Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, efib said:

Link μόλις πήρε το μάτι μου αυτό. Καλά νέα για όσους έχουν Κοτ και χρησιμοποιούν ρεύμα για θέρμανση. Αύξηση ορίου στις μηνιαίες kWhs 

καλο αλλα ειναι λαθος ολος ο συλλογισμος του κοτ. Σε τιμωρει αν ξεπερασεις τις επιδοτουμενες μοναδες και χρεωνεσαι κανονικα. δλδ βλεπεις οτι ο αλλος ειναι κοτΑ,στα ορια της φτωχειας και σου περναει το οριο και τις πληρωνει κανονικα. ας μη το αλλαξουν το οριο,αλλα ας μην τιμωρουν τον καταναλωτη

• Like 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, barman_ είπε

καλο αλλα ειναι λαθος ολος ο συλλογισμος του κοτ. Σε τιμωρει αν ξεπερασεις τις επιδοτουμενες μοναδες και χρεωνεσαι κανονικα. δλδ βλεπεις οτι ο αλλος ειναι κοτΑ,στα ορια της φτωχειας και σου περναει το οριο και τις πληρωνει κανονικα. ας μη το αλλαξουν το οριο,αλλα ας μην τιμωρουν τον καταναλωτη

Το θέμα είναι ότι το 80% των Κοτ είναι εικονικοί.

Δημοσ.
2 minutes ago, GREGORYMO said:

Το θέμα είναι ότι το 80% των Κοτ είναι εικονικοί.

80%?δινουν λαθος στοιχεια στην εφορια εννοεις η δεν ειναι ανεργοι?Εγω μιλαω για τα ουσιαστικα,βλεπεις ευκολα πως ειναι ο αλλος. Οχι πως θα ηθελα ποτε να ειμαστε αμερικη βεβαια ,που το κρατος ειναι ντετεκτιβ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, barman_ είπε

80%?δινουν λαθος στοιχεια στην εφορια εννοεις η δεν ειναι ανεργοι?Εγω μιλαω για τα ουσιαστικα,βλεπεις ευκολα πως ειναι ο αλλος. Οχι πως θα ηθελα ποτε να ειμαστε αμερικη βεβαια ,που το κρατος ειναι ντετεκτιβ

Εννοώ ότι ΔΕΝ ζούν με ΜΗΔΕΝ η 100€ όπως 'λένε' στην εφορία.

Δημοσ.
6 minutes ago, GREGORYMO said:

Εννοώ ότι ΔΕΝ ζούν με ΜΗΔΕΝ η 100€ όπως 'λένε' στην εφορία.

κανενας δεν ζει με μηδεν.Εχω ομως πχ,συγγενικο προσωπο που ζει με αυτα τα 200 ευρω του κεα. και τα ρευματα του,ειναι στο θεο,επειδη ζεσταινεται με σομπακια.οποτε δεν κερδιζει τιποτα απολυτως απο το κοτ.και του το εκοψαν κιολας ενω ηταν ημιθανης σε μια φαση.τι να πουμε τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, barman_ είπε

κανενας δεν ζει με μηδεν.Εχω ομως πχ,συγγενικο προσωπο που ζει με αυτα τα 200 ευρω του κεα. και τα ρευματα του,ειναι στο θεο,επειδη ζεσταινεται με σομπακια.οποτε δεν κερδιζει τιποτα απολυτως απο το κοτ.και του το εκοψαν κιολας ενω ηταν ημιθανης σε μια φαση.τι να πουμε τωρα

ΣΑΦΩΣ και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Μίλησα για το 80%. 

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, GREGORYMO said:

ΣΑΦΩΣ και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Μίλησα για το 80%. 

ισχυει.Ευχομαι να μην ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο.

μηπως γνωριζεις ,επειδη βλεπω ασχολεισαι, για ενα ποστ που εκανα στην προηγουμενη σελιδα?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, barman_ είπε

αν ξεπερασεις τις επιδοτουμενες μοναδες χρεωνεσαι κανονικα μονο για τις υπερβαλλουσες. Το προβλημα του οριου λυνεται αν βαλεις νυχτερινο

Δημοσ.
15 minutes ago, fitsoulas2024 said:

αν ξεπερασεις τις επιδοτουμενες μοναδες χρεωνεσαι κανονικα μονο για τις υπερβαλλουσες. Το προβλημα του οριου λυνεται αν βαλεις νυχτερινο

Όχι. Χρεώνεσαι κανονικά για όλες. Το νυχτερινό, ναι βοηθάει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AlexanderThe είπε

Καλησπέρα. Από όσο γνωρίζω πρέπει να γυρίσετε το ρολόι του ηλεκτρικού στο όνομά σας για να πάρετε το επίδομα

Αν είναι για πετρέλαιο δεν χρειάζεται.  Για ρεύμα δεν ξέρω.

Δημοσ.
16 minutes ago, fitsoulas2024 said:

απο το 2017 εχει καταργηθει αυτο (λινκ)

Είναι λάθος αυτό. Γνωρίζω άτομο που το ξεπερνάει κάθε χρόνο, όπως ανέφερα προηγουμένως. Αυτό που ίσως εννοεί, είναι πως δεν σε πετάει από το κοτ αν υπερβείς το όριο της χρονιάς. Οι κιλοβατώρες χρεώνονται κανονικά αν ξεπερασεις κατά περίπου 100 μοναδες το όριο που σου αναλογεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, barman_ είπε

Είναι λάθος αυτό. Γνωρίζω άτομο που το ξεπερνάει κάθε χρόνο, όπως ανέφερα προηγουμένως. Αυτό που ίσως εννοεί, είναι πως δεν σε πετάει από το κοτ αν υπερβείς το όριο της χρονιάς. Οι κιλοβατώρες χρεώνονται κανονικά αν ξεπερασεις κατά περίπου 100 μοναδες το όριο που σου αναλογεί 

ποιο ειναι λαθος, ο αρμοδιος υπουργος το ειπε και με σαφηνεια. Εκτος αν εχει αλλαξει στο μεταξυ. Μηπως το ατομο που λες δε τα εχει υπολογισει καλα? και γιατι το ατομο αυτο δε βαζει νυχτερινο να μην εχει τετοιο θεμα, μαζοχας ειναι?

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, fitsoulas2024 said:

ποιο ειναι λαθος, ο αρμοδιος υπουργος το ειπε και με σαφηνεια. Εκτος αν εχει αλλαξει στο μεταξυ. Μηπως το ατομο που λες δε τα εχει υπολογισει καλα? και γιατι το ατομο αυτο δε βαζει νυχτερινο να μην εχει τετοιο θεμα, μαζοχας ειναι?

"αγαπητε" μη μιλας ετσι για ατομα που δεν γνωριζεις.για καποιους λογους δεν βαζει.τη βγαζει με σομπακια,καταλαβαινεις?

Δειξε μου λοιπον ενα συγχρονο αρθρο η ακομα καλυτερα τη σελιδα του ΚΟΤ που λεει κατι τετοιο να το ενημερωσω να κινηθει νομικα στην αφαιμαξη του

Επεξ/σία από barman_
Δημοσ.

Επειδη εγω εχω αεριο και δεν γνωρίζω παρακαλω τα φωτα σας….

Εστω οτι 20/11 ειχα βάλει πετρελαιο και λίγες ημέρες μετα εκανα την αιτηση για επιδομα θερμανσης (Μονοκατοικια).

Μιλησα με τον προμηθευτή μου και μου ειπε οτι ανεβασε το τιμολογιο στο συστημα.

Εγω που μπορω να επιβεβαιώσω οτι το τιμολογιο ανεβηκε; Στις διασταυρομενες αγορες δεν μου βγαζει κατι…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...