7tasos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, geoliol είπε καλησπερα ζω σε ενοικιασμενο διαμερισμα πολυκατοικιας με αυτονομη θερμανση. δικαιουμαι επιδομα οπως και περσυ αλλα φετος δεν δηλωσε η δχστρια την πολυκατοικια στο συστημα. θα μπορεσει να την δηλωσει ή χαθηκε το επιδομα επειδη δεν θα μπορω να προσκομισω αποδειξεις; Τι μέσο θέρμανσης χρησιμοποιείς; εάν έχεις φυσικό αέριο δεν χρειάζεται να κάνει ο διαχειριστής μπορείς να το κάνεις σαν να σε μονοκατοικία. Δεν παίζει ρόλο νομίζω εάν την δήλωσε την πολυκατοικία φέτος γιατί προφανώς το έχει κάνει άλλες χρονιές. Απλά όταν κάποιος υποβάλει αίτηση τότε νομίζω πρέπει να κάνει κάποια ενεργεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Des1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, geoliol είπε καλησπερα ζω σε ενοικιασμενο διαμερισμα πολυκατοικιας με αυτονομη θερμανση. δικαιουμαι επιδομα οπως και περσυ αλλα φετος δεν δηλωσε η δχστρια την πολυκατοικια στο συστημα. θα μπορεσει να την δηλωσει ή χαθηκε το επιδομα επειδη δεν θα μπορω να προσκομισω αποδειξεις; Δεν την ξανά δηλώνουμε την πολυκατοικία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoliol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Des1 είπε Δεν την ξανά δηλώνουμε την πολυκατοικία . το θεμα ειναι οτι στην αιτηση μου λεει να φορτωσω αποδειξεις πετρελαιου ενω στην περσινη οχι και στη σελιδα που δηλωνεται η πολυκατοικια ειναι κενο ενω περσυ οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 4:08 ΜΜ, kkaragki είπε Και σε εμένα "ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ (19/12/2023 Που το λέει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkaragki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, teopanta1 είπε Που το λέει αυτό; Βήμα 1. https://www1.aade.gr/gsisapps5/myThermansi/#!/home Βήμα 2. "Υποβολή Αίτησης" & login με τα στοιχεία του Taxis. Βήμα 3. Spoiler Βήμα 4. Spoiler ----------------------------------------------------------- Επίσης, ξαφνικά διαβάζω ότι τελικά θα γίνει σήμερα η πληρωμή / προκαταβολή: https://www.imerisia.gr/oikonomia/85744_epidoma-thermansis-plironetai-simera-i-proti-dosi Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από kkaragki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Σε μένα δεν λέει προς πληρωμή για την προκαταβολή. Έχω κάνει την αίτηση από 10/11 και δεν έχω ανεβάσει παραστατικά. Πέρσυ είχα πάρει την προκαταβολή αλλά λόγω καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμού από την ΔΕΗ δεν συμπληρώθηκε το ποσό της προκαταβολής όπως έγινε και με πολλούς άλλους. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkaragki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, SofoS@ είπε Πέρσυ είχα πάρει την προκαταβολή αλλά λόγω καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμού από την ΔΕΗ δεν συμπληρώθηκε το ποσό της προκαταβολής όπως έγινε και με πολλούς άλλους. Για να δούμε... Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς συνέβη πέρσι με ΖΕΝΙΘ. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα και απο εμενα, βοηθηστε λιγο εαν ξερετε, τι καταλαβαινω λαθος? Η αίτηση έγινε αποδεκτή. Το μέγιστο επίδομα Θέρμανσης ανέρχεται σε 277,2 Ευρώ και πηρα 38 ευρω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s93060 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα μόλις μπήκε το επίδομα θέρμανσης πετρέλαιο 350€ χωρίς να έχω βάλει ακόμα πετρέλαιο αν δεν βάλω το περνούν πίσω προφανώς ξέρει κανείς ποτε ; και αν βάλω ποσά € πρέπει να βάλω για να το εξισορροπήσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ρε σεις, μου μπήκε το επίδομα θέρμανσης (πετρέλαιο), ενώ έκανα αγορά πριν 5 μέρες (το προηγούμενο Σάββατο). Δεν υποτίθεται ότι θα έμπαινε προς τέλος Φλεβάρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, s93060 είπε Καλησπέρα μόλις μπήκε το επίδομα θέρμανσης πετρέλαιο 350€ χωρίς να έχω βάλει ακόμα πετρέλαιο αν δεν βάλω το περνούν πίσω προφανώς ξέρει κανείς ποτε ; και αν βάλω ποσά € πρέπει να βάλω για να το εξισορροπήσω ; αυτη την απορια ειχα και εγω. πηρα το ποσο και δεν εχω βαλει τοσα λιτρα. και μπορει να μην βαλω .τι γινετε με τα χρηματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odys03 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Και εμενα μπηκε επιδομα θέρμανσης χωρις να εχω βαλει πετρελαιο και σκεφτηκα ότι οι βενζιναδες κατα λαθος εβαλαν το δικο μου αφμ και λογαριασμο ρευματος; οτι έκαναν λάθος καταχώρηση σε κάποιον άλλο που έβαλε; τι ακριβως ειναι αυτο τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι προκαταβολες ειναι, για παλαιους και νεους δικαιουχους. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Estevan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Προκαταβολή σας έβαλαν. Για να το καλύψετε θα πρέπει να βάλετε τουλάχιστον το διπλάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, EchiDNA είπε Προκαταβολή σας έβαλαν. Για να το καλύψετε θα πρέπει να βάλετε τουλάχιστον το διπλάσιο. Εάν δεν καλυφθεί τι γίνεται, γνωρίζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα