PedroG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 260€ επιδότησης θέρμανσης που βάλανε προκαταβολικά για το φυσικό αέριο....από τα 330€ που δικαιούμε δίχως να ανεβάσω ούτε ένα παραστατικό....καλά είναι; Ο λόγος είναι ότι πέρσι έλαβα μόλις το ποσό των 260€ αφού δεν κατάφερα να δικαιολογήσω το σύνολο της επιδότησης θέρμανσης που δικαιουμουν. Πώς το βλέπετε; Παραστατικά θα ανεβάσω μέχρι Ιούλιο όλα τα ποσά από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, D_i_m_i_t_r_i_s_0_3 είπε Αν γεννήσουν κανένα σμαρτάκι μπορώ να το υιοθετήσω Spoiler αν στοχεύεις σε επιδόματα τέκνου, ξινά θα στα βγάλουν - ρεφάροντας με τεκμήρια, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, καυσαεριοκάρτες, ασφάλειες, φαρμακεία/πυροσβεστήρες/τρίγωνα, τρίγωνα Πανοράματος, τρίγωνα - κάλαντα και δεν έχει η λίστα τέλος...😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 καλημερα και Χρονια Πολλα ! Προσπαθω να κανω την αιτηση για ρευμα αλλα δεν μου δεχεται τον αριθμο παροχης ρευματος . Όνοματεπώνυμο Εκμισθωτή εδω βαζω το δικο μου ΑΦΜ ξερει καποιος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε καλημερα και Χρονια Πολλα ! Προσπαθω να κανω την αιτηση για ρευμα αλλα δεν μου δεχεται τον αριθμο παροχης ρευματος . Όνοματεπώνυμο Εκμισθωτή εδω βαζω το δικο μου ΑΦΜ ξερει καποιος ; Καλημερα.. Βαζεις τον αριθμο παροχης που σου ανηκει..Σε αυτον που εχει δηλωθει στην δηλωση..Και βαζεις το αριθμο του ΑΦΜ αυτουνου που σε εχει ενοικιασει το σπιτι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα.. Βαζεις τον αριθμο παροχης που σου ανηκει..Σε αυτον που εχει δηλωθει στην δηλωση..Και βαζεις το αριθμο του ΑΦΜ αυτουνου που σε εχει ενοικιασει το σπιτι.. Τα κανω ολα και δεν δεχεται τον αριθμο παροχης-απιστευτο ! καποια λυση ; τα 9 πρωτα ψηφια βαζω και παλι τιποτα. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 9 ΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ εχω συμβολαιο και ολα κανονικα μεχρι το 2025 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τα κανω ολα και δεν δεχεται τον αριθμο παροχης-απιστευτο ! καποια λυση ; τα 9 πρωτα ψηφια βαζω και παλι τιποτα. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 9 ΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ εχω συμβολαιο και ολα κανονικα μεχρι το 2025 Κάποιο θέμα θα έχεις.. Είναι σωστά όλα; Αριθμός παροχής ίδιος, ΑΦΜ εκμισθωτή κτλπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε καλημερα και Χρονια Πολλα ! Προσπαθω να κανω την αιτηση για ρευμα αλλα δεν μου δεχεται τον αριθμο παροχης ρευματος . Όνοματεπώνυμο Εκμισθωτή εδω βαζω το δικο μου ΑΦΜ ξερει καποιος ; Είσαι δικαιούχος Κοτ ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Είσαι δικαιούχος Κοτ ? NAI ειμαι...τι φαση ; 1 ώρα πριν, takoulou είπε Κάποιο θέμα θα έχεις.. Είναι σωστά όλα; Αριθμός παροχής ίδιος, ΑΦΜ εκμισθωτή κτλπ.. βρηκα λυση οκ ...την εκανα αλλα παιζει ρολο αν ειμαι ΚΟΤ Β ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε NAI ειμαι...τι φαση ; βρηκα λυση οκ ...την εκανα αλλα παιζει ρολο αν ειμαι ΚΟΤ Β ; Ή το ένα ή το άλλο. Δεν θα σου δώσουν 2 επιδοτήσεις. Δες τι σε συμφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Ή το ένα ή το άλλο. Δεν θα σου δώσουν 2 επιδοτήσεις. Δες τι σε συμφέρει. την εκανα τωρα, γινεται να ακυρωσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε την εκανα τωρα, γινεται να ακυρωσω ; ΑΥΤΑ τα σκέφτονται νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε την εκανα τωρα, γινεται να ακυρωσω ; Ναι γινεται, ακυρωσε την.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, energy52 είπε Ναι γινεται, ακυρωσε την.. Ξέρεις τον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ξέρεις τον τρόπο; Πας υποβολη/διαχειριση αιτησης κι εχει επιλογη για ανακληση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, energy52 είπε Πας υποβολη/διαχειριση αιτησης κι εχει επιλογη για ανακληση.. Λογικά με συμφέρει να μείνω με το ΚΟΤ Β Την εκανα ανακληση -ελπιζω να επραξα το σωστο 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΑΥΤΑ τα σκέφτονται νωρίτερα. καλα ναι σωστος εισαι- Με ΚΟΤ Β πιστευω με συμφρερει να μεινω οπως ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα