Προς το περιεχόμενο

[Ερώτηση] Επίδομα Θέρμανσης

IRADev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, alefther said:

ανεβασες τους λογαριασμους?

εντος της  προθεσμιας

Εχω ανεβάσει τους λογαριασμούς και μου γράφει ποσό επιδότησης δεν έχει οριστεί, σύνολο τιμολογίων 463€

Τα παραστατικά είναι από Ιανουάριο και Μάρτιο.Νομιζα ότι πιστώνονται την επόμενη χρονιά 

IMG_6026.png

Επεξ/σία από kariolikos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, kariolikos είπε

Εχω ανεβάσει τους λογαριασμούς και μου γράφει ποσό επιδότησης δεν έχει οριστεί, σύνολο τιμολογίων 463€

Τα παραστατικά είναι από Ιανουάριο και Μάρτιο.Νομιζα ότι πιστώνονται την επόμενη χρονιά 

IMG_6026.png

κατι εχεις  κανει λαθος, ειτε τα παραστατικα ειναι σε αλλο αφμ απο αυτο που εκανε  αιτηση, ειτε δε συμπληρωσες τη φορμα σωστα

οι πληρωμες απο οσο ξερω γινονται κανα μηνα αφου ανεβασεις καθε  παραστατικο

42 minutes ago, alefther said:

κατι εχεις  κανει λαθος, ειτε τα παραστατικα ειναι σε αλλο αφμ απο αυτο που εκανε  αιτηση, ειτε δε συμπληρωσες τη φορμα σωστα

οι πληρωμες απο οσο ξερω γινονται κανα μηνα αφου ανεβασεις καθε  παραστατικο

Λοιπόν εχεις δίκιο 

στο myθέρμανση λέει έτσι,αλλα στο myaade δείχνει τις πληρωμές πότε έγιναν και τις βρήκα 

ευχαριστώ πολύ 

Είμαι διαχειριστής πολυκατοικίας. Κάποια διαμερίσματα έχουν βγει από την κεντρική θέρμανση και επομένως δεν συμμετέχουν στο πετρέλαιο. Οπότε πρέπει να περαστούν τα σωστά χιλιοστά στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Γνωρίζει κανείς πως αλλάζουν τα χιλιοστά θέρμανσης στην πλατφόρμα;

Μπήκα και εκεί που λεει διαχείριση χιλιοστών δεν αφήνει να γίνουν αλλαγές.

Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα κάποια αίτηση για το 2024-25 και μετά, πριν την ενεργοποίηση πληρωμής, να γίνουν οι αλλαγές στα χιλιοστά;

Το επίδομα στην θέρμανση με ηλεκτρικό ρεύμα πως υπολογίζεται; Αν έχεις έκπτωση στο τελικό ποσό πληρωμής λόγω διάφορων προωθητικών ενεργειών των παρόχων τότε δικαιούσαι και λιγότερο επίδομα, ή πάει με βάσει τους κιλοβατώρες που καταναλώνουμε;

Άνοιξαν τις αιτήσεις και δεν έχουν ενημερώσει τα αρχεία pdf που έχει στην ιστοσελίδα για την ενημέρωση του κόσμου. 

Ελλάδα 2.0 

Κάνουμε αιτήσεις χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι ισχύει. 

• Thanks 1
  • Haha 1

Καλησπέρα αν πάρω την προκαταβολή  και δεν βάλω πετρέλαιο τελικά γιατί έχω φουλάρει από πέρσι ή βάλω λιγότερο από όσο πρέπει πως και πότε μου περνούν πίσω την προκαταβολή ;

Μόλις τώρα, s93060 είπε

Καλησπέρα αν πάρω την προκαταβολή  και δεν βάλω πετρέλαιο τελικά γιατί έχω φουλάρει από πέρσι ή βάλω λιγότερο από όσο πρέπει πως και πότε μου περνούν πίσω την προκαταβολή ;

σου ερχεται οφειλη στo  myaade για το ποσο που εισπραξες και δεν δικαιολογησες

χοντρικα  το  τελικο ποσο θα  το μαθετε Απριλιο. Προς το  παρον θα παρετε προκαταβολη 60% (η 50% αν δεν ησασταν δικαιουχοι περσυ) του ποσου που βγαινει με  τον περσυνο συντελεστη,  και απριλιο θα βγει νεος συντελεστης αναλογα  με  το ποσο κρυο θα εχει κανει φετος.

Τον περσυνο  συντελεστη τον βρισκετε  στο φεκ κανοντας αναζητηση για  τον ΤΚ σας χωρις κενα

Το "βασικο" επιδομα ειναι

(380) ευρώ για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, 

(360) ευρώ για χρήση βιομάζας (πέλετ)

(350) ευρώ για χρήση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης ή καυσόξυλων, 

(325) ευρώ για χρήση φυσικού αερίου,

(300) ευρώ για χρήση πετρελαίου εσωτερικής καύσης

τα παραπανω ποσα x τον συντελεστη του ΤΚ σας x 0.6 (η 0.5 αν δεν ησασταν  διχαιουχος περσυ) ειναι  η προκαταβολη  του  Δεκεμβριου για ολους εκτος  απο ρευμα.

Το επιδομα στο  ρευμα θα μπει σε εκκαθαριστικο  λογαριασμο κατα Ιουνιο μερια (Μαιο εχει ακομα διασταυρωσεις). Δε βλεπω κατι στην ΚΥΑ  που να  δειχνει οτι κοιτανε λεπτομερειες  περα απο  το συνολικο ποσο του καθε λογαριασμου.  Οσοι εχουν ΚΟΤ δε παιρνουν επιδομα στο ρευμα

για  παραπανω λεπτομεριες, περιμεντε κανα δυο μερες, ειμαι  βεβαιος οτι θα βγουν σε ολα τα σαιτ

αιιτησεις μεχρι  6 Δεκεμβριου, οποτε δεν υπαρχει  κανενας λογος  να  τρεχετε, δεν  εχει σειρα προτεραιοτητας.

• Like 3
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, teosard είπε

Ισχυει αυτο; Γιατι δεν το ειδα καπου στο ΦΕΚ

Αρθρο 4 Παραγραφος 6

Αναφορά σε κείμενο

Από το αρχείο αφαιρούνται όσοι κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων της παρούσας ήταν δικαιούχοι Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...