Giannis_Io Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 9 λεπτά πριν, flampouras είπε Το επίδομα θέρμανσης για ηλεκτρικό ρεύμα, κατατίθεται σε IBAN ή πιστώνεται στον λογαριασμό του παρόχου; Από φέτος μπαίνει στην τράπεζα, στο λογαριασμό που έχουμε δηλώσει στην αίτηση. Το 60% μέσα στον Δεκέμβριο και το υπόλοιπο ποσό θα υπολογιστεί τον Απρίλιο ανάλογα με το πόσο κρύος ήταν ο χειμώνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flampouras Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε Από φέτος μπαίνει στην τράπεζα, στο λογαριασμό που έχουμε δηλώσει στην αίτηση. Το 60% μέσα στον Δεκέμβριο και το υπόλοιπο ποσό θα υπολογιστεί τον Απρίλιο ανάλογα με το πόσο κρύος ήταν ο χειμώνας. Αφού τοτε το επίδομα για ηλεκτικό ρεύμα είναι μεγαλύτερο από το επίδομα πετρελαίου, γιατί να μην κάνουμε την αίτηση για ηλεκτρικό ρεύμα και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης; Μου διαφεύγει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μπηκα με τα στοιχεια της πεθερας μου να της κανω αιτηση οπως και περσυ. Μενει σε πολυκατοικια και μου βγαζει το παρακατω Δεν έχετε δικαίωμα υποβολής παραστατικών ή δεν έχετε υποβάλει αίτηση Πρεπει να κανει κατι ο διαχειρηστης η απλα φετος δεν εχει δικαιωμα στην επιδοτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 6 λεπτά πριν, flampouras είπε Αφού τοτε το επίδομα για ηλεκτικό ρεύμα είναι μεγαλύτερο από το επίδομα πετρελαίου, γιατί να μην κάνουμε την αίτηση για ηλεκτρικό ρεύμα και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης; Μου διαφεύγει κάτι; αυτό σκεφτηκα και εγω, αν συμφερει να κανουμε αιτηση για ρευμα αντι για αεριο που εχω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_Io Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 6 λεπτά πριν, flampouras είπε Αφού τοτε το επίδομα για ηλεκτικό ρεύμα είναι μεγαλύτερο από το επίδομα πετρελαίου, γιατί να μην κάνουμε την αίτηση για ηλεκτρικό ρεύμα και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης; Μου διαφεύγει κάτι; Για να παρει κάποιος το σύνολο του επιδόματος πρέπει οι λογαριασμοί ρεύματος να είναι διπλάσιοι του επιδοματος. Μπορείς να υπολογίσεις τι γίνεται στην περίπτωση σου και να δεις τι σε συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, flampouras είπε Αφού τοτε το επίδομα για ηλεκτικό ρεύμα είναι μεγαλύτερο από το επίδομα πετρελαίου, γιατί να μην κάνουμε την αίτηση για ηλεκτρικό ρεύμα και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης; Μου διαφεύγει κάτι; Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ανεβάζεις τους λογαριασμούς του ρεύματος στην πλατφόρμα. Στους λογαριασμούς φαίνεται και πόσες κιλοβατώρες καταναλώνεις. Αν όντως χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση τότε θα έχεις καταναλώσει πολλές κιλοβατώρες, οπότε αν δουν ότι δεν έχεις καταναλώσει πολύ τότε ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα. Συν αυτό που λέει ο από πάνω. Υποθετικό σενάριο φυσικά, δεν ξέρω τι ισχύει. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_Io Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 8 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ανεβάζεις τους λογαριασμούς του ρεύματος στην πλατφόρμα. Στους λογαριασμούς φαίνεται και πόσες κιλοβατώρες καταναλώνεις. Αν όντως χρησιμοποιείς ρεύμα για θέρμανση τότε θα έχεις καταναλώσει πολλές κιλοβατώρες, οπότε αν δουν ότι δεν έχεις καταναλώσει πολύ τότε ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα. Συν αυτό που λέει ο από πάνω. Υποθετικό σενάριο φυσικά, δεν ξέρω τι ισχύει. Δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε λογαριασμό. Τους στέλνει απευθείας ο ΔΕΔΔΗΕ στην ΑΑΔΕ και από εκεί φαίνεται αν η κατανάλωση μας ήταν τέτοια που να μπορούμε να πάρουμε το επίδομα. Και φυσικά δεν μιλάμε για το σύνολο του λογαριασμού αλλά για καθαρή αξία ρεύματος χωρίς να υπολογίζουμε δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και ρυθμιζόμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 17 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε Δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε λογαριασμό. Τους στέλνει απευθείας ο ΔΕΔΔΗΕ στην ΑΑΔΕ και από εκεί φαίνεται αν η κατανάλωση μας ήταν τέτοια που να μπορούμε να πάρουμε το επίδομα. Και φυσικά δεν μιλάμε για το σύνολο του λογαριασμού αλλά για καθαρή αξία ρεύματος χωρίς να υπολογίζουμε δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και ρυθμιζόμενες. Αυτό το λες με σιγουριά; γιατι στο άρθρο 6 του ΦΕΚ λέει " το συνολικό ποσό λογαριασμού συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α." Στο φυσικό αέριο μέχρι τώρα πάντως λαμβάνει υπόψιν το σύνολο του λογαριασμού. Spoiler 6. Ειδικά για τη χορήγηση επιδόματος για ηλεκτρική ενέργεια, η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρ- νησης (στο εξής Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Α.Α.Δ.Ε., αποστέλλει έως την 10η Απριλίου 2025 στον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) αρχείο με τους αιτούντες οι οποίοι πληρούν τις προϋ- ποθέσεις των άρθρων 1 και 2. Το αρχείο περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο, τον Α.Φ.Μ. του αιτούντος και τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, αφού τον δια- σταυρώσει με τα στοιχεία που τηρούνται στα αρχεία της (δήλωση φορολογίας εισοδήματος 2023 κ.λπ.). Κατόπιν ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. αποστέλλει στους Προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας απόσπασμα του αρχείου του προηγούμενου εδαφίου με τον 11ψήφιο αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, για τις παροχές που εκπροσωπούσαν έστω και μια ημέρα εντός της περιόδου εφαρμογής του μέ- τρου. Ακολούθως, οι Προμηθευτές αποστέλλουν στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έως την 30η Απριλίου 2025, τα εξής στοι- χεία των λογαριασμών (έναντι ή εκκαθαριστικών) που εκδίδονται έως 15 Απριλίου 2025 και αφορούν περίοδο κατανάλωσης από 1.10.2024 έως 31.3.2025: α) αριθμό παραστατικού, β) το συνολικό ποσό λογαριασμού συ- μπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., γ) ημερομηνία έναρξης της περιόδου κατανάλωσης στην οποία αφορά, δ) ημερομη- νία λήξης της περιόδου κατανάλωσης στην οποία αφο- ρά, ε) 11ψήφιο Αριθμό Παροχής στ) Α.Φ.Μ. καταναλωτή και ζ) ονοματεπώνυμο πελάτη. Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έως τις 15 Μαΐου 2025 επιστρέφει το αρχείο στην Α.Α.Δ.Ε., κατόπιν επεξεργασίας, συμπληρωμένο με το συνολικό ποσό που προκύπτει από τους λογαριασμούς για κάθε δικαιούχο. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός αφορά σε περίοδο κατανάλωσης εκτός της περιόδου εφαρμογής του μέ- τρου, το ποσό του λογαριασμού απομειώνεται αναλογικά και διαμορφώνεται βάσει των ημερών που εμπίπτουν στην περίοδο εφαρμογής του μέτρου. Αρνητικοί εκκα- θαριστικοί λογαριασμοί που αφορούν στην περίοδο του μέτρου απομειώνουν και αυτοί το συνολικό ποσό των λογαριασμών αναλογικά, με βάση την περίοδο που αφορούν. Συγκεκριμένα στο αρχείο περιλαμβάνονται τα ακόλουθα στοιχεία: α) αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (11ψήφιος), β) Α.Φ.Μ. αιτούντος, όπως εστάλη από Α.Α.Δ.Ε., γ) Α.Φ.Μ. πελάτη βάσει του λογαριασμού του Προμηθευτή, δ) Α.Φ.Μ. καταναλωτή, όπως τηρείται στην βάση του ΔΕΔΔΗΕ, ε) ονοματεπώνυμο αιτούντος, όπως εστάλη από την Α.Α.Δ.Ε., στ) ονοματεπώνυμο πε- λάτη βάσει του λογαριασμού του Προμηθευτή, ζ) ονο- ματεπώνυμο καταναλωτή, όπως τηρείται στην βάση του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., η) EIC Προμηθευτή, θ) επωνυμία Προμηθευ- τή, ι) ημερομηνία έναρξης της περιόδου κατανάλωσης εντός της περιόδου εφαρμογής του μέτρου, ια) ημερο- μηνία λήξης της περιόδου κατανάλωσης εντός της περι- όδου εφαρμογής του μέτρου και ιβ) ποσό λογαριασμού που αντιστοιχεί στην ανωτέρω περίοδο κατανάλωσης. Από το αρχείο αφαιρούνται όσοι κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων της παρού- σας ήταν δικαιούχοι Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου. Η Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ της Α.Α.Δ.Ε. με βάση το αρχείο που λαμβάνει από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαμορφώνει αρχείο δικαιούχων και ποσό επιδόματος για καθένα από αυτούς και χορηγεί το επίδομα σύμφωνα με το άρθρο 5. Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου επα- ναλαμβάνει τη διαδικασία συγκέντρωσης στοιχείων λο- γαριασμών από τους Προμηθευτές για λογαριασμούς που εκδίδονται έως την 30η Ιουνίου και αφορούν την περίοδο του μέτρου (1.10.2024 - 31.3.2025). Τα υπόψη στοιχεία αποστέλλονται από τους Προμηθευτές στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. μέχρι την 10η Ιουλίου 2025. Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. επεξεργάζεται, κατά τα ανωτέρω, τα δεδομένα που έλαβε από τους Προμηθευτές και αποστέλλει έως τις 20 Ιουλίου στη Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ. της Α.Α.Δ.Ε. συμπληρωματικό αρχείο ίδιας γραμμογράφησης με το αρχικό, στο οποίο αποτυπώνονται τα επιπλέον συνολικά ποσά λογαρια- σμών, που αφορούν την περίοδο του μέτρου και δεν περιλαμβάνονται στο προηγούμενο αρχείο. Η Γ.Δ.ΗΛΕ.Δ. της Α.Α.Δ.Ε. με βάση το συμπληρωματικό αρχείο του προηγούμενου εδαφίου χορηγεί τυχόν επιπλέον ποσά επιδόματος στους δικαιούχους σύμφωνα με το άρθρο 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 47 λεπτά πριν, flampouras είπε Αφού τοτε το επίδομα για ηλεκτικό ρεύμα είναι μεγαλύτερο από το επίδομα πετρελαίου, γιατί να μην κάνουμε την αίτηση για ηλεκτρικό ρεύμα και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης; Μου διαφεύγει κάτι; Γιατί οι περισσότεροι έχουν τον κόφτη του Κοτ. 26 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε Δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε λογαριασμό. Τους στέλνει απευθείας ο ΔΕΔΔΗΕ στην ΑΑΔΕ και από εκεί φαίνεται αν η κατανάλωση μας ήταν τέτοια που να μπορούμε να πάρουμε το επίδομα. Και φυσικά δεν μιλάμε για το σύνολο του λογαριασμού αλλά για καθαρή αξία ρεύματος χωρίς να υπολογίζουμε δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και ρυθμιζόμενες. Το επίδομα έχει σχέση με τις κιλοβατώρες που καταναλώνεις? Υπάρχει κάποιος πίνακας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flampouras Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 33 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε Δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε λογαριασμό. Τους στέλνει απευθείας ο ΔΕΔΔΗΕ στην ΑΑΔΕ και από εκεί φαίνεται αν η κατανάλωση μας ήταν τέτοια που να μπορούμε να πάρουμε το επίδομα. Και φυσικά δεν μιλάμε για το σύνολο του λογαριασμού αλλά για καθαρή αξία ρεύματος χωρίς να υπολογίζουμε δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και ρυθμιζόμενες. Και αν μιλάμε για νέα παροχή; Πως ξέρουν την κατανάλωση; Επίσης (παράδειγμα φέρνω), εμένα το σπίτι μου ειναι μονωμένο φουλ και το θερμένω με ένα 12αρι και ένα 9αρι, ο άλλος έχει ηλιακό και ηλεκτρικά μάτια κουζίνας, εγώ θερμοσίφωνα και γκάζι για μαγείρεμα. Θέλω να πώ, ποιά είναι η βάση υπολογισμού; Αφού π.χ., σε έμενα δεν μπορούν να δουν την περσινή κατανάλωση καθώς δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_Io Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες 17 λεπτά πριν, SofoS@ είπε Αυτό το λες με σιγουριά; γιατι στο άρθρο 6 του ΦΕΚ λέει " το συνολικό ποσό λογαριασμού συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α." Στο φυσικό αέριο μέχρι τώρα πάντως λαμβάνει υπόψιν το σύνολο του λογαριασμού. Απόκρυψη περιεχομένων Το ΦΕΚ πράγματι έτσι λέει ωστόσο λίγο παρακάτω αναφέρει ότι " Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έως τις 15 Μαΐου 2025 επιστρέφει το αρχείο στην Α.Α.Δ.Ε, κατόπιν επεξεργασίας, συμπληρωμένο με το συνολικό ποσό που προκύπτει από τους λογαριασμούς για κάθε δικαιούχο". Υποθέτω ότι σε αυτή την επεξεργασία θα αναγράφεται η αξία σε κιλοβατώρες χωρίς να μπαίνουν μέσα οι υπόλοιπες χρεώσεις. Μακαρι να πέφτω έξω. 24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γιατί οι περισσότεροι έχουν τον κόφτη του Κοτ. Το επίδομα έχει σχέση με τις κιλοβατώρες που καταναλώνεις? Υπάρχει κάποιος πίνακας ? Το επίδομα δεν έχει σχέση με κατανάλωση, έχει σχέση με την περιοχή που είναι το σπίτι. Κάθε περιοχή έχει δικό της συντελεστή βάση του οποίου βγαίνει το επίδομα. Με μια αναζήτηση θα βρεις και τους ανάλογους πίνακες. 16 λεπτά πριν, flampouras είπε Και αν μιλάμε για νέα παροχή; Πως ξέρουν την κατανάλωση; Επίσης (παράδειγμα φέρνω), εμένα το σπίτι μου ειναι μονωμένο φουλ και το θερμένω με ένα 12αρι και ένα 9αρι, ο άλλος έχει ηλιακό και ηλεκτρικά μάτια κουζίνας, εγώ θερμοσίφωνα και γκάζι για μαγείρεμα. Θέλω να πώ, ποιά είναι η βάση υπολογισμού; Αφού π.χ., σε έμενα δεν μπορούν να δουν την περσινή κατανάλωση καθώς δεν υπάρχει. Οι λογαριασμοί βάση των οποίων υπολογίζεται το επίδομα είναι από 1/10/2024 μέχρι 31/3/2025. Δεν συγκρίνουν περσινή κατανάλωση αλλά θέλουν να δουν την κατανάλωση σου σε αυτούς τους μήνες. Για παράδειγμα, αν το επίδομα που δικαιούσαι είναι 150 ευρώ θα πρέπει για αυτό το διάστημα (Οκτώβριος - Μάρτιος) να έχεις λογαριασμούς αξίας τουλάχιστον 300 ευρώ. Δεν γνωρίζω αν υπολογίζουν μόνο την καθαρή αξία ρεύματος ή ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού. Αν ισχύει το δεύτερο θα είναι εύκολο να το πιάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, Giannis_Io είπε Και φυσικά δεν μιλάμε για το σύνολο του λογαριασμού αλλά για καθαρή αξία ρεύματος χωρίς να υπολογίζουμε δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και ρυθμιζόμενες. Αυτό είναι σίγουρο; Αν έχουμε κάποια έκπτωση από τις διάφορες προωθητικές ενέργειες των παρόχων για να προσελκύσουν πελάτες, παίζει ρόλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_Io Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε Αυτό είναι σίγουρο; Αν έχουμε κάποια έκπτωση από τις διάφορες προωθητικές ενέργειες των παρόχων για να προσελκύσουν πελάτες, παίζει ρόλο; Όχι δεν είναι σίγουρο,το ανέφερα και λίγο πιο πάνω. Οι εκπτώσεις από τις προωθητικές ενέργειες δεν επηρεάζουν το επίδομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 ώρα πριν, Giannis_Io είπε Το ΦΕΚ πράγματι έτσι λέει ωστόσο λίγο παρακάτω αναφέρει ότι " Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έως τις 15 Μαΐου 2025 επιστρέφει το αρχείο στην Α.Α.Δ.Ε, κατόπιν επεξεργασίας, συμπληρωμένο με το συνολικό ποσό που προκύπτει από τους λογαριασμούς για κάθε δικαιούχο". Υποθέτω ότι σε αυτή την επεξεργασία θα αναγράφεται η αξία σε κιλοβατώρες χωρίς να μπαίνουν μέσα οι υπόλοιπες χρεώσεις. Μακαρι να πέφτω έξω. Το επίδομα δεν έχει σχέση με κατανάλωση, έχει σχέση με την περιοχή που είναι το σπίτι. Κάθε περιοχή έχει δικό της συντελεστή βάση του οποίου βγαίνει το επίδομα. Με μια αναζήτηση θα βρεις και τους ανάλογους πίνακες. Οι λογαριασμοί βάση των οποίων υπολογίζεται το επίδομα είναι από 1/10/2024 μέχρι 31/3/2025. Δεν συγκρίνουν περσινή κατανάλωση αλλά θέλουν να δουν την κατανάλωση σου σε αυτούς τους μήνες. Για παράδειγμα, αν το επίδομα που δικαιούσαι είναι 150 ευρώ θα πρέπει για αυτό το διάστημα (Οκτώβριος - Μάρτιος) να έχεις λογαριασμούς αξίας τουλάχιστον 300 ευρώ. Δεν γνωρίζω αν υπολογίζουν μόνο την καθαρή αξία ρεύματος ή ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού. Αν ισχύει το δεύτερο θα είναι εύκολο να το πιάσεις. Λέει το ποσό που προκύπτει γιατί μπορεί ένας λογαριασμός να είναι πχ 15/03/25-15/04/25 οπότε θα βγάλουν αναλογικά την χρέωση. Με βάση πως στο ΦΑ μέχρι τώρα κοιτάνε το συνολικό λογαριασμό, όχι την χρέωση για την κατανάλωση μόνο, δεν πιστεύω και δεν μου φαίνεται λογικό να το κάνουν στο ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Έκανα χθες 2 αιτήσεις όλα καλά. Πέρσι θυμάμαι έγραφε το ποσό 301 ευρώ για πετρέλαιο φέτος στην αίτηση δεν γράφουν κάτι. Πάλι τα ίδια θα πάρουμε η ακόμα δεν έχει βγει άκρη? Έχω βάλει ήδη 600 λίτρα για κάθε παροχή οπότε λογικά πάμε για το μέγιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα