lele322 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Κι εμένα το ίδιο σε alpha, μάλλον τελευταίοι θα μείνουμε... Και εμενα το ιδιο.Για ρευμα. Σε eurobank λογαριασμο. Καπου διαβασα μπορει και αυριο θα βαλουν λεφτα , μεχρι τα χριστουγεννα .
meletis_m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, tselotrelo είπε Καλησπερα Για το επιδομα τηλεθερμανσης δεν υπαρχει αριθμος παραστατικου (μονο αριθμος λογαριασμου και κωδικος καταναλωτη) τι βαζουμε? επισης επειδη ο λογαριασμος ειναι στο ονομα της συζύγου και η αιτηση για επιδομα θερμανσης στο δικο μου υπαρχει θέμα? ευχαριστω μπηκε η προκαταβολη σημερα αλλα αμα δε τα δικαιουμε για καποιο λογο μην τα φαω και μετα μου τα ζητανε πισω Εφόσον κάνετε κοινή δήλωση , και το δηλώνετε και οι 2 ως κύρια κατοικία δε νομίζω να έχεις θέμα . Ρώτησε και το λογιστή σου βέβαια .
johnnyman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε μπηκαν και σε εμενα,πειραιως φετος εκανες αιτηση? μολις επιβαιωσα οτι εγινε το ιδιο και για την μητερα μου..η οποια ομως θα βαλει πετρελαιο,, φαινεται δινουν την προκαταβολη ακομα και αν δεν εβαλες πετρελαιο φετος γιατι εβαλες περσυ,οποτε φαινεται σαυτους οτι οντως χρησιμοποιεις το πετρελαιο για θερμανση και ας πουμε οτι σε ενισχυουν ακομα και αν δεν αγορασεις ολη την ποσοτητα.γιαυτο μαλλον δεν σου ζητησαν τα χρηματα πισω.τωρα φετος αν δεν βαλεις εστω και λιγο ισως στα ζητησουν,προσεξε. το γιατι δεν τα ζητανε πισω ειναι και ο παραγοντας οτι πολλα απο τα επιδοματα δεν εξαντλουνται απο το αρχικο ποσο διαθεσης σε ορισμενες κατηγοριες θερμανσης.περσυ στο ρευμα ουτε το 40% δεν καλυψαν οι αιτησεις. Έκανα αίτηση ναι,αέριο έχω φιλε μου.
agn0spt93 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Πέρυσι όταν έκανες την αίτηση σου έγραφε το μέγιστο ποσό που μπορείς να επιδοτηθείς. Φέτος όταν κάναμε τις αιτήσεις δεν υπήρχε κάπου το ποσό της επιδότησης. Μου έκαναν μία κατάθεση ποσού, ενώ είχα κάνει αίτηση για φυσικό αέριο. Πέρυσι απλά ανεβάζαμε παραστατικά και σε κάθε πληρωμή παίρναμε πίσω το 50%. Τώρα θα πρέπει να ανεβάζουμε πάλι τα παραστατικά όπως πέρυσι μέχρι να φτάσουμε το ποσό που μας κατέθεσαν; Γνωρίζει κάποιος;
7tasos7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, agn0spt93 είπε Πέρυσι όταν έκανες την αίτηση σου έγραφε το μέγιστο ποσό που μπορείς να επιδοτηθείς. Φέτος όταν κάναμε τις αιτήσεις δεν υπήρχε κάπου το ποσό της επιδότησης. Μου έκαναν μία κατάθεση ποσού, ενώ είχα κάνει αίτηση για φυσικό αέριο. Πέρυσι απλά ανεβάζαμε παραστατικά και σε κάθε πληρωμή παίρναμε πίσω το 50%. Τώρα θα πρέπει να ανεβάζουμε πάλι τα παραστατικά όπως πέρυσι μέχρι να φτάσουμε το ποσό που μας κατέθεσαν; Γνωρίζει κάποιος; Εφόσον έκανες αίτηση για φυσικό αέριο πρέπει να ανεβάζεις παραστατικά οπως και πέρσι. Το ποσό δεν εχει βγει σε κανέναν. Εχει βγει ουσιαστικά επειδή σου λέει τον συντελεστή σου και βάση του ειδου καυσίμου βγαίνει το ποσό. Απλά κατι παίζει με την θερμοκρασία το μ.ο. που θα βγει τέλη Μαρτίου. 2
megapaixtaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 γενικα να ξερετε βγηκε ο γραφικος υπουργος οικονομικων και ειπε οτι τα επιδοματα σιγα-σιγα θα ελλατωθουν για ορυκτα καυσιμα μεχρι το 2030 που λενε οτι τοτε θα καταργηθουν. 1
papakostas37 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Εγω που μεχρι τωρα δεν εχω λαβει για ρευμα σε Πειραιως, να θεωρησω οτι με πεταξαν εκτος ή ειναι κι αλλοι σε εκκρεμοτητα;
GREGORYMO Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, papakostas37 είπε Εγω που μεχρι τωρα δεν εχω λαβει για ρευμα σε Πειραιως, να θεωρησω οτι με πεταξαν εκτος ή ειναι κι αλλοι σε εκκρεμοτητα; Είσαι Κοτ? 1
ioannis231 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, papakostas37 είπε Εγω που μεχρι τωρα δεν εχω λαβει για ρευμα σε Πειραιως, να θεωρησω οτι με πεταξαν εκτος ή ειναι κι αλλοι σε εκκρεμοτητα; Και σε εμενα τιποτα μεχρι στιγμης σε λογαριασμό της Άλφα. Καταστάση αίτησης "Αποδεκτή", πληρωμή "Ενεργοποιημένη" αλλά λεφτά τίποτα.. Για επιδότηση ρεύματος. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από ioannis231
papakostas37 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είσαι Κοτ? Οχι
PedroG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Eurobank Φυσικο Αεριο μπηκαν τα μισα ακριβως απο περσι δεν αλλαξα τιποτα σε σχεση με περσι! νομιζω ιδιος συντελεστης ανεβαζα μια μια τις αποδειξεις παραστατικα εκδοσης περσι μεχρι και Ιουλιο...... Ξερει κανεις γιατι μου κατεβασαν στο μισο ακριβως την επιδοτηση ειμαι Βορεια Ελλαδα και καιμε φουλ Θερμανση.....περσι πηρα το μεγιστο!!! 14 ώρες πριν, megapaixtaras είπε μπηκαν και σε εμενα,πειραιως φετος εκανες αιτηση? μολις επιβαιωσα οτι εγινε το ιδιο και για την μητερα μου..η οποια ομως θα βαλει πετρελαιο,, φαινεται δινουν την προκαταβολη ακομα και αν δεν εβαλες πετρελαιο φετος γιατι εβαλες περσυ,οποτε φαινεται σαυτους οτι οντως χρησιμοποιεις το πετρελαιο για θερμανση και ας πουμε οτι σε ενισχυουν ακομα και αν δεν αγορασεις ολη την ποσοτητα.γιαυτο μαλλον δεν σου ζητησαν τα χρηματα πισω.τωρα φετος αν δεν βαλεις εστω και λιγο ισως στα ζητησουν,προσεξε. το γιατι δεν τα ζητανε πισω ειναι και ο παραγοντας οτι πολλα απο τα επιδοματα δεν εξαντλουνται απο το αρχικο ποσο διαθεσης σε ορισμενες κατηγοριες θερμανσης.περσυ στο ρευμα ουτε το 40% δεν καλυψαν οι αιτησεις. Και εγω περσι μετα βιας εκαψα 500 ευρω λογω ηπιου Χειμωνα στην Β Ελλαδα . Φετος ακριβως τα μισα σαν προκαταβολη απο περσι! Για να τα λαβεις ολα τα ποσα πρεπει να καψεις ολοκληρο το ποσο Χ 2 νομιζω ισχυε περσι....φετος θα δουμε αν θα υπαρξει μελλοντικα καποια ρυθμιστικη επαναξιολογηση!
kostinio1983 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, papakostas37 είπε Εγω που μεχρι τωρα δεν εχω λαβει για ρευμα σε Πειραιως, να θεωρησω οτι με πεταξαν εκτος ή ειναι κι αλλοι σε εκκρεμοτητα; Και εγω με Πειραιώς για ρεύμα ακόμα τίποτα.
Sellout Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Έχω αρχίσει να υποπτευομαι πως όσοι δεν πήραμε για την ώρα κάτι, μάλλον δε θα πάρουμε και τίποτα. Δε γίνεται να πληρώθηκαν άλλοι και εμείς όχι στις ίδιες τράπεζες.
lele322 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Για το ρευμα ειμαστε πολλοι οι απληρωτοι. Δεν γινεται ολοι να εχουμε κοτ. μαλλον ειναι και σημερα οι πληρωμες. Ή και παρασκευη. Και που να ρωτησεις δεν ξερω. Υπαρχει καποιο 5ψηφιο τηλεφωνο απο υπουργειο?
starmanwarz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Εγω πληρωθηκα χθες σε λογαριασμο Εθνικης (ρευμα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα