k_w_t Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι σε οσουν εχουν ΚΟΤ τους πετανε εξω,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μόλις τώρα, k_w_t είπε Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι σε οσουν εχουν ΚΟΤ τους πετανε εξω,,, γιατι η ΕΕ απαγορευει διπλο επιδομα αλλα οπως ειπα πιο πανω, εχουν αφησει ορθανοιχτο παραθυρο, οποιος δεν εχει αλλη επιλογη ρισκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 ώρες πριν, phanispal είπε Η έκπτωση ΚΟΤ είναι συγκεκριμένη ανά κιλοβατώρα, δεν είναι εφάπαξ ποσό. Κάποιος με διπλάσια κατανάλωση (εντός ορίου) από κάποιον άλλον, θα έχει διπλάσια έκπτωση ΚΟΤ. Ειναι εφαπαξ(στανταρ) ποσο για οποιον πιανει το οριο, για μενα πχ. με ΚΟΤ Α ειναι 315€ το χρονο. Το οριο θεωρω δεδομενο οτι το φτανουνε ολοι, δεν ειναι δυσκολο. Το δυσκολο ειναι να μη το ξεπερασεις. Μπορεις τωρα να μου πεις ποσο περιπου θα ειναι το επιδομα θερμανσης για τα προαστια της Αθηνας? 3 ώρες πριν, ASFE είπε ...... Πρεπει να κανει κατι ο διαχειρηστης η απλα φετος δεν εχει δικαιωμα στην επιδοτηση? Οι διαχειριστες που αιτουνται, οι ιδιοι εισπαττουν το ποσο? το βαζουν στη τσεπη τους? 2 ώρες πριν, Giannis_Io είπε Οι λογαριασμοί βάση των οποίων υπολογίζεται το επίδομα είναι από 1/10/2024 μέχρι 31/3/2025. Δεν συγκρίνουν περσινή κατανάλωση αλλά θέλουν να δουν την κατανάλωση σου σε αυτούς τους μήνες. Για παράδειγμα, αν το επίδομα που δικαιούσαι είναι 150 ευρώ θα πρέπει για αυτό το διάστημα (Οκτώβριος - Μάρτιος) να έχεις λογαριασμούς αξίας τουλάχιστον 300 ευρώ. Ετσι ε? και για το ρευμα που χαλασαμε στα ερκοντισια ολο καλοκαιρι? αυτο δεν ηταν ρευμα? Προσωπικα ειχα πολυ μεγαλυτερους λογ/σμους το καλοκαιρι απο οτι εχω τωρα και θα εχω το προσεχη χειμωνα 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 54 λεπτά πριν, alefther είπε γιατι η ΕΕ απαγορευει διπλο επιδομα αλλα οπως ειπα πιο πανω, εχουν αφησει ορθανοιχτο παραθυρο, οποιος δεν εχει αλλη επιλογη ρισκαρει Το θεμα ειναι οτι εαν περασεις τις 1800kw/4Μηνο και βγαινεις εκτος ΚΟΤ που ειναι λογικοεαν χρησιμοποιεις ηλεκτρικο για θερμανση.., γιατι σε κραταει παλι εκτος ? Δεν επρεπε εκει να υπαρχει το παραθυρακι ? Μεχρι 1800 εισαι ΚΟΤ εαν τις περασεις και το χασεις τοτε να παρεις το επιδομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imgema Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες Εκανα την αίτηση σήμερα και μου την απέρριψε γιατί λέει έβαλα λάθος τετραγωνικά του σπιτιού! Αφού λοιπόν τα γνωρίζουν γιατί δεν τα βάζουν αυτόματα να τελειώνουμε? Εγώ τον αριθμό αυτόν τον πήρα από μία δήλωση που είχα κάνει. Γράφει επάνω κύριοι χώροι 34. Εβαλα 34 και με απέρριψε. Τι γίνεται τώρα? Μπορώ να την ξανακάνω την αίτηση η την πάτησα? Και αν μπορώ, που αλλού θα βρω αυτόν τον μαγικό αριθμό των τετραγωνικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 minutes ago, imgema said: Εκανα την αίτηση σήμερα και μου την απέρριψε γιατί λέει έβαλα λάθος τετραγωνικά του σπιτιού! Αφού λοιπόν τα γνωρίζουν γιατί δεν τα βάζουν αυτόματα να τελειώνουμε? Εγώ τον αριθμό αυτόν τον πήρα από μία δήλωση που είχα κάνει. Γράφει επάνω κύριοι χώροι 34. Εβαλα 34 και με απέρριψε. Τι γίνεται τώρα? Μπορώ να την ξανακάνω την αίτηση η την πάτησα? Και αν μπορώ, που αλλού θα βρω αυτόν τον μαγικό αριθμό των τετραγωνικών? Δε γίνεται να σε απορρίψει για λάθος τετραγωνικά, δες καλύτερα τα μηνύματα που σου βγάζει ή βάλε screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imgema Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Γράφει αυτό: Η αίτηση σας δεν έγινε αποδεκτή για τους παρακάτω λόγους: Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΕΦΠ Θα μπορέσω να την ξανακάνω την αιτηση ή κάηκα? Αμα ειναι να παω σε καποιον λογιστή. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από imgema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 18 λεπτά πριν, k_w_t είπε Το θεμα ειναι οτι εαν περασεις τις 1800kw/4Μηνο και βγαινεις εκτος ΚΟΤ που ειναι λογικοεαν χρησιμοποιεις ηλεκτρικο για θερμανση.., γιατι σε κραταει παλι εκτος ? Δεν επρεπε εκει να υπαρχει το παραθυρακι ? Μεχρι 1800 εισαι ΚΟΤ εαν τις περασεις και το χασεις τοτε να παρεις το επιδομα... ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διασταυρωθει αυτο, θα πρεπει ο ΔΕΔΔΗΕ καθε μηνα να βγαζει λιστα ποιοι ειναι ΚΟΤ, ποιοι δεν ειναι και μετα να σπανε το επιδομα σε μηνες και να σου δινουν ποσοστο ... φεξε μου και γλυστρισα 14 λεπτά πριν, imgema είπε Γράφει αυτό: Η αίτηση σας δεν έγινε αποδεκτή για τους παρακάτω λόγους: Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΕΦΠ Θα μπορέσω να την ξανακάνω την αιτηση ή κάηκα? Αμα ειναι να παω σε καποιον λογιστή. σου λεει που θα βρεις τα "μαγικα τετραγωνικα" ... αυτα που εχεις δηλωσει στο τελευταιο Ε1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imgema Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 9 λεπτά πριν, alefther είπε σου λεει που θα βρεις τα "μαγικα τετραγωνικα" ... αυτα που εχεις δηλωσει στο τελευταιο Ε1 Οκ, ξανακάνω την αίτηση λοιπόν. Μπαινω στο taxis net, βρίσκω στα ακίνητα ότι τα τετραγωνικά είναι δηλωμένα 33.69. Βαζω 33.69 στην καινούρια αίτηση και μου λεει: Τα τετραγωνικά μέτρα της οικίας στην αίτησή σας είναι περισσότερα από τα τετραγωνικά της κύριας κατοικίας σας στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων του Φορολογικού Έτους 2023. Εάν αυτό είναι σωστό επιβεβαιώστε το παρακάτω. Και μετά μου λεει να επιβεβαιώσω. Κατι που φοβάμαι τώρα να κάνω γιατι δεν ξέρω πόσες αιτήσεις θα με αφήσει να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 λεπτό πριν, imgema είπε Οκ, ξανακάνω την αίτηση λοιπόν. Μπαινω στο taxis net, βρίσκω στα ακίνητα ότι τα τετραγωνικά είναι δηλωμένα 33.69. Βαζω 33.69 στην καινούρια αίτηση και μου λεει: Τα τετραγωνικά μέτρα της οικίας στην αίτησή σας είναι περισσότερα από τα τετραγωνικά της κύριας κατοικίας σας στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων του Φορολογικού Έτους 2023. Εάν αυτό είναι σωστό επιβεβαιώστε το παρακάτω. Και μετά μου λεει να επιβεβαιώσω. Κατι που φοβάμαι τώρα να κάνω γιατι δεν ξέρω πόσες αιτήσεις θα με αφήσει να κανω. παμε παλι. Ε1. Ανοιξε το, κατεβα εκει που δηλωσες την κατοιικια, δες τι τετραγωνικα δηλωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 minute ago, imgema said: Οκ, ξανακάνω την αίτηση λοιπόν. Μπαινω στο taxis net, βρίσκω στα ακίνητα ότι τα τετραγωνικά είναι δηλωμένα 33.69. Βαζω 33.69 στην καινούρια αίτηση και μου λεει: Τα τετραγωνικά μέτρα της οικίας στην αίτησή σας είναι περισσότερα από τα τετραγωνικά της κύριας κατοικίας σας στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων του Φορολογικού Έτους 2023. Εάν αυτό είναι σωστό επιβεβαιώστε το παρακάτω. Και μετά μου λεει να επιβεβαιώσω. Κατι που φοβάμαι τώρα να κάνω γιατι δεν ξέρω πόσες αιτήσεις θα με αφήσει να κανω. Μα σου λέει ότι α) πρέπει να κοιτάξεις στη δήλωση, όχι γενικά όπου ναναι και β) αν παρολαυτα είναι σίγουρα σωστά να πατήσεις το checkbox. Αν καταφέρεις να μην κάνεις τίποτα απο τα δύο, σηκώνει τα χέρια ψηλά, τι άλλο να κάνει και το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imgema Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες Έχετε δίκιο παιδιά, εγώ έβλεπα τα τετραγωνικά από την αίτηση του Ενφια που προσθέτει και τους βοηθητικούς χώρους. Βλακεία μου, 1000 ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imgema είπε ΙΒΑΝ δηλώνουμε η τον τραβάει το σύστημα από μόνο του? Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από GREGORYMO Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Ειναι εφαπαξ(στανταρ) ποσο για οποιον πιανει το οριο, για μενα πχ. με ΚΟΤ Α ειναι 315€ το χρονο. Το οριο θεωρω δεδομενο οτι το φτανουνε ολοι, δεν ειναι δυσκολο. Το δυσκολο ειναι να μη το ξεπερασεις. Εικασία σου είναι ότι είναι δεδομένο ότι φτάνουν κι όλοι το όριο, άρα εξοικονομούν 315€/χρόνο για ΚΟΤ Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imgema Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 48 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΙΒΑΝ δηλώνουμε η τον τραβάει το σύστημα από μόνο του? IBAN δεν μου ζήτησε, είναι δηλωμένο λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα