Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Αλήθεια είναι, πίστευα είναι γνωστό αυτό απο πέρυσι. Μάλλον το αφήνω αέριο, κάλλιο πέντε και στο χέρι.

Νομίζω πέρσι υπολόγιζαν το σύνολο του λογαριασμού. Απλά δεν είχα κάνει πέρσι για ρεύμα. Και πέρσι τα βάζανε στον παροχο ενώ φέτος θα μπει σε τραπεζικό λογαριασμό 

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποιος που εχει κανει ενοικιαση σπιτιου τον Οκτωβριο και δικαιουται ΚΟΤ αλλα δε φαινεται τωρα και θα φανει μετα τον φορολογικη του 2025 χανει το ΚΟΤ του 2024 ή το παιρνει αναδρομικα ?

Οποτε τι συμφερει να κανει για πετρελαιο ή ρευμα ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, adi32 είπε

Καποιος που εχει κανει ενοικιαση σπιτιου τον Οκτωβριο και δικαιουται ΚΟΤ αλλα δε φαινεται τωρα και θα φανει μετα τον φορολογικη του 2025 χανει το ΚΟΤ του 2024 ή το παιρνει αναδρομικα ?

Οποτε τι συμφερει να κανει για πετρελαιο ή ρευμα ?

δεν υπαρχει αναδρομικο ΚΟΤ, δικαιουχος εισαι οταν εγκριθει η αιτηση σου. Η αιτηση σου θα εγκριθει  οταν η φορολογικη δηλωση σου δειχνει οτι πληρεις τα κριτηρια

το ρευμα εχει  μεγαλυτερο επιδομα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ενω βαζω πετρελαιο, γιατι να κανω αιτηση για πετρελαιο θερμανσης και οχι για ρευμα αφου ειναι μεγαλυτερο το ποσο που δινουν ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeG είπε

ενω βαζω πετρελαιο, γιατι να κανω αιτηση για πετρελαιο θερμανσης και οχι για ρευμα αφου ειναι μεγαλυτερο το ποσο που δινουν ;

Το επίδομα στο ρεύμα είναι ανάλογο της κατανάλωσης στο ρεύμα. Αν δεν χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση τότε θα έχεις μικρή κατανάλωση, οπότε δεν θα πάρεις όλο το επίδομα. Αν κάνεις αίτηση για πετρέλαιο θα δουν τι καταναλώνεις σε πετρέλαιο, αν κάνεις αίτηση για ρεύμα θα δουν τι κατανάλωση έχεις στο ρεύμα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε

Το επίδομα στο ρεύμα είναι ανάλογο της κατανάλωσης στο ρεύμα. Αν δεν χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση τότε θα έχεις μικρή κατανάλωση, οπότε δεν θα πάρεις όλο το επίδομα. Αν κάνεις αίτηση για πετρέλαιο θα δουν τι καταναλώνεις σε πετρέλαιο, αν κάνεις αίτηση για ρεύμα θα δουν τι κατανάλωση έχεις στο ρεύμα.

οκ κομπλε, και αιτηση πρεπει να κανω αφου βαλω πετρελαιο , θα βαλω ισως σε κανα μηνα, μπορω να κανω απο τωρα την αιτηση ;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, GeG είπε

οκ κομπλε, και αιτηση πρεπει να κανω αφου βαλω πετρελαιο , θα βαλω ισως σε κανα μηνα, μπορω να κανω απο τωρα την αιτηση ;

Μέχρι 6 Δεκεμβρίου είναι η προθεσμία. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχεις αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσεις πετρέλαιο ή ρεύμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Την πραγματικότητα 

δηλαδη στο Ε9 για να ειμαι νομιμος.

Και οι λογαριασμοι ρευματος απο εκει δεν εχουν τα στοιχεια;(ή πρεπει να εχουν)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

δηλαδη στο Ε9 για να ειμαι νομιμος.

Και οι λογαριασμοι ρευματος απο εκει δεν εχουν τα στοιχεια;(ή πρεπει να εχουν)

Ο λογαριασμός ρεύματος πάει με δηλώση στο δήμο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, αν ξέρετε. Επειδή δεν το γνωρίζω το θέμα, έχει αποδοθεί σε όλους το περσινό επίδομα θέρμανσης με ρεύμα;

Έχω πελάτη στην nrg που δεν το έχει πάρει ακόμα. Σε 2-3 επικοινωνίες με την εταιρεία από το καλοκαίρι ακόμα, του λένε ότι δεν το έχουν πάρει και αυτοί από το κράτος για να του το αποδώσουν. Και τώρα ήρθε ο καιρός για τις αιτήσεις για το νέο επίδομα και αυτός δεν έχει πάρει ακόμα το περσινό...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GeG είπε

κανε τωρα πριν βαλεις γιατι ετσι θα ξερεις και ποσο να βαλεις .για να παρεις το επιδομα ολο μεχρι το τελος του ετους πρεπει να βαλεις το διπλασιο του επιδοματος μεχρι τοτε.δλδ. αν δικαιουσαι 200 ευρω βαζεις 400 και το παιρνεις το επιδομα μεχρι τελους του ετους ΟΛΟ. αν βαλεις λιγοτερο θα το παρεις τον απριλιο μαιο μετα.

εγω προτεινω να παρεις επιδομα για πετρελαιο γιατι καθε χρονο με το ρευμα ολο παρατραγουδα περιπτωσεις εχει.εγω δνε τους εμπιστευομαι γιατι μεσολαβει και η εταιρεια-ες στον λογαριασμο εκτος του κρατους.στο πετρελαιο ειναι πιο ξεκαθαρα,κανεις αιτηση,βλεπεις αμεσως τι θα παρεις ,βαζεις και καθαρισες.

εξαρταται βεβαια και σε ποιον οροφο εισαι,αν ζεσταινεσαι και με το ρευμα και ολα αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...