fitsoulas2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε για να παρεις πχ 100 πρεπει να εχεις συνολο λογαριασμων 200.εαν καψεις 100 πχ θα παρεις 50 επιδοτηση. αρα αυτο που λεει ο φιλος απο πανω(την κυβερνητικη εξαγγελια λεει δλδ), οτι το ελαχιστο ειναι 100, ειναι λαθος?
GreekMonkey Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχω λογαριασμό που εκδόθηκε στις 25 Οκτωμβρίου και αφορά Περίοδος Κατανάλωσης:05/06/2024 - 02/10/2024 Το καταχωρώ το παραστατικό αυτό ή όχι;
Dogtor21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/11/2024 στις 11:45 ΜΜ, ekrepali είπε Χειροκίνητα τα περνάς, και σε 5 παρόχους να είσαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και τελικά κανείς δεν ελέγχει τα ποσά... Πχ η ΔΕΗ δίνει 100 ευρώ δώρο... ας πούμε ότι ο 1ος λογαριασμός βγαίνει -50. Αν στον 2ο λογαριασμό καταναλώσεις 200 ευρώ και το ποσό πληρωμής είναι 150 ευρώ... ποιο ποσό βάζεις στη πλατφόρμα... το 200 ή το 150; Εεε λοιπόν ρώτησα πέρυσι την ΑΑΔΕ και η απάντηση που πήρα ήταν "βάλτε ό,τι νομίζετε σωστό". Έβαλα λοιπόν το μεγαλύτερο ποσό, αυτό θεωρούσα σωστό. 😛 Συμφωνώ με την ΑΑΔΕ 😜.. άλλωστε έχεις κάψει 200€..το ότι δίνει δώρο ο πάροχος δεν έχει να κάνει με το επίδομα.. 7 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Καλησπέρα, έχω λογαριασμό που εκδόθηκε στις 25 Οκτωμβρίου και αφορά Περίοδος Κατανάλωσης:05/06/2024 - 02/10/2024 Το καταχωρώ το παραστατικό αυτό ή όχι; Είμαι μια εγώ σε ένα τέτοιο δίλημμα με λογαριασμό 15 Σεπ με 15 οκτ...να βάλω όλο το ποσό η το μισό? Τώρα για το δικό σου προσωπικά δεν θα το έβαζα..(είναι από 1 Οκτωβρίου το επίδομα)
SofoS@ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε συγκατοίκηση (όχι σύμφωνο/γάμος/κλπ) γνωρίζετε αν δικαιούνται και οι δύο το επίδομα; Αυτό που βρήκα στο ΦΕΚ για την ίδια παροχή ρεύματος κάνει διαχωρισμό στον τρόπο θέρμανσης Αναφορά σε κείμενο Δεν είναι αποδεκτή η χρήση του ίδιου αριθμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για περισσότερους από δύο δικαιούχους κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Ειδικά για την ηλεκτρική ενέργεια, δεν είναι αποδεκτή η χρήση του ίδιου αριθμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για περισσότερους από έναν δικαιούχο για το ίδιο χρονικό διάστημα, όπως και για περισσότερες της μίας (1) αίτησης από τον ίδιο Α.Φ.Μ. Οπότε για ρεύμα μόνο ένας και για όλο τα άλλα μπορούν και οι δύο; Έχει κανείς εμπειρία απο προηγούμενες χρονιές; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από SofoS@
Raki-meze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, SofoS@ είπε Σε συγκατοίκηση (όχι σύμφωνο/γάμος/κλπ) γνωρίζετε αν δικαιούνται και οι δύο το επίδομα; Αυτό που βρήκα στο ΦΕΚ για την ίδια παροχή ρεύματος κάνει διαχωρισμό στον τρόπο θέρμανσης Οπότε για ρεύμα μόνο ένας και για όλο τα άλλα μπορούν και οι δύο; Έχει κανείς εμπειρία απο προηγούμενες χρονιές; Ένα επίδομα ανά αριθμό παροχής ρεύματος. Όποιο κι αν είναι το επίδομα που επιλέγεις.
filipN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις 1/12/2024 στις 4:12 ΜΜ, alefther είπε Nope ... θα βαλεις τα τμ που εχεις δηλωσει στο τελευταιο Ε1. Θεωρητικα αυτα πρεπει να ειναι τα ιδια στο Ε9 και στο Λογαραριασμο ρευματος, αλλα επειδη συχνα ΔΕΝ ειναι και επειδη η πλατφορμα ελεγχει το Ε1 βαζεις αυτα. - Είμαι ιδιοκτήτης διαμερίσματος 100 τμ (ψιλή κυριότητα) αλλά έχω το μόνο το 50% της επικαρπίας. Επειδή το χρησιμοποιώ ως κατοικία και δεν μου έχει δοθεί δωρεάν παραχώρηση για το υπόλοιπο 50%, στο Ε1 δηλώνω ως επιφάνεια του διαμερίσματος τα 100τμ και ως ποσοστό χρήσης το 50% (Πoσoστό συνιδιοκτησίας ή χρήσης). - Μήπως ξέρεις τι πρέπει να δηλώσω στην αίτηση για το επίδομα θέρμανσης; Τα 100τμ της συνολικής επιφανείας ή 50τμ που δηλώνω και χρησιμοποιώ;
SofoS@ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, Raki-meze είπε Ένα επίδομα ανά αριθμό παροχής ρεύματος. Όποιο κι αν είναι το επίδομα που επιλέγεις. Δεν λέει όμως αυτό το ΦΕΚ στην περίπτωση του πετρελαίου πχ, γι αυτό ρωτάω.
di maria kun Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στα παραστατικά ποιους και πόσους λογαριασμούς βάζω? Ο τελευταίος μου επειδή άλλαξα και πάροχο είναι αρνητικός ελέω της εγγύησης. Ο προτελευταίος του καλοκαιριού είναι μικρός γιατί ήταν μόνιμα κλειστό. Από την εκκίνηση του 24 βέβαια είχα κάποιους βαρβάτους. Να τους βάλω όλους?
Raki-meze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SofoS@ είπε Δεν λέει όμως αυτό το ΦΕΚ στην περίπτωση του πετρελαίου πχ, γι αυτό ρωτάω. Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο για σιγουριά, καθώς είναι ιδιαίτερα περίπτωση, ίσως να δικαιούστε και οι δύο στα υπόλοιπα εκτός του ρεύματος. +30 213 162 1000 Εργάσιμες ημέρες από 07:30 έως 17:00 Στο αυτόματο μενού πατάς 1, μετά 3 και μετά πάλι 3 για επίδομα θέρμανσης. 58 λεπτά πριν, di maria kun είπε Στα παραστατικά ποιους και πόσους λογαριασμούς βάζω? Ο τελευταίος μου επειδή άλλαξα και πάροχο είναι αρνητικός ελέω της εγγύησης. Ο προτελευταίος του καλοκαιριού είναι μικρός γιατί ήταν μόνιμα κλειστό. Από την εκκίνηση του 24 βέβαια είχα κάποιους βαρβάτους. Να τους βάλω όλους? Λογαριασμούς για περίοδο κατανάλωσης από 01/10/2024 έως 31/03/2025 2 ώρες πριν, filipN είπε Μήπως ξέρεις τι πρέπει να δηλώσω στην αίτηση για το επίδομα θέρμανσης; Τα 100τμ της συνολικής επιφανείας ή 50τμ που δηλώνω και χρησιμοποιώ; Τα τετραγωνικά δεν παίζουν ρόλο για το ύψος του επιδόματος. Βάλε 50 τ.μ. και αν σου βγάλει σφάλμα, δοκίμασε μετά με 100 τ.μ. Αν θες να είσαι πιο σίγουρος, τηλέφωνο κι εσύ λόγω περίπτωσης. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από Raki-meze 1
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Raki-meze είπε Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο για σιγουριά, καθώς είναι ιδιαίτερα περίπτωση, ίσως να δικαιούστε και οι δύο στα υπόλοιπα εκτός του ρεύματος. +30 213 162 1000 Εργάσιμες ημέρες από 07:30 έως 17:00 Στο αυτόματο μενού πατάς 1, μετά 3 και μετά πάλι 3 για επίδομα θέρμανσης. Λογαριασμούς για περίοδο κατανάλωσης από 01/10/2024 έως 31/03/2025 Τα τετραγωνικά δεν παίζουν ρόλο για το ύψος του επιδόματος. Βάλε 50 τ.μ. και αν σου βγάλει σφάλμα, δοκίμασε μετά με 100 τ.μ. Αν θες να είσαι πιο σίγουρος, τηλέφωνο κι εσύ λόγω περίπτωσης. οκ αρα απο οτι καταλαβα: και εγω μολις εκανα την αιτηση εβαλα στοιχεια τραπεζικο λογαριασμο κτλ και μου την δειχνει οτι εγινε, τωρα τους 2 λογαριασμους που εχω ηδη απο το 24 καθως και τους επομενους μεχρι 31/3/25(που ειναι απο αλλο παροχο) τους επισυναπτω στη δεξια στηλη παραστατικων και μετα απο τις 31/3 περιμενουμε να μπει ενα ποσο σωστα?????? αρα ειτε τους βαλω τωρα ειτε πχ αρχες μαρτιου το ιδιο ειναι ετσι?
