SofoS@ Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 μμ 1 ώρα πριν, ekrepali είπε 5 ευρώ επίδομα θα πάρεις αν έχεις λογαριασμούς 10 ευρώ. Αν πάρεις δηλαδή προκαταβολή, θα την επιστρεψεις Μέχρι πέρσι πάντως δεν ζητούσαν πίσω την προκαταβολή και φέτος λέει το εξής στο φεκ (δεν ξέρω αν το λεγε περσι) Αναφορά σε κείμενο Σε περίπτωση που το ποσό των υπόλοιπων δόσεων μετά την αφαίρεση της προκαταβολής είναι αρνητικό, τότε αυτό θεωρείται μηδενικό και δεν καταβάλλεται επιπλέον ποσό πέραν της προκαταβολής.
fitsoulas2024 Δημοσ. Κυριακή στις 02:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:15 μμ 2 ώρες πριν, ekrepali είπε 5 ευρώ επίδομα θα πάρεις αν έχεις λογαριασμούς 10 ευρώ. Αν πάρεις δηλαδή προκαταβολή, θα την επιστρεψεις 5 ευρω?? δλδ αυτο που λενε 100-1200€ ειναι ψεματα?
GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 μμ 6 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 5 ευρω?? δλδ αυτο που λενε 100-1200€ ειναι ψεματα? 380€ είναι το ταβάνι και αφορά Φλώρινα κτλ
alefther Δημοσ. Κυριακή στις 02:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:27 μμ 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 380€ είναι το ταβάνι και αφορά Φλώρινα κτλ καμια σχεση, εχει περιοχες με συντελεστη 1.3 που παιρνουν μπονους +200 +200 +20% για καθε παιδι, το μεγιστο ειναι 1200 11 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε 5 ευρω?? δλδ αυτο που λενε 100-1200€ ειναι ψεματα? για να κρατησεις 100 πρεπει να εμφανισεις αποδειξεις, λογαριασμους κλπ κατ ελαχιστο 200 ευρω
fitsoulas2024 Δημοσ. Κυριακή στις 03:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:37 μμ 1 ώρα πριν, alefther είπε για να κρατησεις 100 πρεπει να εμφανισεις αποδειξεις, λογαριασμους κλπ κατ ελαχιστο 200 ευρω ναι, αρα αυτο που λενε οτι το μινιμουμ ειναι 100€ ειναι μουσι?
Raki-meze Δημοσ. Κυριακή στις 04:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:43 μμ Στις 15/11/2024 στις 10:57 ΠΜ, flampouras είπε Αφού τοτε το επίδομα για ηλεκτικό ρεύμα είναι μεγαλύτερο από το επίδομα πετρελαίου, γιατί να μην κάνουμε την αίτηση για ηλεκτρικό ρεύμα και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης; Μου διαφεύγει κάτι; Είναι μια σκέψη αυτή. Για το ρεύμα εμένα είναι 380 + 40% Χ 0.57 = περίπου 300€ Ενώ για το αέριο 325 + 40% Χ 0.57 = περίπου 260€ Για να πάρω το μέγιστο όμως στο αέριο πρέπει να έχω 520€ λογαριασμούς, που το θεωρώ πιο δύσκολο από το να έχω 600€ που χρειάζεται για το μέγιστο στο ρεύμα. Όλα αυτά βέβαια με τους περσινούς συντελεστές, φέτος δεν ξέρουμε πως θα υπολογισθεί ακριβώς, τον Απρίλιο θα μάθουμε.
asdfnikos Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ Η διαφορά είναι ότι στο ρεύμα δεν πρέπει να παίρνεις ΚΟΤ
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:55 μμ Καθε χρονο με εβγαινε 301 ευρω για πετρελαιο με συντελεστη 0.86. Φετος παλι εκει ειναι η θα παει πιο κατω? Εχω ηδη βαλει 650 ευρω πετρελαιο και περαστηκε αμεσα και στον ηφαιστο.
teo_3 Δημοσ. Κυριακή στις 08:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:45 μμ Μου έβγαλε επίδομα αερίου με συντελεστή αλλά με τα δώρα των εταιριών στο αερίο που πάιρνω, αν δεν κάνει κάνα τρελά βαρύ χειμώνα, δε βλέπω να το καλύπτω. Μπορώ να ακυρώσω την υπάρχουσα αίτηση για αέριο και να βάλω για ρεύμα να πάρω το επίδομα εκεί ?
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ 56 λεπτά πριν, teo_3 είπε Μου έβγαλε επίδομα αερίου με συντελεστή αλλά με τα δώρα των εταιριών στο αερίο που πάιρνω, αν δεν κάνει κάνα τρελά βαρύ χειμώνα, δε βλέπω να το καλύπτω. Μπορώ να ακυρώσω την υπάρχουσα αίτηση για αέριο και να βάλω για ρεύμα να πάρω το επίδομα εκεί ? Εχει ανακληση ναι μεσα στην εφαρμογη μπορεις να κανεις νεα αιτηση επειτα. 1
teo_3 Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 μμ Και μία ακόμα ερώτηση. Με αέριο ανέβαζα τους λογαριασμούς, μου έδινε τα μισά. Στο ρεύμα πάλι με λογαριασμούς γίνεται ?
Jordan1972 Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 μμ Καλησπερα, φετος δεν ξερω αν θα καψω πετρελαιο παντως εκανα την αιτηση. Θα χρειαστει να στειλουμε πισω την προκαταβολη; Αν ναι πως το κανουμε αυτο.
Arkin Δημοσ. χθες στις 01:18 πμ Δημοσ. χθες στις 01:18 πμ 2 ώρες πριν, teo_3 είπε Και μία ακόμα ερώτηση. Με αέριο ανέβαζα τους λογαριασμούς, μου έδινε τα μισά. Στο ρεύμα πάλι με λογαριασμούς γίνεται ? Εδω δεν γνωριζω. Στο πετρελαιο σε μας στελνει ο βενζινας οτι βαλαμε πετρελαιο με το αφμ στο ηφαιστος οποτε ισως ειναι το ιδιο και στο ρευμα? Μηπως τα τραβαει αυτοματα το συστημα? Αν οχι τοτε θα πρεπει να ανεβαζονται οι λογαριασμοι οπως με το αεριο.
7tasos7 Δημοσ. χθες στις 08:33 πμ Δημοσ. χθες στις 08:33 πμ 10 ώρες πριν, teo_3 είπε Και μία ακόμα ερώτηση. Με αέριο ανέβαζα τους λογαριασμούς, μου έδινε τα μισά. Στο ρεύμα πάλι με λογαριασμούς γίνεται ? Εάν κανείς επιλογή ρεύμα θα πάρουν τα στοιχεία από δεδδηε τον Απρίλιο ή Μάιο. Το θέμα είναι εάν θα μετρήσουν το σύνολο του λογαριασμού ή μόνο την αξία ρεύματος.
teo_3 Δημοσ. χθες στις 09:03 πμ Δημοσ. χθες στις 09:03 πμ 29 minutes ago, 7tasos7 said: Εάν κανείς επιλογή ρεύμα θα πάρουν τα στοιχεία από δεδδηε τον Απρίλιο ή Μάιο. Το θέμα είναι εάν θα μετρήσουν το σύνολο του λογαριασμού ή μόνο την αξία ρεύματος. Αλήθεια είναι, πίστευα είναι γνωστό αυτό απο πέρυσι. Μάλλον το αφήνω αέριο, κάλλιο πέντε και στο χέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα