Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Αν κάποιος δικαιούται ας πούμε 200€, πρέπει να κάψει 400€ για να εξαντλήσει το 200ρι; Αυτό κατάλαβα με βάση το παρακάτω που διάβασα στο ΦΕΚ:

Ναι για να πάρεις το μέγιστο θες τα διπλά εάν δικαιούσαι 200 θες παραστατικά 400.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, scarface5323 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν ξανά ανοίγει η πλατφόρμα για νέα αίτηση (πετρέλαιο) για όποιον δεν πρόλαβε να κάνει ?

Μαλλον  τελος του χρονου...Κανε για το ρευμα...

• Like 1
Δημοσ.

Για το ηλεκτρικό επίδομα... Έκανα αίτηση είμαι δικαιούχος και μου έβγαλε το εξής. 

Η αίτηση έγινε αποδεκτή. Το μέγιστο ποσό επιδότησης ανέρχεται σε 112,32 Ευρώ 

Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω το ποσό αυτό μέσα στο τρίμηνο ή ανα μήνα θα είναι αυτά?  

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ison είπε

Για το ηλεκτρικό επίδομα... Έκανα αίτηση είμαι δικαιούχος και μου έβγαλε το εξής. 

Η αίτηση έγινε αποδεκτή. Το μέγιστο ποσό επιδότησης ανέρχεται σε 112,32 Ευρώ 

Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω το ποσό αυτό μέσα στο τρίμηνο ή ανα μήνα θα είναι αυτά?  

Για ολους τους μηνες...

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν τα δωρα που παιρνουμε αφαιρουνται απ το επιδομα; Ξερω δυσκολο.....Εχω πχ εναν λογαριασμο 200 πληρωτεω και τα 100 αφορουν δωρο..Εγω κανονικα πρεπει να περασω 300 στην εφαρμογη, αφου τα 100 τα δινει ο παροχος... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε δέχτηκε η αίτηση για το επίδομα θέρμανσης στον ηλεκτρισμό το οποίο ανέρχεται περίπου στα 115ευρώ. Αυτό το ποσό αναφέρει πως θα αποδοθεί με μορφή έκπτωσης στον λογαριασμό. Η πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης όπου φαίνεται στον λογαριασμό μου είναι το επίδομα; Εάν ναι, από τι εξαρτάται η τιμή της έκπτωσης ανά kWh, γιατί σε μένα έχει τρείς διαφορετικές στον λογαριασμό μου. Από 0,0025 έως 0.06 ευρώ/kWh.

Spoiler

image.png

Επεξ/σία από panoszavra
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoszavra είπε

Έγινε δέχτηκε η αίτηση για το επίδομα θέρμανσης στον ηλεκτρισμό το οποίο ανέρχεται περίπου στα 115ευρώ. Αυτό το ποσό αναφέρει πως θα αποδοθεί με μορφή έκπτωσης στον λογαριασμό. Η πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης όπου φαίνεται στον λογαριασμό μου είναι το επίδομα; Εάν ναι, από τι εξαρτάται η τιμή της έκπτωσης ανά kWh, γιατί σε μένα έχει τρείς διαφορετικές στον λογαριασμό μου. Από 0,0025 έως 0.06 ευρώ/kWh.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png

Όχι δεν είναι το επίδομα αυτό. Το επίδομα θα το δεις για καταναλώσεις από από 1/1/24-31/3/24.η έκπτωση αυτή αφορά την κρατική επιδότηση που ταν έως 31/12/23.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2024 στις 10:23 ΠΜ, energy52 είπε

Γνωριζει κανεις αν τα δωρα που παιρνουμε αφαιρουνται απ το επιδομα; Ξερω δυσκολο.....Εχω πχ εναν λογαριασμο 200 πληρωτεω και τα 100 αφορουν δωρο..Εγω κανονικα πρεπει να περασω 300 στην εφαρμογη, αφου τα 100 τα δινει ο παροχος... 

Καμια απαντηση εδω; @ekrepali ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...