Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

απο το 2017 εχει καταργηθει αυτο (λινκ)

Και μετα ενα χρονο εβγαλε αυτο το ΦΕΚ ο ιδιος υπουργος που λεει οτι αν ξεπερασεις τα ορια του ΚΟΤ κατα πανω απο 10% δεν εφαρμοζεται το ΚΟΤ για αυτο το 4μηνο

Verba volant, scripta manent

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 minutes ago, alefther said:

Και μετα ενα χρονο εβγαλε αυτο το ΦΕΚ ο ιδιος υπουργος που λεει οτι αν ξεπερασεις τα ορια του ΚΟΤ κατα πανω απο 10% δεν εφαρμοζεται το ΚΟΤ για αυτο το 4μηνο

Verba volant, scripta manent

οχι ο φιτσουλας ξερει καλυτερα,επειδη ειδε ενα λινκ 8ετιας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, barman_ είπε

"αγαπητε" μη μιλας ετσι για ατομα που δεν γνωριζεις.για καποιους λογους δεν βαζει.τη βγαζει με σομπακια,καταλαβαινεις?

Δειξε μου λοιπον ενα συγχρονο αρθρο η ακομα καλυτερα τη σελιδα του ΚΟΤ που λεει κατι τετοιο να το ενημερωσω να κινηθει νομικα στην αφαιμαξη του

πως μιλαω δηλαδη? εσυ γιατι βαζεις το "αγαπητε" σε εισαγωγικα? δειξε μου εσυ την σελιδα που λεει αυτο που λες

6 ώρες πριν, barman_ είπε

οχι ο φιτσουλας ξερει καλυτερα,επειδη ειδε ενα λινκ 8ετιας

ο Φιτσουλας ειπε "εκτος αν εχει αλλαξει στο μεταξυ"

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
16 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Δοκίμασε να κάνεις αίτηση. 

Ευχαριστώ πολύ! Το σκέφτηκα, απλώς αναρωτιέμαι αν  έχει ελπίδες να εγκριθεί....

Δημοσ.
13 ώρες πριν, barman_ είπε

ισχυει.Ευχομαι να μην ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο.

μηπως γνωριζεις ,επειδη βλεπω ασχολεισαι, για ενα ποστ που εκανα στην προηγουμενη σελιδα?

Η ερώτηση ΠΟΙΑ είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, fitsoulas2024 said:

πως μιλαω δηλαδη? εσυ γιατι βαζεις το "αγαπητε" σε εισαγωγικα? δειξε μου εσυ την σελιδα που λεει αυτο που λες

ο Φιτσουλας ειπε "εκτος αν εχει αλλαξει στο μεταξυ"

Σου έβαλε από επάνω το φεκ. Επίσης χθες ήσουν απόλυτα σίγουρος και εριστικός. Γι αυτό και τα εισαγωγικά. Αυτά από μένα, αν επιμένεις για κάτι να είσαι σίγουρος την άλλη φορά

21 hours ago, barman_ said:

Καλησπερα παιδες,μια βοηθεια παρακαλω οποιος γνωριζει..

Σε ενα σπιτι που για καποιους μηνες θα εχει πολυ χαμηλη καταναλωση και μπορουμε να κανουμε αιτηση ειτε για το επιδομα θερμανσης με ηλεκτρισμο,ειτε για ΚΟΤ Α(δικαιουται), τι ειναι προτιμοτερο να επιλεξουμε? Μονο ρευμα εχει το σπιτι.Το ποσο της επιδοτησης μπαινει στο iban μας η πηγαινει στον παροχο?

ποιο ειναι το κερδος σε καθε περιπτωση? Ευχαριστω προκαταβολικα

@geronimo@GREGORYMO ορίστε φίλε μου

Υγ έβαλα λάθος ταγκ και δεν σβήνεται για κάποιο λόγο, από κινητό τουλάχιστον 

Επεξ/σία από barman_
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ElinaKiki είπε

Ευχαριστώ πολύ! Το σκέφτηκα, απλώς αναρωτιέμαι αν  έχει ελπίδες να εγκριθεί....

Στη δική μου περίπτωση (πετρέλαιο, δωρεάν παραχώρηση) παίρνω το επίδομα χωρίς να είναι το ρολόι στο όνομά μου.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, barman_ είπε

Σου έβαλε από επάνω το φεκ. Επίσης χθες ήσουν απόλυτα σίγουρος και εριστικός. Γι αυτό και τα εισαγωγικά. Αυτά από μένα, αν επιμένεις για κάτι να είσαι σίγουρος την άλλη φορά

@geronimo@GREGORYMO ορίστε φίλε μου

Υγ έβαλα λάθος ταγκ και δεν σβήνεται για κάποιο λόγο, από κινητό τουλάχιστον 

Χρειάζονται δεδομένα:

Ακριβής κατανάλωση πρώτα πρώτα. Το χαμηλη είναι αόριστο.

Επίσης περιοχή. Αλλά € θέρμανσης με ρεύμα παίρνει η Κρήτη και αλλά το Νευροκόπι 

Δημοσ.
2 hours ago, GREGORYMO said:

Χρειάζονται δεδομένα:

Ακριβής κατανάλωση πρώτα πρώτα. Το χαμηλη είναι αόριστο.

Επίσης περιοχή. Αλλά € θέρμανσης με ρεύμα παίρνει η Κρήτη και αλλά το Νευροκόπι 

Πολύ χαμηλή για τους επόμενους μήνες. Κάτω από 100 - 150 υπολογίζω μηνιαίως. Θεσσαλονίκη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, barman_ είπε

Quotaρεις κατι που δεν διαβασες? ξαναλεω λοιπον oτι δεν ημουν απολυτα σιγουρος διοτι ειπα "εκτος αν εχει αλλαξει στο μεταξυ".

Οσο αφορα το συγκεκριμενο ΦΕΚ, ειναι και αυτο παλιο και δε μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ισχυει μεχρι σημερα και δεν εχει αλλαξει κατι. Πχ. πριν για να ανανεωσεις ΚΟΤ Α επρεπε να εχεις επικαιροποιημενο ΚΕΑ, σημερα δεν ισχυει αυτο. Το καλυτερο  ειναι αν υπαρχει καποιος φιλος που περασε το οριο και εχασε το ΚΟΤ να μας ενημερωσει. Και βεβαια δε καταλαβαινω γιατι δε βαζουν ολοι νυχτερινο ωστε να μην εχουν το προβλημα και το αγχος του οριου.

Δημοσ.
7 hours ago, fitsoulas2024 said:

Το καλυτερο  ειναι αν υπαρχει καποιος φιλος που περασε το οριο και εχασε το ΚΟΤ να μας ενημερωσει.

Επειδή προφανώς δεν σου αρκεί το δικό μου "ναι βγαίνεις εκτός και πληρώνεις όλες τις μονάδες" ας μας επιβεβαιώσει κάποιος παρακαλώ. Εσύ βασικά που μας ενημερώνεις και είσαι τόσο σίγουρος, έχεις προσωπική απόδειξη? 

7 hours ago, fitsoulas2024 said:

Και βεβαια δε καταλαβαινω γιατι δε βαζουν ολοι νυχτερινο ωστε να μην εχουν το προβλημα και το αγχος του οριου

Προφανώς και είναι η καλύτερη λύση, βοηθάει στον διαμοιρασμό, δεν είπε κάποιος το αντίθετο 

Δημοσ.

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Κάνω πρώτη φορά αίτηση για αέριο σε συγγενή όπου έχουν σε πολυκατοικία κεντρική θέρμανση. Μέσα στην εφαρμογή αναφέρει ότι επιλέγουμε πολυκατοικία μόνο στη περίπτωση πετρελαίου. Πώς θα υπολογιστεί το επίδομα για αέριο αφού βγαίνει μόνο ένα τιμολόγιο για όλο κτίριο χωρίς χιλιοστά. Επίσης το τιμολόγιο που είδα δεν έχει καν το ΑΦΜ διαχειριστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, barman_ είπε

Εσύ βασικά που μας ενημερώνεις και είσαι τόσο σίγουρος,

Aντε παλι, παμε τεταρτη φορα: δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο και ειπα "εκτος αν εχει αλλαξει στο μεταξυ".

Δημοσ.
On 28/11/2024 at 20:59, fitsoulas2024 said:

αν ξεπερασεις τις επιδοτουμενες μοναδες χρεωνεσαι κανονικα μονο για τις υπερβαλλουσες. Το προβλημα του οριου λυνεται αν βαλεις νυχτερινο

On 28/11/2024 at 21:21, fitsoulas2024 said:

απο το 2017 εχει καταργηθει αυτο (λινκ)

Για 2 ποστ ήσουν πολύ σίγουρος όμως. Μετά τα μαζέψεις. Τέλος από μένα δεν έχει νόημα να αποδείξω τα αυτονόητα. 

@GREGORYMOμήπως γνωρίζεις να μου απαντήσεις σχετικά? Πρόκειται για μικρή κατανάλωση και  Θεσσαλονίκη. Συμφέρει περισσότερο να βάλω κοτΑ να υπάρχει ή το επίδομα θέρμανσης? Μπαίνει κάποιο ποσό στάνταρ η πάει με την κατανάλωση? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, barman_ είπε

Για 2 ποστ ήσουν πολύ σίγουρος όμως. Μετά τα μαζέψεις. Τέλος από μένα δεν έχει νόημα να αποδείξω τα αυτονόητα.

Ανεφερα μια αποψη οπως ολοι. Δεν ειπα "ειμαι πολυ σιγουρος επ αυτου". Δεν μαζεψα κατι ουτε και υπαρχει καποιο αυτονοητο να αποδειξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...