nermain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, NIKOSKURT είπε αυτη την απορια ειχα και εγω. πηρα το ποσο και δεν εχω βαλει τοσα λιτρα. και μπορει να μην βαλω .τι γινετε με τα χρηματα ? Λεει οτι θα τα τραβηξουν απο τον λογαριασμο (ποτε αγνωστο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμας μας μπηκε ολο το ποσο προκαταβολης (460). Τα λεμε του χρονου φανταζομαι παλι Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vlad27 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα και από εμένα. Η αίτηση εγκρίθηκε για φυσικό αέριο με ποσό 239,40€ και η πληρωμή ήταν 6,59€!!! Πέρυσι είχα πάρει 170,00€ για προκαταβολή ενώ και τις 2 χρονιές το ποσό που είχα ανεβάσει στο σύστημα ήταν μόλις 10,00€. Βρήκα τα στοιχεία επικοινωνίας με την ΑΑΔΕ και στις 9 που θα ανοίξουν το μαγαζί θα πάρω τηλέφωνο. email: [email protected] Τηλ: 2131621000 (09.00 - 14.00) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, HERTHAN είπε Ναι σήμερα μου έβαλαν όλο το ποσό που δικαιούμαι. στα περσινά σου γράφει πως έχει γίνει εκκαθάριση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Και σε μενα παιδια για Φυσικο αεριο δεν μπηκαν ακομη τραπεζα Εθνικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο ΑΦΜ εκμισθωτη τι βαζω παιδια; Ειμαι ενοικιαστης. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Στο ΑΦΜ εκμισθωτη τι βαζω παιδια; Ειμαι ενοικιαστης. Το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του σπιτιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 φυσικό αέριο πρώτη φορά επίδομα και πληρώθηκε ολόκληρο χθες, ενώ έχω ανεβάσει μόλις 2 λογαριασμούς στην ααδε πολύ χαμηλής αξίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ πάλι δεν έχω ανεβάσει τίποτα και χθες μπήκαν 150€. Τι φάση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσο περισσότερα τετραγωνικά δηλώνονται για το επίδομα ρεύματος αυτό είναι προς όφελος για μεγαλύτερο επίδομα ή όχι; Εάν δηλαδή για παράδειγμα υπάρχει κ ένας επιπλέον χώρος (δηλώνεται στο Ε9), ο οποίος ρευματοδοτείται από την ίδια παροχή με αυτήν του κυρίως σπιτιού, είναι καλό να προστεθεί στα τετραγωνικά του κυρίως σπιτιού ή όχι; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalaxan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 22 hours ago, d3m said: Οχι τιποτα...Ενω περυσι κανονικα πηρα προκαταβοληα και εδειχνε τα προηγουμενα να εχουν γινει εκκαθαριση κανονικα τωρα λεει δεν εχουν εκκαθαριστη. Εστειλα email στο mythermansi καλο ειναι να στειλουν και αλλοι γιατι εχει γινει καποια μαλακια. Kαι εγώ αντίστοιχο πρόβλημα έχω. Αναφέρει ότι η σύζυγος δεν έχει κανει εκκαθάριση... Αν μπορείς γράψε μου το mail να στείλω και εγώ γιατι δεν το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7tasos7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, zoranb είπε Όσο περισσότερα τετραγωνικά δηλώνονται για το επίδομα ρεύματος αυτό είναι προς όφελος για μεγαλύτερο επίδομα ή όχι; Εάν δηλαδή για παράδειγμα υπάρχει κ ένας επιπλέον χώρος (δηλώνεται στο Ε9), ο οποίος ρευματοδοτείται από την ίδια παροχή με αυτήν του κυρίως σπιτιού, είναι καλό να προστεθεί στα τετραγωνικά του κυρίως σπιτιού ή όχι; Δεν νομίζω να το επηρεάζει. Στο επίδομα θέρμανσης αυτό που μετράει είναι οικογενειακή κατάσταση εισόδημα περιοχή που μένεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 το σταθερό συμβόλαιο (μπλε δηλαδή) στο ρεύμα επηρεάζει το επίδομα θέρμανσης ; Θα μπαίνει κανονικά η επιδότηση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kalaxan είπε Kαι εγώ αντίστοιχο πρόβλημα έχω. Αναφέρει ότι η σύζυγος δεν έχει κανει εκκαθάριση... Αν μπορείς γράψε μου το mail να στείλω και εγώ γιατι δεν το βρήκα. Για όσους έχουμε θέμα με μη εκκαθάριση βρήκα το παρακάτω Σημαίνει ότι δεν καλυψαμε την προκαταβολή με τα παραστατικα που δηλωσαμε και ουσιαστικά "χρωστάμε" κιολας 😂 Εικαζω γιαυτό δεν λάβαμε φέτος προκαταβολή και απλά θα πληρωθουμε με τις επόμενες δόσεις, ανάλογα με το τι θα έχουμε δηλώσει ως τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp17 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα!Τελικα εμαθε κανεις γιατι στην περσινη δηλωση στα παραστατικα δεν εγινε εκκαθαριση και γιατι δεν πληρωθηκε το επιδομα σε φυσικο αεριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα