tsailiketess Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 4 ώρες πριν, physnik είπε Είμαι διαχειριστής πολυκατοικίας. Κάποια διαμερίσματα έχουν βγει από την κεντρική θέρμανση και επομένως δεν συμμετέχουν στο πετρέλαιο. Οπότε πρέπει να περαστούν τα σωστά χιλιοστά στα υπόλοιπα διαμερίσματα. Γνωρίζει κανείς πως αλλάζουν τα χιλιοστά θέρμανσης στην πλατφόρμα; Μπήκα και εκεί που λεει διαχείριση χιλιοστών δεν αφήνει να γίνουν αλλαγές. Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα κάποια αίτηση για το 2024-25 και μετά, πριν την ενεργοποίηση πληρωμής, να γίνουν οι αλλαγές στα χιλιοστά; Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Θέλω να κάνω αλλαγή στα ονόματα καθώς άλλαξε ο ενοικιαστής και δεν με αφήνει να κάνω διαχείριση πολ/κιας με αιτιολογία ότι υπάρχουν διασταυρωμενες πληρωμές στην περίοδο 23-24. Τους έστειλα μήνυμα και αναμένω. Θα ρωτήσω και το λογιστή να με ενημερώσει. Αν έχεις νέα ενημέρωσε εδώ σε παρακαλώ και εσύ ή όποιος άλλος γνωρίσει στο φορουμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Τι βλακεια ειναι παλι αυτη, σου λενε "η αιτηση σου εγινε αποδεκτη" και μετα "Η επιδότηση θα παρασχεθεί εφόσον, κατά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν ανήκετε στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου" !!! και γιατι δε το λενε απ την αρχη? να μη χανουμε το χρονο μας εμεις του ΚΟΤ. 4 ώρες πριν, alefther είπε Αρθρο 4 Παραγραφος 6 (Η επιδότηση θα παρασχεθεί εφόσον, κατά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν ανήκετε στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίο) Κομπινες γινονται? να βγω 5/12 απ το ΚΟΤ και να ξαναμπω την αλλη βδομαδα? Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από fitsoulas2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alestat Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μεχρι περσι εκανε η συζηγος την αιτηση για το επιδομα θερμανσης επειδη ο λογαριασμός φυσικου αεριου εκδίδεται στο δικο της ΑΦΜ. Φετος εκανα εγω την αιτηση με το δικο μου ΑΦΜ. Θα πρεπει να αλλαξω τους λογαριασμους στο ονομα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loup-Garou Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δουλευει σε εσας το σαιτ; Μου βγαζει Error 404--Not Found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physnik Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, tsailiketess είπε Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Θέλω να κάνω αλλαγή στα ονόματα καθώς άλλαξε ο ενοικιαστής και δεν με αφήνει να κάνω διαχείριση πολ/κιας με αιτιολογία ότι υπάρχουν διασταυρωμενες πληρωμές στην περίοδο 23-24. Τους έστειλα μήνυμα και αναμένω. Θα ρωτήσω και το λογιστή να με ενημερώσει. Αν έχεις νέα ενημέρωσε εδώ σε παρακαλώ και εσύ ή όποιος άλλος γνωρίσει στο φορουμ Το ίδιο βγάζει και σε μένα. Υπάρχουν διασταυρωμένες πληρωμές για 23-24. Απ' όσα έχω διαβάσει, τα ονόματα δεν αλλάζουν αλλά δεν παίζουν και ρόλο. Πήρα και στο υποτιθέμενο help desk (2104803131) αλλά δεν απάντησε κανείς μέχρι που "έπεσε η γραμμή"!!! Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει μία αίτηση πρώτα από κάποιον για το 2024-25 και μετά να μπούμε να κάνουμε διαχείριση, όπου θα βγει να πατήσουμε και "Ενεργοποίηση πληρωμής". Τελοσπάντων, αν μάθω κάτι θα ενημερώσω. Αν μάθεις κάτι ενημερωσε κι εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 8 hours ago, alefther said: Το επιδομα στο ρευμα θα μπει σε εκκαθαριστικο λογαριασμο κατα Ιουνιο μερια (Μαιο εχει ακομα διασταυρωσεις). Δε βλεπω κατι στην ΚΥΑ που να δειχνει οτι κοιτανε λεπτομερειες περα απο το συνολικο ποσο του καθε λογαριασμου. Οσοι εχουν ΚΟΤ δε παιρνουν επιδομα στο ρευμα Όντως, θα κοιτάνε το σύνολο λογαριασμών... συμπεριλαμβανομένου ρυθμιζόμενων, ΥΚΩ, Δημοτικά τέλη, ΕΡΤ κλπ... Εγω 216 ευρώ δικαιούμαι.... άνετα θα έχω 430 ευρώ λογαριασμούς. Επίσης έτσι όπως το διαβάζω... έχω την εντύπωση ότι φέτος τα λεφτά θα μπούνε σε IBAN, δε θα τα δώσουν οι πάροχοι στους λογαριασμούς. Ίσως και να κάνω λάθος αλλά αυτό το εδάφιο δεν υπήρχε στο περσινό ΦΕΚ. Spoiler Εν συνεχεία το Άρθρο 5 παραπέμπει στο Άρθρο 3, όπου γίνεται αναγορά για IBAN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoviosR Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 6 hours ago, tsailiketess said: Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Θέλω να κάνω αλλαγή στα ονόματα καθώς άλλαξε ο ενοικιαστής και δεν με αφήνει να κάνω διαχείριση πολ/κιας με αιτιολογία ότι υπάρχουν διασταυρωμενες πληρωμές στην περίοδο 23-24. Τους έστειλα μήνυμα και αναμένω. Θα ρωτήσω και το λογιστή να με ενημερώσει. Αν έχεις νέα ενημέρωσε εδώ σε παρακαλώ και εσύ ή όποιος άλλος γνωρίσει στο φορουμ 11 hours ago, physnik said: Είμαι διαχειριστής πολυκατοικίας. Κάποια διαμερίσματα έχουν βγει από την κεντρική θέρμανση και επομένως δεν συμμετέχουν στο πετρέλαιο. Οπότε πρέπει να περαστούν τα σωστά χιλιοστά στα υπόλοιπα διαμερίσματα. Γνωρίζει κανείς πως αλλάζουν τα χιλιοστά θέρμανσης στην πλατφόρμα; Μπήκα και εκεί που λεει διαχείριση χιλιοστών δεν αφήνει να γίνουν αλλαγές. Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα κάποια αίτηση για το 2024-25 και μετά, πριν την ενεργοποίηση πληρωμής, να γίνουν οι αλλαγές στα χιλιοστά; Πέρσι είχα αυτό το θέμα, δε θα βρείτε άκρη, η εφαρμογή από τότε που φτιάχτηκε έμεινε ίδια. Elladara 2.0 Μόνος τρόπος είναι (πιθανοτατα) να αλλάξετε ΑΦΜ διαχειριστή ,δηλαδή φτου κι απο την αρχή, αν θέλετε να επέμβετε στα χιλιοστά. Αν θέλετε να επέμβετε μονο στα ονόματα μπορείτε να τα αφήσετε ως εχουν, αφου δεν παιζει ρόλο το ονομα, ειναι απλα ενδεικτικα και αυτος που θα μπει με αλλο ονομα δε θα εχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρηστος Δρουγγος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες Καλημέρα στην παρέα προσπαθώ να μπω να κάνω αίτηση για το επίδομα θέρμανσης ηλεκτρικής ενέργειας και δεν μπαίνει η σελίδα έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα ?. Μου εμφανίζει αυτό εδώ. From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.4.5 404 Not Found The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent. If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Μπήκα κι εγώ να κάνω αίτηση. Ενώ υπάρχει κανονικά δηλωμένος λογαριασμός (και από τα προηγούμενα χρόνια) μου βγάζει: Δε βρέθηκε δηλωμένος τραπεζικός λογαριασμός για τον δικαιούχο στο myAADE Πριν την οριστικοποίηση της αίτησης, θα πρέπει να έχει δηλωθεί ο αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ στο myAADE (Μητρώο & Επικοινωνία), ο οποίος ανήκει στον δικαιούχο και στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί το ποσό του επιδόματος. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από achilles_g_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 21 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Μπήκα κι εγώ να κάνω αίτηση. Ενώ υπάρχει κανονικά δηλωμένος λογαριασμός (και από τα προηγούμενα χρόνια) μου βγάζει: Δε βρέθηκε δηλωμένος τραπεζικός λογαριασμός για τον δικαιούχο στο myAADE Πριν την οριστικοποίηση της αίτησης, θα πρέπει να έχει δηλωθεί ο αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ στο myAADE (Μητρώο & Επικοινωνία), ο οποίος ανήκει στον δικαιούχο και στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί το ποσό του επιδόματος. το ιδιο και σ`εμενα αλλα την ολοκληρωσα και θα δω τι θα γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 40 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Μπήκα κι εγώ να κάνω αίτηση. Ενώ υπάρχει κανονικά δηλωμένος λογαριασμός (και από τα προηγούμενα χρόνια) μου βγάζει: Δε βρέθηκε δηλωμένος τραπεζικός λογαριασμός για τον δικαιούχο στο myAADE Πριν την οριστικοποίηση της αίτησης, θα πρέπει να έχει δηλωθεί ο αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ στο myAADE (Μητρώο & Επικοινωνία), ο οποίος ανήκει στον δικαιούχο και στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί το ποσό του επιδόματος. Το ίδιο και σε μένα. Εγω δεν την ολοκλήρωσα, θα περιμένω καμιά βδομάδα μπας και το φτιάξουνε και ύστερα θα ξαναδοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Μπήκα κι εγώ να κάνω αίτηση. Ενώ υπάρχει κανονικά δηλωμένος λογαριασμός (και από τα προηγούμενα χρόνια) μου βγάζει: Δε βρέθηκε δηλωμένος τραπεζικός λογαριασμός για τον δικαιούχο στο myAADE Πριν την οριστικοποίηση της αίτησης, θα πρέπει να έχει δηλωθεί ο αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ στο myAADE (Μητρώο & Επικοινωνία), ο οποίος ανήκει στον δικαιούχο και στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί το ποσό του επιδόματος. το ίδιο και σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 ώρες πριν, ekrepali είπε έχω την εντύπωση ότι φέτος τα λεφτά θα μπούνε σε IBAN, δε θα τα δώσουν οι πάροχοι στους λογαριασμούς Έτσι φαίνεται, χωρίς να είμαστε 100% σίγουροι βέβαια. Εμένα με τρομάζει λίγο η διαδικασία που πρέπει να κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ με τους παρόχους για να βγει το ποσό που πρέπει να πάρουμε πίσω, το οποίο στην καλύτερη περίπτωση το περιμένουμε Ιούνιο. Είμαι ανάμεσα σε φυσικό αέριο και ρεύμα, θα τα ζυγίσω τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 18 minutes ago, Raki-meze said: Εμένα με τρομάζει λίγο η διαδικασία που πρέπει να κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ με τους παρόχους για να βγει το ποσό που πρέπει να πάρουμε πίσω, το οποίο στην καλύτερη περίπτωση το περιμένουμε Ιούνιο. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει... αυτοματοποιημένη διαδικασία είναι. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί πάροχοι τιμολογουν με 2 μήνες καθυστέρηση. Πχ 15 Απριλίου μπορεί ένας πάροχο να εκδώσει εκκαθάριση μέτρησης που έγινε τέλος Φλεβάρη. Οπότε χάνεται ο Μάρτιος για το επίδομα για όλους σχεδόν τους παρόχους πλην ΔΕΗ που τιμολογει άμεσα. Εγώ στη protergia περιμένω τώρα 15/11 να βγει εκκαθαριστικός Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εμένα πάλι μου βγάζει άλλο σφάλμα!! Επίδομα για ηλεκτρονική ενέργεια. Έκανα και πέρσι αίτηση με τον ίδιο τρόπο και πήρα τα χρήματα κανονικά. Φέτος μου βγάζει ότι και καλά έχω δηλωθεί ως διαχειριστής πολυκατοικίας με αυτό τον αριθμό παροχής και δεν μπορώ να κάνω αίτηση για μονοκατοικία!! Όσο αφορά το σπίτι εννοείται δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 16-17 χρόνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα