toni31 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Έχει ιδέα κάποιος τι γίνεται με την επιδότηση ρεύματος?
takoulou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 45 λεπτά πριν, toni31 είπε Έχει ιδέα κάποιος τι γίνεται με την επιδότηση ρεύματος? Διάβασε πιο πισω 3-5 σελίδες.. 1
RedMike7 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Ερώτηση αν ξέρει κάποιος. 'Εχω πάρει την προκαταβολή για το επίδομα θέρμανσης αλλά λογο του οτι εχει περισέψει αρκετό από πέρυσι, δεν έχω βάλει ακόμα πετρέλαιο. Μέχρι πότε ειναι η προθεσμία για να βάλω πετρέλαιο ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψω την προκαταβολή;
7tasos7 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 1 ώρα πριν, RedMike7 είπε Ερώτηση αν ξέρει κάποιος. 'Εχω πάρει την προκαταβολή για το επίδομα θέρμανσης αλλά λογο του οτι εχει περισέψει αρκετό από πέρυσι, δεν έχω βάλει ακόμα πετρέλαιο. Μέχρι πότε ειναι η προθεσμία για να βάλω πετρέλαιο ώστε να μην χρειαστεί να επιστρέψω την προκαταβολή; Έως 31/3 είναι το επίδομα θέρμανσης.
doomnx Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, πέραν της αρχικής αίτησης πρέπει να γίνει και επιπλέον αίτηση όπου δηλώνουμε ποιος είναι ο προμηθευτής κλπ; Κάτι τέτοια κουλά διάβασα κάπου. Ισχύει αυτό ή απλά περιμένουμε να φανούν τα λεφτά στον λογαριασμό; Τι γίνεται αν στο ενδιάμεσο αλλάξαμε προμηθευτή και άλλαξε ο αριθμός παροχής; Έχει λάβει κανείς το επίδομα;
7tasos7 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, doomnx είπε Για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, πέραν της αρχικής αίτησης πρέπει να γίνει και επιπλέον αίτηση όπου δηλώνουμε ποιος είναι ο προμηθευτής κλπ; Κάτι τέτοια κουλά διάβασα κάπου. Ισχύει αυτό ή απλά περιμένουμε να φανούν τα λεφτά στον λογαριασμό; Τι γίνεται αν στο ενδιάμεσο αλλάξαμε προμηθευτή και άλλαξε ο αριθμός παροχής; Έχει λάβει κανείς το επίδομα; Χωρίς να ξέρω υποθέτω πως θα τελειώσει το 3μηνο εως 31/3 και μετά θα αποδίδεται αναλογικά και σε όποιον παροχο ήσουνα αυτό το 3 μηνο. Αλλά όλα αυτά υποθετικά τα λέω. Για άλλη αίτηση δεν έχω πάρει είδηση τίποτα και δεν νομίζω να ισχύει. 1
Titarasaudi Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 1 ώρα πριν, doomnx είπε Για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, πέραν της αρχικής αίτησης πρέπει να γίνει και επιπλέον αίτηση όπου δηλώνουμε ποιος είναι ο προμηθευτής κλπ; Κάτι τέτοια κουλά διάβασα κάπου. Ισχύει αυτό ή απλά περιμένουμε να φανούν τα λεφτά στον λογαριασμό; Τι γίνεται αν στο ενδιάμεσο αλλάξαμε προμηθευτή και άλλαξε ο αριθμός παροχής; Έχει λάβει κανείς το επίδομα; Έχω την εντύπωση πως όταν κάναμε την αίτηση για το επίδομα ρεύματος στο πεδίο που συμπληρωσαμε τον αριθμό παροχής δεν βάλαμε τα 2 τελευταία ψηφία. Επομένως και να αλλάξουν αυτά λόγω αλλαγής παρόχου, δεν επηρεάζει το επίδομα. Εκτός αν θυμάμαι λάθος.... 1
megapaixtaras Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 15 ώρες πριν, doomnx είπε Για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, πέραν της αρχικής αίτησης πρέπει να γίνει και επιπλέον αίτηση όπου δηλώνουμε ποιος είναι ο προμηθευτής κλπ; Κάτι τέτοια κουλά διάβασα κάπου. Ισχύει αυτό ή απλά περιμένουμε να φανούν τα λεφτά στον λογαριασμό; Τι γίνεται αν στο ενδιάμεσο αλλάξαμε προμηθευτή και άλλαξε ο αριθμός παροχής; Έχει λάβει κανείς το επίδομα; οχι δεν χρειαζεται επιπλεον αιτηση.το επιδομα θα υπολογιστει τελος μαρτιου και θα δοθει συνολικα για το τριμηνο στον επομενο μηνιαιο λογαριασμο σαν εκπτωση.το επιβεβαιωσα μεσω καταστηματος δεη. 1 1
ntinosr8 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους...εγώ ήταν να πληρωθώ 29 Φεβρουαρίου επιδομα θέρμανσης και μου λέει ο λογιστής έχω πρόβλημα με το ws ...ξέρει κάποιος τι ει αι και γιατί δεν πληρώνομαι???ευχαριστώ
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 4 ώρες πριν, ntinosr8 είπε Καλησπέρα σε όλους...εγώ ήταν να πληρωθώ 29 Φεβρουαρίου επιδομα θέρμανσης και μου λέει ο λογιστής έχω πρόβλημα με το ws ...ξέρει κάποιος τι ει αι και γιατί δεν πληρώνομαι???ευχαριστώ Τι προβλημα με το ws.... Τι ειναι αυτο που λες...
