Προς το περιεχόμενο

[Ερώτηση] Επίδομα Θέρμανσης

IRADev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, NIKOSKURT είπε

αυτη την απορια ειχα και εγω. πηρα το ποσο και δεν εχω βαλει τοσα λιτρα. και μπορει να μην βαλω  .τι γινετε με τα χρηματα ?

Λεει οτι θα τα τραβηξουν απο τον λογαριασμο (ποτε αγνωστο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα και από εμένα. Η αίτηση εγκρίθηκε για φυσικό αέριο με ποσό 239,40€ και η πληρωμή ήταν 6,59€!!! Πέρυσι είχα πάρει 170,00€ για προκαταβολή ενώ και τις 2 χρονιές το ποσό που είχα ανεβάσει στο σύστημα ήταν μόλις 10,00€. Βρήκα τα στοιχεία επικοινωνίας με την ΑΑΔΕ και στις 9 που θα ανοίξουν το μαγαζί θα πάρω τηλέφωνο.

email: [email protected]

Τηλ: 2131621000 (09.00 - 14.00)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο περισσότερα τετραγωνικά δηλώνονται για το επίδομα ρεύματος αυτό είναι προς όφελος για μεγαλύτερο επίδομα ή όχι;
Εάν δηλαδή για παράδειγμα υπάρχει κ ένας επιπλέον χώρος (δηλώνεται στο Ε9), ο οποίος ρευματοδοτείται από την ίδια παροχή με αυτήν του κυρίως σπιτιού, είναι καλό να προστεθεί στα τετραγωνικά του κυρίως σπιτιού ή όχι;

Επεξ/σία από zoranb

22 hours ago, d3m said:

Οχι τιποτα...Ενω περυσι κανονικα πηρα προκαταβοληα και εδειχνε τα προηγουμενα να εχουν γινει εκκαθαριση κανονικα τωρα λεει δεν εχουν εκκαθαριστη.

Εστειλα email στο mythermansi καλο ειναι να στειλουν και αλλοι γιατι εχει γινει καποια μαλακια.

Kαι εγώ αντίστοιχο πρόβλημα έχω. Αναφέρει ότι η σύζυγος δεν έχει κανει εκκαθάριση...
Αν μπορείς γράψε μου το mail να στείλω και εγώ γιατι δεν το βρήκα.

2 ώρες πριν, zoranb είπε

Όσο περισσότερα τετραγωνικά δηλώνονται για το επίδομα ρεύματος αυτό είναι προς όφελος για μεγαλύτερο επίδομα ή όχι;
Εάν δηλαδή για παράδειγμα υπάρχει κ ένας επιπλέον χώρος (δηλώνεται στο Ε9), ο οποίος ρευματοδοτείται από την ίδια παροχή με αυτήν του κυρίως σπιτιού, είναι καλό να προστεθεί στα τετραγωνικά του κυρίως σπιτιού ή όχι;

Δεν νομίζω να το επηρεάζει. Στο επίδομα θέρμανσης αυτό που μετράει είναι οικογενειακή κατάσταση εισόδημα περιοχή που μένεις 

• Like 1

1 ώρα πριν, kalaxan είπε

Kαι εγώ αντίστοιχο πρόβλημα έχω. Αναφέρει ότι η σύζυγος δεν έχει κανει εκκαθάριση...
Αν μπορείς γράψε μου το mail να στείλω και εγώ γιατι δεν το βρήκα.

Για όσους έχουμε θέμα με μη εκκαθάριση βρήκα το παρακάτω 

Σημαίνει ότι δεν καλυψαμε την προκαταβολή με τα παραστατικα που δηλωσαμε και ουσιαστικά "χρωστάμε" κιολας 😂 

Εικαζω γιαυτό δεν λάβαμε φέτος προκαταβολή και απλά θα πληρωθουμε με τις επόμενες δόσεις, ανάλογα με το τι θα έχουμε δηλώσει ως τότε.

• Like 1

Καλησπέρα!Τελικα εμαθε κανεις γιατι στην περσινη δηλωση στα παραστατικα δεν εγινε εκκαθαριση και γιατι δεν πληρωθηκε το επιδομα σε φυσικο αεριο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...