geoliol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 εμενα δεν δειχνει καν ποσα ειναι να μου βαλουν σαν προκαταβολη παραμενει κενο.
tselotrelo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα Για το επιδομα τηλεθερμανσης δεν υπαρχει αριθμος παραστατικου (μονο αριθμος λογαριασμου και κωδικος καταναλωτη) τι βαζουμε? επισης επειδη ο λογαριασμος ειναι στο ονομα της συζύγου και η αιτηση για επιδομα θερμανσης στο δικο μου υπαρχει θέμα? ευχαριστω μπηκε η προκαταβολη σημερα αλλα αμα δε τα δικαιουμε για καποιο λογο μην τα φαω και μετα μου τα ζητανε πισω
Titarasaudi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά! Εγώ έκανα αίτηση για επίδομα θέρμανσης με ρεύμα (όπως και πέρυσι) και πριν λίγο μπήκανε χρήματα και βλέπω ότι γράφει 'επίδομα θέρμανσης πετρελαίου"!! Εγώ έχω να κάψω πετρέλαιο 10 χρόνια! Σε όσους πήραν επίδομα με ρεύμα τι γράφει; Αν έχει γίνει λάθος, θα μου ζητήσουν τα χρήματα πίσω; Αφού δεν θα προσκομισω εννοείται αποδείξεις πετρελαίου!
johnnyman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, alefther είπε myaade οφειλες εκτος ρυθμισης, αχρεωσθητως καταβεβλημενα. Προφανως οταν ληξει το περιθωριο αγορων για το καυσιμο σου Εγώ πέρσι πείρα προκαταβολή 290 ευρω αλλα κάλυψα μονο τα 190. Δεν μου ζήτησαν τπτ πισω. Φέτος μου έβαλαν 170 προκαταβολή. Πως γίνεται αυτό?
meletis_m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Titarasaudi είπε Καλησπέρα παιδιά! Εγώ έκανα αίτηση για επίδομα θέρμανσης με ρεύμα (όπως και πέρυσι) και πριν λίγο μπήκανε χρήματα και βλέπω ότι γράφει 'επίδομα θέρμανσης πετρελαίου"!! Εγώ έχω να κάψω πετρέλαιο 10 χρόνια! Σε όσους πήραν επίδομα με ρεύμα τι γράφει; Αν έχει γίνει λάθος, θα μου ζητήσουν τα χρήματα πίσω; Αφού δεν θα προσκομισω εννοείται αποδείξεις πετρελαίου! Το ίδιο και σε εμένα , επίδομα για ηλεκτρικό έκανα . Έτσι και αλλιώς έχεις και αίτηση υποβολής που αναφέρεται. Δε θα έχεις θέμα .
adi32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, meletis_m είπε Το ίδιο και σε εμένα , επίδομα για ηλεκτρικό έκανα . Έτσι και αλλιώς έχεις και αίτηση υποβολής που αναφέρεται. Δε θα έχεις θέμα . για ρευμα τι ποσο βαζουν και πως το υπολογιζουν?
stelakis1914 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Επίσης για ρεύμα, μπορείτε να ανεβάσετε παραστατικά; Σε εμένα παθαίνει "bootloop" η πλατφόρμα μόλις μπω σε αυτήν την ενότητα. 1
alefther Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Επίσης για ρεύμα, μπορείτε να ανεβάσετε παραστατικά; Σε εμένα παθαίνει "bootloop" η πλατφόρμα μόλις μπω σε αυτήν την ενότητα. οχι, παραστατικα δινει ο ΔΕΔΔΗΕ οχι εσυ 1
7tasos7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, geoliol είπε εμενα δεν δειχνει καν ποσα ειναι να μου βαλουν σαν προκαταβολη παραμενει κενο. Μήπως είχες κοτ; ή αρνητικό περσινό υπόλοιπο στο επίδομα θέρμανσης;
armandok1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πήρα προκαταβολή για υγραέριο 80€. Αν δεν βάλω και δεν δηλώσω τίποτα θα τα ζητήσουν πίσω;
ioannis231 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Ενώ μου γράφει "ενεργοποιημένη η πληρώμη" στην αίτηση, δεν εχει μπεί ακόμα τίποτα σε λογαριασμό της Αλφα που έχω δηλωμένο. Ηλεκτρισμό αφορά η αίτηση, γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα τράπεζας ή απλά δεν παίρνω τίποτα?
geoliol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε Μήπως είχες κοτ; ή αρνητικό περσινό υπόλοιπο στο επίδομα θέρμανσης; οχι δεν εχω κοτ και περσυ δεν το πηρα γιατι ξεχασε να βαλει το αφμ της η διαχειρίστρια στη πολυκατοικια. φετος εχω μετακομισει και εκανα για ρευμα
meletis_m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Επίσης για ρεύμα, μπορείτε να ανεβάσετε παραστατικά; Σε εμένα παθαίνει "bootloop" η πλατφόρμα μόλις μπω σε αυτήν την ενότητα. Το ίδιο και σε εμένα . 1 ώρα πριν, adi32 είπε για ρευμα τι ποσο βαζουν και πως το υπολογιζουν? Λίγο που το είδα έχουν συντελεστές βαρύτητας ανά περιοχές/Δήμους. 1η φορά έκανα αίτηση.
megapaixtaras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) μπηκαν και σε εμενα,πειραιως 2 ώρες πριν, johnnyman είπε Εγώ πέρσι πείρα προκαταβολή 290 ευρω αλλα κάλυψα μονο τα 190. Δεν μου ζήτησαν τπτ πισω. Φέτος μου έβαλαν 170 προκαταβολή. Πως γίνεται αυτό? φετος εκανες αιτηση? μολις επιβαιωσα οτι εγινε το ιδιο και για την μητερα μου..η οποια ομως θα βαλει πετρελαιο,, φαινεται δινουν την προκαταβολη ακομα και αν δεν εβαλες πετρελαιο φετος γιατι εβαλες περσυ,οποτε φαινεται σαυτους οτι οντως χρησιμοποιεις το πετρελαιο για θερμανση και ας πουμε οτι σε ενισχυουν ακομα και αν δεν αγορασεις ολη την ποσοτητα.γιαυτο μαλλον δεν σου ζητησαν τα χρηματα πισω.τωρα φετος αν δεν βαλεις εστω και λιγο ισως στα ζητησουν,προσεξε. το γιατι δεν τα ζητανε πισω ειναι και ο παραγοντας οτι πολλα απο τα επιδοματα δεν εξαντλουνται απο το αρχικο ποσο διαθεσης σε ορισμενες κατηγοριες θερμανσης.περσυ στο ρευμα ουτε το 40% δεν καλυψαν οι αιτησεις. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από megapaixtaras
oykas2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, ioannis231 said: Ενώ μου γράφει "ενεργοποιημένη η πληρώμη" στην αίτηση, δεν εχει μπεί ακόμα τίποτα σε λογαριασμό της Αλφα που έχω δηλωμένο. Ηλεκτρισμό αφορά η αίτηση, γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα τράπεζας ή απλά δεν παίρνω τίποτα? Κι εμένα το ίδιο σε alpha, μάλλον τελευταίοι θα μείνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα