madboy Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Εκανα χθές την αίτηση μέσω Maxthon browser που χρησιμοποιώ σαν βασικό πρόγραμμα πλοήγησης και μου εμφάνιζε μήνυμα λάθους. Μετά προσπάθησα απο Brave browser και η αίτηση προχώρησε κανονικά. Σημερα πάντως και απο Maxthon προχωράει κανονικά η αίτηση. Προφανως καποιο bug είχε χθές. Οπως είπαν και οι υπόλοιποι φέτος δεν σου εμφανίζει τι ποσό δικαιούμαστε. Εφόσον το βασικό επίδομα θέρμανσης μέσω ηλεκτρικού ρευματος είναι 380 ευρώ και ο συντελεστής για την περιοχή μου είναι 0.43 το συνολικό επιδομα που θα δικαιούμαι είναι 163.40 ευρώ. Τα οποια τον Δεκέμβριο θα καταθέσουν στον λογαριασμό μου τα 98 ευρώ και τα υπόλοιπα τον Απρίλιο. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από madboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_Io Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 λεπτά πριν, madboy είπε Εκανα χθές την αίτηση μέσω Maxthon browser που χρησιμοποιώ σαν βασικό πρόγραμμα πλοήγησης και μου εμφάνιζε μήνυμα λάθους. Μετά προσπάθησα απο Brave browser και η αίτηση προχώρησε κανονικά. Σημερα πάντως και απο Maxthon προχωράει κανονικά η αίτηση. Προφανως καποιο bug είχε χθές. Οπως είπαν και οι υπόλοιποι φέτος δεν σου εμφανίζει τι ποσό δικαιούμαστε. Εφόσον το βασικό επίδομα θέρμανσης μέσω ηλεκτρικού ρευματος είναι 380 ευρώ και ο συντελεστής για την περιοχή μου είναι 0.43 το συνολικό επιδομα που θα δικαιούμαι είναι 163.40 ευρώ. Τα οποια τον Δεκέμβριο θα καταθέσουν στον λογαριασμό μου τα 98 ευρώ και τα υπόλοιπα τον Απρίλιο. Αν έχεις προστατευόμενα μέλη +20% για το καθένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 minutes ago, Giannis_Io said: Αν έχεις προστατευόμενα μέλη +20% για το καθένα. Οχι δεν υπάρχουν. Αλλα ναι ισχύει αυτό που αναφέρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Οπότε ανάμεσα σε πετρέλαιο και ρεύμα (για μη ΚΟΤ παροχή) συμφέρει να αιτηθούμε για ρεύμα. Ειδικά αφού τα λεφτά και στις δυο περιπτώσεις θα αποδοθούν σε IBAN. Επίσης αφού λαμβάνει υπόψην το σύνολο του λογαριασμού ρεύματος δεν θα ναι δύσκολο να φτάσουμε το διπλάσιο για περίοδο 6 μηνών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 13 λεπτά πριν, madboy είπε Εκανα χθές την αίτηση μέσω Maxthon browser που χρησιμοποιώ σαν βασικό πρόγραμμα πλοήγησης και μου εμφάνιζε μήνυμα λάθους. Μετά προσπάθησα απο Brave browser και η αίτηση προχώρησε κανονικά. Σημερα πάντως και απο Maxthon προχωράει κανονικά η αίτηση. Προφανως καποιο bug είχε χθές. Οπως είπαν και οι υπόλοιποι φέτος δεν σου εμφανίζει τι ποσό δικαιούμαστε. Εφόσον το βασικό επίδομα θέρμανσης μέσω ηλεκτρικού ρευματος είναι 380 ευρώ και ο συντελεστής για την περιοχή μου είναι 0.43 το συνολικό επιδομα που θα δικαιούμαι είναι 163.40 ευρώ. Τα οποια τον Δεκέμβριο θα καταθέσουν στον λογαριασμό μου τα 98 ευρώ και τα υπόλοιπα τον Απρίλιο. το ποσο ακριβως δικαιουσαι θα το μαθεις τον Απριλη.. Θα παρεις την προκαταβολη που υπολογισες, τον Απριλη θα βγουν νεοι συντελεστες οι οποιοι θα λαμβανουν υπ οψιν ποσο κρυο θα εχει κανει μεχρι τοτε στην περιοχη σου. Το υπολοιπο ποσο θα εξαρτηθει απο αυτους τους νεους συντελεστετς. Αν ειναι πιο ζεστος χειμωνας, θα παρεις λιγοτερα απο οσα υπολογιζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 15 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Τι βλακεια ειναι παλι αυτη, σου λενε "η αιτηση σου εγινε αποδεκτη" και μετα "Η επιδότηση θα παρασχεθεί εφόσον, κατά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν ανήκετε στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου" !!! και γιατι δε το λενε απ την αρχη? να μη χανουμε το χρονο μας εμεις του ΚΟΤ. Κομπινες γινονται? να βγω 5/12 απ το ΚΟΤ και να ξαναμπω την αλλη βδομαδα? Δεν είναι κουτοί. 15 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Τι βλακεια ειναι παλι αυτη, σου λενε "η αιτηση σου εγινε αποδεκτη" και μετα "Η επιδότηση θα παρασχεθεί εφόσον, κατά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν ανήκετε στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου" !!! και γιατι δε το λενε απ την αρχη? να μη χανουμε το χρονο μας εμεις του ΚΟΤ. Κομπινες γινονται? να βγω 5/12 απ το ΚΟΤ και να ξαναμπω την αλλη βδομαδα? Πώς θα βγεις αφού είσαι δικαιούχος Κοτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, alefther said: το ποσο ακριβως δικαιουσαι θα το μαθεις τον Απριλη.. Θα παρεις την προκαταβολη που υπολογισες, τον Απριλη θα βγουν νεοι συντελεστες οι οποιοι θα λαμβανουν υπ οψιν ποσο κρυο θα εχει κανει μεχρι τοτε στην περιοχη σου. Το υπολοιπο ποσο θα εξαρτηθει απο αυτους τους νεους συντελεστετς. Αν ειναι πιο ζεστος χειμωνας, θα παρεις λιγοτερα απο οσα υπολογιζεις Σε σχέση με τα 77 που πήρα πέρυσι στα χαρτιά και από αυτά, τα 35 δεν τα έχει δώσει ένας "αξιαγάπητος" εναλλακτικός πάροχος ακόμα και έχει γίνει καταγγελία , σίγουρα το φετινό επίδομα θα είναι καλύτερο. Είχα την εντύπωση για όλο το διάστημα θα είναι ίδιοι οι συντελεστές. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από madboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πώς θα βγεις αφού είσαι δικαιούχος Κοτ? Μπορεις να ανακαλεσεις οποτεδηποτε μια εγκεκριμμενη αιτηση ΚΟΤ. Με το ΚΟΤ Α εχω εκπτωση 315€ το χρονο, αρα αν το επιδομα θερμανσης ειναι μεγαλυτερο συμφερει να βγω για ενα χρονο. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από fitsoulas2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Φαίνεται να διορθώθηκε το θέμα με το IBAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εμενα μου βγαζει αυτό το μήνυμα. Τι στο καλο γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Και σε μένα έβγαλε πρόβλημα με το IBAN ενώ ήταν κανονικά δηλωμένο. Μπήκα myAADE, δήλωσα ξανά το ΙΔΙΟ IBAN και μετά δεν έβγαζε μήνυμα λάθους στην αίτηση της θέρμανσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Τώρα το δοκίμασα για την μητέρα μου. Με edge μου δούλεψε. Με mozilla μου έβγαζε 500error. Εγώ έφαγα άκυρο από το επίδομα φέτος.. τι το ήθελα και παντρεύτηκα 😋 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ρε παιδια εμενα ακομα δε βρισκει το IBAN, μπηκα απο Edge, καθαρισα 100 φορες, μπηκα μεταβολη και το ξαναεπιβεβαιωσα τιποτα. Να την προχωρησω και ας γραφει δε βρεθηκε IBAN?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 ώρες πριν, Titarasaudi είπε Εμένα πάλι μου βγάζει άλλο σφάλμα!! Επίδομα για ηλεκτρονική ενέργεια. Έκανα και πέρσι αίτηση με τον ίδιο τρόπο και πήρα τα χρήματα κανονικά. Φέτος μου βγάζει ότι και καλά έχω δηλωθεί ως διαχειριστής πολυκατοικίας με αυτό τον αριθμό παροχής και δεν μπορώ να κάνω αίτηση για μονοκατοικία!! Όσο αφορά το σπίτι εννοείται δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 16-17 χρόνια! Ξέρει μήπως κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Μάλλον πρέπει να φαίνεται μια παλιά αίτηση (με χιλιοστά πετρελαίου) το 2014-15 και μάλλον αυτό δημιουργεί το πρόβλημα! Μπορώ άραγε να κάνω κάπως διαγραφή αυτό το και καλά "διαχειριστής πολυκατοικίας"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες Kαλησπέρα, πρώτη φορά κάνω αιτήση οπότε συγχωρήστε την χαζή μου ερώτηση. Έκανα εχθές αιτηση για Φυσικό Αέριο την οποία δέχτηκε το σύστημα. Ο τελευταίος λογαριασμός που έχει εκδοθεί απο τον πάροχο ειναι μέχρι τις 14/10. Περνάω αυτό το παραστατικό, η ξεκινάω με τα επόμενα? Επίσης, δεν χρειάζεται να περάσω παραστατικά της προηγούμενης σεζον, σωστα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα