fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, barman_ είπε Α μάλιστα, κρίμα. Αναρωτιέμαι αν αξίζει πλέον να είσαι κοτ έτσι όπως πάει. Συγκριτικά με την επιδότηση θέρμανσης, τι αξίζει? Πως παει δηλαδη? Εχω ηδη προβληματιστει με το θεμα, τι ειναι μεγαλυτερο, η εκπτωση ΚΟΤ(που ειναι συγκεκριμενη) ή το επιδομα θερμανσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Λογικά θα έπρεπε να δίνουν το επίδομα θέρμανσης και σε όσους έχουν ΚΟΤ γιατί πρόκειται για ευάλωτους συμπολίτες μας με χαμηλά εισοδήματα. Μου φαίνεται μικρόψυχο να τους κόβουν, κάτι σαν κυβερνητική αναλγησία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 16 λεπτά πριν, kalmik είπε Λογικά θα έπρεπε να δίνουν το επίδομα θέρμανσης και σε όσους έχουν ΚΟΤ γιατί πρόκειται για ευάλωτους συμπολίτες μας με χαμηλά εισοδήματα. Μου φαίνεται μικρόψυχο να τους κόβουν, κάτι σαν κυβερνητική αναλγησία. Δίνουν κανονικά αλλά ΟΧΙ 2' επιδότηση ρεύματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες Παντως παραθυρακι εχουν αφησει διαπλατο ... δε πρεπει να εισαι δικαιουχος ΚΟΤ στις 6/12, μονο τη συγκεκριμενη ημερομηνια. Οποτε αν καποιος δε χρησιμοποιει αλλο καυσιμο εκτος απο ρευμα μπορει να ρισκαρει να ακυρωσει την αιτηση ΚΟΤ τωρα, να μεινει χωρις ΚΟΤ για 2 βδομαδες και να ξανακανει αιτηση για ΚΟΤ ξερωγω στις 8/12. Οπως ειπα, εχει ενα ρισκο και 2 βδομαδες χαμενου ΚΟΤ, αλλα αν δε μπορει καποιος να παρει επιδομα για αλλο καυσιμο ισως να αξιζει το ρισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, kalmik said: Λογικά θα έπρεπε να δίνουν το επίδομα θέρμανσης και σε όσους έχουν ΚΟΤ γιατί πρόκειται για ευάλωτους συμπολίτες μας με χαμηλά εισοδήματα. Μου φαίνεται μικρόψυχο να τους κόβουν, κάτι σαν κυβερνητική αναλγησία. Συμφωνώ, ειδικά εφόσον μιλάμε για κοτ Α. Έχω συγγενικό άτομο με διάφορα θέματα που ζεσταίνεται με σομπακια. Το κοτ σε τιμωρεί όταν ξεπερνάς τις κιλοβατώρες που δικαιούσαι και σε χρεώνει κανονικά, ότι πιο άκυρο και άδικο έχω ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, barman_ είπε Συμφωνώ, ειδικά εφόσον μιλάμε για κοτ Α. Έχω συγγενικό άτομο με διάφορα θέματα που ζεσταίνεται με σομπακια. Το κοτ σε τιμωρεί όταν ξεπερνάς τις κιλοβατώρες που δικαιούσαι και σε χρεώνει κανονικά, ότι πιο άκυρο και άδικο έχω ακούσει. Αν βαλεις νυχτερινο το προβλημα λυνεται. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από fitsoulas2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα