Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση προς διαχειριστές πολυκατοικίας ή όποιον άλλον γνωρίζει.

Αν κάποιος κάνει αίτηση για επίδομα και την ακυρώσει, φαίνεται στο προφιλ της πολυκατοικίας ότι την έχει ακυρώσει ή παραμένει ότι έχει γίνει αίτηση;

Γιατί κάποιος σε εμάς έκανε αίτηση για επίδομα θέρμανσης με πετρέλαιο και επειδή μας λεει ότι θα αποσυνδεθεί σε λίγες μέρες, μας είπε ότι τελικά έκανε ακύρωση και έκανε για επιδότηση ρεύματος. Παρόλα αυτά, φαίνεται ακόμα σαν να υπάρχει αίτηση για επιδομα πετρελαίου.

Επεξ/σία από physnik
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι αποδεκτη η αιτηση για επιδομα θερμανσης με φ.α. . ωστοσο εχω μικρη καταναλωση και σκεφτομαι και αλλαγη παροχου η προγραμματος. θα υπαρχει θεμα σε περιπτωση που αλλαξω? τα περναμε οπως παλια χειροκινητα?

Δημοσ.

Error 500--Internal Server Error

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

10.5.1 500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Εχει καποιο θεμα το site ;

Δημοσ.

Πότε μπαίνει;; Πέρσι πήρα το σύνολο του ποσού που δικαιουμουν σε προκαταβολή.... χώρις όμως να καταφέρω να καταναλώσω την διπλάσια ποσότητα..

Τι βλέπετε να γίνεται φέτος; Θα με βάλουν να πληρώσω το σύνολο από πέρσι και φέτος;

Δημοσ.
57 minutes ago, kostakiss said:

ειναι αποδεκτη η αιτηση για επιδομα θερμανσης με φ.α. . ωστοσο εχω μικρη καταναλωση και σκεφτομαι και αλλαγη παροχου η προγραμματος. θα υπαρχει θεμα σε περιπτωση που αλλαξω? τα περναμε οπως παλια χειροκινητα?

Χειροκίνητα τα περνάς, και σε 5 παρόχους να είσαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και τελικά κανείς δεν ελέγχει τα ποσά...

Πχ η ΔΕΗ δίνει 100 ευρώ δώρο... ας πούμε ότι ο 1ος λογαριασμός βγαίνει -50. Αν στον 2ο λογαριασμό καταναλώσεις 200 ευρώ και το ποσό πληρωμής είναι 150 ευρώ... ποιο ποσό βάζεις στη πλατφόρμα... το 200 ή το 150; Εεε λοιπόν ρώτησα πέρυσι την ΑΑΔΕ και η απάντηση που πήρα ήταν "βάλτε ό,τι νομίζετε σωστό". Έβαλα λοιπόν το μεγαλύτερο ποσό, αυτό θεωρούσα σωστό. 😛

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά τα ποσά για τους λογαριασμούς του ρεύματος θα τα περάσουμε χειροκίνητα ή θα τα πάρουν απο τη ΔΕΔΔΗΕ ? Πρώτη φορά μου εγκρίθηκε το επίδομα και δεν ξέρω 🤔

Δημοσ.
3 ώρες πριν, foxfire είπε

Τελικά τα ποσά για τους λογαριασμούς του ρεύματος θα τα περάσουμε χειροκίνητα ή θα τα πάρουν απο τη ΔΕΔΔΗΕ ? Πρώτη φορά μου εγκρίθηκε το επίδομα και δεν ξέρω 🤔

Αυτόματα από ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, PedroG είπε

Πότε μπαίνει;; Πέρσι πήρα το σύνολο του ποσού που δικαιουμουν σε προκαταβολή.... χώρις όμως να καταφέρω να καταναλώσω την διπλάσια ποσότητα..

Τι βλέπετε να γίνεται φέτος; Θα με βάλουν να πληρώσω το σύνολο από πέρσι και φέτος;

Δεν σου τα έστειλαν στην φορολογική δήλωση ;Νομίζω ότι απλά φέτος δεν θα σου βάλουν την προκαταβολή 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από αρκετή ανάγνωση των προηγούμενων threads θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις σχετικά με το επίδομα θέρμανσης. Πέρσι ενώ είχα κανονικά αποδεκτή αίτηση για επίδομα θέρμανσης (φυσικό αέριο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας) δεν πήρα κάποιο ποσό ενώ αντίστοιχα για το 2022 είχα πάρει. (Τα έγγραφα τα είχα καταχωρήσει σωστά και τις 2 φορές). Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του ΑΑΔΕ ή με άλλον τρόπο να δω την πληρωμή του 2022? Επίσης υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για το κοινό για να μου πουν για ποιο λόγο δεν πήρα χρήματα για το 2023? Κλείνοντας θεωρείτε ότι συμφέρει καλύτερα η αίτηση για το επίδομα θέρμανσης να γίνει σε ηλεκτρική ενέργεια και όχι φυσικό αέριο, με γνώμονα ότι στην πολυκατοικία δεν ανάβουν πολύ το καλοριφέρ? Thank you 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2024 στις 10:31 ΠΜ, SofoS@ είπε

Είναι δωρεάν παραχώρηση ή είσαι φιλοξενούμενος; Γιατί στην δεύτερη περίπτωση δεν παίρνεις επίδομα θέρμανσης

Αρθρο 1 παρ.3β

Το διευκρινησα είναι δωρεάν παραχώρηση. Απλώς η παροχή ρεύματος είναι στο όνομα αυτουνου που να κάνει τη παραχώρηση . Θέλει αλλαγή το ρολόι όνομα ;

Τηλεφώνησα στη ΔΕΗ. Θα χρειαστεί αλλαγή ονόματος . Η αίτηση γίνεται και ηλεκτρονικά .

Επεξ/σία από meletis_m
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδες,μια βοηθεια παρακαλω οποιος γνωριζει..

Σε ενα σπιτι που για καποιους μηνες θα εχει πολυ χαμηλη καταναλωση και μπορουμε να κανουμε αιτηση ειτε για το επιδομα θερμανσης με ηλεκτρισμο,ειτε για ΚΟΤ Α(δικαιουται), τι ειναι προτιμοτερο να επιλεξουμε? Μονο ρευμα εχει το σπιτι.Το ποσο της επιδοτησης μπαινει στο iban μας η πηγαινει στον παροχο?

ποιο ειναι το κερδος σε καθε περιπτωση? Ευχαριστω προκαταβολικα

Επεξ/σία από barman_
Δημοσ.

Γεια σας!

Νοικιάζω σπίτι όπου το ρολόι του ηλεκτρικού είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη.
Δικαιούμαι το επίδομα θέρμανσης?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ElinaKiki είπε

Γεια σας!

Ευχαριστώ πολύ!

Δοκίμασε να κάνεις αίτηση. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ElinaKiki είπε

Γεια σας!

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα. Από όσο γνωρίζω πρέπει να γυρίσετε το ρολόι του ηλεκτρικού στο όνομά σας για να πάρετε το επίδομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link μόλις πήρε το μάτι μου αυτό. Καλά νέα για όσους έχουν Κοτ και χρησιμοποιούν ρεύμα για θέρμανση. Αύξηση ορίου στις μηνιαίες kWhs 

Επεξ/σία από efib

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...