ntinosr8 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου 18 ώρες πριν, takoulou είπε Τι προβλημα με το ws.... Τι ειναι αυτο που λες... Έλα μου ντε...
kkaragki Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Στις 8/3/2024 στις 3:47 ΜΜ, ntinosr8 είπε Καλησπέρα σε όλους...εγώ ήταν να πληρωθώ 29 Φεβρουαρίου επιδομα θέρμανσης και μου λέει ο λογιστής έχω πρόβλημα με το ws ...ξέρει κάποιος τι ει αι και γιατί δεν πληρώνομαι???ευχαριστώ ⬇⬇⬇ Στις 29/2/2024 στις 12:52 ΜΜ, Karoumpalo είπε Καλησπέρα παιδιά, μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα στην σελίδα του επιδόματος θέρμανσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ IBAN: ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠ. ΛΟΓΑΡ. ή ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ WS Έχει κανείς παρόμοιο θέμα; Πέρυσι είχα κάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία και πληρώθηκα κανονικά. Που μπορώ να απευθυνθώ γνωρίζει κάποιος; Στις 29/2/2024 στις 5:12 ΜΜ, 7tasos7 είπε Η λογική λέει πως δεν είσαι πρώτο όνομα στον λογαριασμό που έχεις δηλώσει να μπει το iban. Τσέκαρε και το βίντεο μήπως είναι το θέμα που λέει με τον συζυγο.
Γιωργος356 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Παντρεμένο ζευγάρι έκανε αίτηση για επίδομα θέρμανσης στις 07/12/2023, η οποία έγινε αποδεκτή. Την αίτηση την έκανε η γυνάικα, και δικαούχος ειναι ο άντρας. Αγόρασαν πετρέλαιο στις 19/12/2023. Το παραστατικό κόπηκε στο όνομα του άντρα, με το δικό του ΑΦΜ. Στο myΘέρμανση (του άντρα), στο λινκ https://www1.aade.gr/gsisapps/oilbft/protected/displayPaymentsDetails.htm λέει: Δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές για την Περίοδο 2023 - 2024 Το ίδιο αναγράφεται και στο myΘέρμανση της γυναίκας. Τι λέτε να παίζει? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 11 Μαρτίου από Γιωργος356
mezger Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 3 hours ago, Γιωργος356 said: Καλησπέρα... Παντρεμένο ζευγάρι, έκανε αίτηση για επίδομα θέρμανσης στις 07/12/2023, η οποία έγινε αποδεκτή. Την αίτηση την έκανε η γυνάικα, και δικαούχος ειναι ο άντρας. Αγόρασαν πετρέλαιο στις 19/12/2023. Το παραστατικό κόπηκε στο όνομα του άντρα, με το δικό του ΑΦΜ. Στο myΘέρμανση (του άντρα), στο λινκ https://www1.aade.gr/gsisapps/oilbft/protected/displayPaymentsDetails.htm λέει: Δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές για την Περίοδο 2023 - 2024 Το ίδιο αναγράφεται και στο myΘέρμανση της γυνάικας. Τι λέτε να παίζει? Ευχαριστώ! Δύσκολα τα πράγματα 1
PhoneKiller Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Στις 3/3/2024 στις 10:18 ΠΜ, megapaixtaras είπε οχι δεν χρειαζεται επιπλεον αιτηση.το επιδομα θα υπολογιστει τελος μαρτιου και θα δοθει συνολικα για το τριμηνο στον επομενο μηνιαιο λογαριασμο σαν εκπτωση.το επιβεβαιωσα μεσω καταστηματος δεη. Εγώ δικαιούμαι περίπου 50 Ευρώ/μήνα έκπτωση. Οπότε στον λογαριασμό τέλος Μαρτίου θα έχω έκπτωση 150Ευρώ? ΚΑι εαν ο λογαριασμός μου είναι 100Ευρώ πως θα πάρω τα υπόλοιπα 50 πίσω?. Τον επόμενο μήνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα