Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ρε παιδες μια βοηθεια ασχετος εδω,μπηκα να κανω και εγω την αιτηση για το επιδομα θερμανσης,το γκουγκλαρα μου εβγαλε την σελιδα εκανα σαιν ιν με κωδικους ταξις εβγαλε κατι επιλογες πατησα επειτα κτλ και βγηκε αυτο το εντυπο.

να ρωτησω 

1)εκει στα βελακια στο 1 ενω επιλεγω αεριο γιατι αναφερει ς

Παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος της κύριας κατοικίας σας.

(συμπληρώστε τα πρώτα 9 ψηφία του αριθμού που εμφανίζεται στο λογαριασμό σας, χωρίς κενά)

πρεπει να βαλω αριθμο παροχης ρευματος τελικα/??????

2)εκει στο 2 τα τετραγωνικα μετρα του σπτιου που τα βρισκω??

και

3)εκει στο 3 ειναι μονο αν νοικιαζουμε αρα εγω που δεν εχω καμια σχεση το αφηνω κενο σωστα?

Screenshot_2024-12-01-13-26-52-515_com.comikin.reader9.jpg

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

ΣΥΓΝΩΜΗ ρε παιδες μια βοηθεια ασχετος εδω,μπηκα να κανω και εγω την αιτηση για το επιδομα θερμανσης,το γκουγκλαρα μου εβγαλε την σελιδα εκανα σαιν ιν με κωδικους ταξις εβγαλε κατι επιλογες πατησα επειτα κτλ και βγηκε αυτο το εντυπο.

να ρωτησω 

1)εκει στα βελακια στο 1 ενω επιλεγω αεριο γιατι αναφερει ς

Παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος της κύριας κατοικίας σας.

(συμπληρώστε τα πρώτα 9 ψηφία του αριθμού που εμφανίζεται στο λογαριασμό σας, χωρίς κενά)

πρεπει να βαλω αριθμο παροχης ρευματος τελικα/??????

2)εκει στο 2 τα τετραγωνικα μετρα του σπτιου που τα βρισκω??

και

3)εκει στο 3 ειναι μονο αν νοικιαζουμε αρα εγω που δεν εχω καμια σχεση το αφηνω κενο σωστα?

Screenshot_2024-12-01-13-26-52-515_com.comikin.reader9.jpg

1. Το αριθμό παροχής του ηλεκτρικού βάλε .

2 . Το βρίσκεις είτε στη πίσω όψη του λογ/μου ρεύματος ή στο Ε9 .

3 . Εφόσον δε νοικιάζεται . Το αφήνεις κενό ούτε επιλέγεις κάτι .

Θα χρειαστεί και IBAN που είναι δηλωμένος στη εφορία .

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, meletis_m είπε

2 . Το βρίσκεις είτε στη πίσω όψη του λογ/μου ρεύματος ή στο Ε9 .

Nope ... θα βαλεις τα τμ που εχεις δηλωσει στο  τελευταιο Ε1. Θεωρητικα αυτα πρεπει να ειναι τα ιδια στο Ε9 και στο Λογαραριασμο ρευματος, αλλα επειδη συχνα ΔΕΝ ειναι και επειδη η πλατφορμα ελεγχει το Ε1 βαζεις αυτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs τα φώτα σας παρακαλώ γιατί είμαι άσχετος.Δεν έχω πάρει ποτέ επίδομα θέρμανσης, είμαι στην ανατολική αττική και χρησιμοποιώ ξύλα σε ξυλόσομπα, μπορώ να κάνω αίτηση για ξύλα ? Και αν ναι φαντάζομαι αγοράζω ξύλα (2 κυβικά)

Και καταθέτω την απόδειξη στην σελίδα του επιδόματος. 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nek46 είπε

Καλησπέρα insomniacs τα φώτα σας παρακαλώ γιατί είμαι άσχετος.Δεν έχω πάρει ποτέ επίδομα θέρμανσης, είμαι στην ανατολική αττική και χρησιμοποιώ ξύλα σε ξυλόσομπα, μπορώ να κάνω αίτηση για ξύλα ? Και αν ναι φαντάζομαι αγοράζω ξύλα (2 κυβικά)

Και καταθέτω την απόδειξη στην σελίδα του επιδόματος. 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αναφορά σε κείμενο

Ειδικά για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους καταναλωτές καυσόξυλων τίθεται ως πρόσθετη προϋπόθεση το ακίνητο να βρίσκεται σε οικισμό με πληθυσμό ίσο ή κατώτερο των δέκα χιλιάδων (10.000) κατοίκων και ο αντίστοιχος κλιματικός συντελεστής των οικισμών της Ελληνικής Επικράτειας (ΣΚ), όπως αποτυπώνεται στο Παράρτημα της ΚΥΑ, να είναι ίσος ή μεγαλύτερος του 0,8.

αν πληρεις τις παραπανω προυποθεσεις, ναι, αλλιως επιδομα για ρευμα  ειναι μαλλον η μονη σου επιλογη

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω. Πως υπολογιζεται το επιδομα ηλεκτρικης θερμανσης, οταν το ηλεκτρικο χρησιμοποιειται και για τις υπολοιπες αναγκες του σπιτιου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgemvg είπε

Να ρωτησω και εγω. Πως υπολογιζεται το επιδομα ηλεκτρικης θερμανσης, οταν το ηλεκτρικο χρησιμοποιειται και για τις υπολοιπες αναγκες του σπιτιου;

δεν μπορει να υπολογιστει.το συνολο του λογαριασμου μετραει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

δεν μπορει να υπολογιστει.το συνολο του λογαριασμου μετραει.

Αρα, είτε καταναλώσω ηλεκτρικό για θέρμανση είτε όχι, η επιδότηση θα ειναι δεδομένη;

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, georgemvg είπε

Αρα, είτε καταναλώσω ηλεκτρικό για θέρμανση είτε όχι, η επιδότηση θα ειναι δεδομένη;

Ναι. 

Αν π.χ. κάψεις 400€ ρεύμα από 1 Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου, θα πάρεις πίσω 200€. (Εκτός αν το επίδομα που δικαιουσαι είναι μικρότερο, οπότε θα πάρεις το μέγιστο μικρότερο)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Ναι. 

Αν π.χ. κάψεις 400€ ρεύμα από 1 Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου, θα πάρεις πίσω 200€. (Εκτός αν το επίδομα που δικαιουσαι είναι μικρότερο, οπότε θα πάρεις το μέγιστο μικρότερο)

Αφου 380 έιναι το ελάχιστο. Όχι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgemvg είπε

Αφου 380 έιναι το ελάχιστο. Όχι;

οχι το  ελαχιστο ειναι 100. Το 380 ειναι η  βαση, πολλαπλασιαζεις τον συντελεστη της περιοχης σου με το 380  για να δεις τι περιπου δικαιουσαι. Προφανως αλλο συντελεστη εχει η Καλαματα αλλο το Νευροκοπι

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

αρα ακομα κι αν υπαρχουν λογ/σμοι με πολυ μικρα ποσα, τα 100€ ειναι δεδομενα?

για να παρεις πχ 100 πρεπει να εχεις συνολο λογαριασμων 200.εαν καψεις 100 πχ θα παρεις 50 επιδοτηση.

Δημοσ.

Έκανα την αίτηση. Θυμάμαι πρόπερσι που είχα ξανακάνει είχε άλλο interface τώρα ήταν πολύ πιο απλοποιημένο. Τα λεφτά πότε μπαίνουν παίδες ξέρουμε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...