Raki-meze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε οκ αρα απο οτι καταλαβα: και εγω μολις εκανα την αιτηση εβαλα στοιχεια τραπεζικο λογαριασμο κτλ και μου την δειχνει οτι εγινε, τωρα τους 2 λογαριασμους που εχω ηδη απο το 24 καθως και τους επομενους μεχρι 31/3/25(που ειναι απο αλλο παροχο) τους επισυναπτω στη δεξια στηλη παραστατικων και μετα απο τις 31/3 περιμενουμε να μπει ενα ποσο σωστα?????? αρα ειτε τους βαλω τωρα ειτε πχ αρχες μαρτιου το ιδιο ειναι ετσι? Σωστά, αν μιλάς για φυσικό αέριο. Για ρεύμα δεν χρειάζεται να ανεβάσεις κάτι. Γίνεται αυτόματα η διαδικασία. Για φυσικό αέριο μπορείς να βάλεις και λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί έως 30/06, αλλά περιέχουν κατανάλωση έως 31/03.
7tasos7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις 3/12/2024 στις 10:05 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε αρα αυτο που λεει ο φιλος απο πανω(την κυβερνητικη εξαγγελια λεει δλδ), οτι το ελαχιστο ειναι 100, ειναι λαθος? λαθος δικο μου.απο οτι βλεπω απο διαφορα site αναφερουν 100 ελαχιστο.δεν το εψαξα απο φεκ αλλα θεωρω θα εχουν δικιο. 2 ώρες πριν, di maria kun είπε Στα παραστατικά ποιους και πόσους λογαριασμούς βάζω? Ο τελευταίος μου επειδή άλλαξα και πάροχο είναι αρνητικός ελέω της εγγύησης. Ο προτελευταίος του καλοκαιριού είναι μικρός γιατί ήταν μόνιμα κλειστό. Από την εκκίνηση του 24 βέβαια είχα κάποιους βαρβάτους. Να τους βάλω όλους? η περιοδο καταναλωσης αφορα το διάστημα από την 1η Οκτωβρίου 2024 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2025.οσα παραστατικα εχεις που να αφορουν αυτες τις ημερομηνιες .δεν μπορεις βαλεις περσινα ουτε καλοκαιριου.
ekrepali Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 23 hours ago, Dogtor21 said: Συμφωνώ με την ΑΑΔΕ 😜.. άλλωστε έχεις κάψει 200€..το ότι δίνει δώρο ο πάροχος δεν έχει να κάνει με το επίδομα.. Είμαι μια εγώ σε ένα τέτοιο δίλημμα με λογαριασμό 15 Σεπ με 15 οκτ...να βάλω όλο το ποσό η το μισό? Τώρα για το δικό σου προσωπικά δεν θα το έβαζα..(είναι από 1 Οκτωβρίου το επίδομα) Στο επίδομα ρεύματος θα πάει με αναλογία ημερών, θεωρώ ότι και στο αέριο πρέπει να βάλεις το ποσό πληρωμής με αναλογία ημερών. 2
alucard82 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 καλησπερα,επειδη κανω πρωτη φορα για ρευμα, λογαριασμους δεν ανεβαζω πουθενα ετσι δεν ειναι?τα στοιχεια που θελουν τα περνουν αυτοματα(λογαριασμοι)?
ekrepali Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, alucard82 said: καλησπερα,επειδη κανω πρωτη φορα για ρευμα, λογαριασμους δεν ανεβαζω πουθενα ετσι δεν ειναι?τα στοιχεια που θελουν τα περνουν αυτοματα(λογαριασμοι)? Μόνο τον 9ψήφιο αριθμό παροχής ζητάει, και τα τετραγωνικά του σπιτιού σύμφωνα με το Ε9 Διασταύρωση λογαριασμών θα γίνει αυτόματα μέσω παρόχων-ΔΕΔΔΗΕ-ΑΑΔΕ. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα