχουμε εδώ που είμαι. Με το ρεύμα δεν έχω ιδέα τι γίνετε. δεν εχει καμια σημασια τι εβαλες τον νοεμβριο, η αν εβαλες καν. Τωρα πηρες προκαταβολη, το τι εβαλες θα ελεγχθει τον Μαιο, οταν θα γινει η εξοφληση
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alefther είπε δεν εχει καμια σημασια τι εβαλες τον νοεμβριο, η αν εβαλες καν. Τωρα πηρες προκαταβολη, το τι εβαλες θα ελεγχθει τον Μαιο, οταν θα γινει η εξοφληση Αν ένας όμως έβαλε 50 λίτρα πετρέλαιο και δεν βάλει άλλα το Μάιο θα πρέπει να τα επιστρέψει αυτά που πήρε τώρα? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin
alefther Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Arkin είπε Αν ένας όμως έβαλε 50 λίτρα πετρέλαιο και δεν βάλει άλλα το Μάιο θα πρέπει να τα επιστρέψει αυτά που πήρε τώρα? Ναι Βεβαια υπαρχει και ενα αλλο θεματακι, δε ξερεις το ακριβες επιδομα που δικαιουσαι, ξερεις το περιπου, το ακριβες ποσο θα το μαθεις το Μαιο ... αλλα ... Ελλαδα ειμαστε, ο καθενας νομοθετει οτι του κατεβει 🥱
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, alefther είπε Ναι Βεβαια υπαρχει και ενα αλλο θεματακι, δε ξερεις το ακριβες επιδομα που δικαιουσαι, ξερεις το περιπου, το ακριβες ποσο θα το μαθεις το Μαιο ... αλλα ... Ελλαδα ειμαστε, ο καθενας νομοθετει οτι του κατεβει 🥱 Το ακριβές επίδομα είναι ο συντελεστής x 300 ευρώ επίσημα δηλαδή για το πετρέλαιο. Τώρα πήραμε το 60% σε μένα βγαίνει ακριβώς δηλαδή με το υπόλοιπο 40% να είναι 0.86x300. Φίλος προχθές με ρεύμα πήρε 180 ευρώ αλλά δεν ξέρω για εκεί με τι συντελεστές δίνουν το επίδομα.
alefther Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Το ακριβές επίδομα είναι ο συντελεστής x 300 ευρώ επίσημα δηλαδή για το πετρέλαιο. Τώρα πήραμε το 60% σε μένα βγαίνει ακριβώς δηλαδή με το υπόλοιπο 40% να είναι 0.86x300. Φίλος προχθές με ρεύμα πήρε 180 ευρώ αλλά δεν ξέρω για εκεί με τι συντελεστές δίνουν το επίδομα. ο συντελεστης θα βγει το Μαιο, αναλογα με τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατησουν φετος στην περιοχη σου. Τωρα πηρες προκαταβολη με βαση τον περσυνο συντελεστη. Μπορει να παραμεινει ο ιδιος, μπορει να ανεβει, μπορει να πεσει Αναφορά σε κείμενο Οι συντελεστές των οικισμών της Ελληνικής Επικράτειας που εκφράζουν τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες των οικισμών της Ελληνικής Επικράτειας θα εκτιμηθούν από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2024 - Μάρτιος 2025 (ΣΟ-Μ) και θα δημοσιευθούν σε συμπληρωματικό παράρτημα με νέα απόφαση. https://www.aade.gr/sites/default/files/2024-11/fek6249.pdf 1
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, alefther είπε ο συντελεστης θα βγει το Μαιο, αναλογα με τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατησουν φετος στην περιοχη σου. Τωρα πηρες προκαταβολη με βαση τον περσυνο συντελεστη. Μπορει να παραμεινει ο ιδιος, μπορει να ανεβει, μπορει να πεσει https://www.aade.gr/sites/default/files/2024-11/fek6249.pdf Κατάλαβα δεν το ήξερα αυτό. Η αίτηση που έκανα γράφει 0.86 αλλά είναι αυτός που ήταν και πέρσι. Οπότε ακόμα δεν ξέρουμε επίσημα πόσο είναι το συνολικό επίδομα. 1
oykas2001 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά μπήκε σε μένα τελικά του ρεύματος σε Πειραιώς χθες, νόμιζα πως είχα της alpha αλλά λάθος μου. Γράφει επίδομα πετρελαίου. Επίσης δεν ξέρω αν είναι ολόκληρο το ποσό. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από oykas2001 1
Witcher1st Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, ekrepali said: Επιπλέον 40%... άν κάψεις το 2πλάσιο του συνολικού επιδόματος. Δηλαδή αν πήρες 120, θα πάρεις επιπλέον 80... σύνολο 200. Αν κάψεις 400. Και πως υπολογιζουν ποσο θα καψω οταν χρησιμοποιω ηλεκτρικο ρευμα;;
teot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Οσοι πληρωθηκαμε εχθες, ειναι το συνολικο ποσο ή περιμενουμε και κατι αλλο τους επομενους μηνες; 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Επιπλέον 40%... άν κάψεις το 2πλάσιο του συνολικού επιδόματος. Δηλαδή αν πήρες 120, θα πάρεις επιπλέον 80... σύνολο 200. Αν κάψεις 400. 2 ώρες πριν, Arkin είπε Στο πετρέλαιο το σύνολο που μπορεί να πάρει κάποιος φέτος είναι 300 x τον συντελεστή που γράφει η αίτηση του.. Έδωσαν προχθές το 60% και μένει ακόμα 40%. Εννοείται εφόσον έχετε βάλει το διπλάσιο. Εγώ Νοέμβριο έβαλα 600 λίτρα με 1.14 τιμή οπότε πήρα κανονικα το 60%. Παλιότερα ήταν 301 ευρώ τουλάχιστον με το 0.86 συντελεστή που έχουμε εδώ που είμαι. Με το ρεύμα δεν έχω ιδέα τι γίνετε. Οποιοι πληρώθηκαν επίδομα θέρμανσης για πρώτη φορά φέτος πήραν το 50% .... οι παλιοί επιδοτούμενοι πήραν το 60%. 13 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Και πως υπολογιζουν ποσο θα καψω οταν χρησιμοποιω ηλεκτρικο ρευμα;; Απο τους λογαριασμούς ρεύματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα