Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 22/2/2025 στις 7:42 ΠΜ, achilles_g_ είπε

Από Οκτώβριο και Νοέμβριο που έχω βάλει,  τίποτα ακόμη ...Λογικά η επόμενη πληρωμή θα είναι τη μεγάλη εβδομάδα  αν σκεφτώ ότι η 1η ήταν των Χριστουγέννων... να φανεί ότι έχουμε λεφτά!

Τι εννοείς? Δε θα έπρεπε να κατατεθεί το ποσό και, εφόσον γίνει η διασταύρωση, να επιστραφεί? Έτσι θυμάμαι ότι γινόταν.

Σε εμένα, που έκανα την αγορά στα μέσα Δεκεμβρίου, το επίδομα μπήκε κανονικά στις 23 Δεκεμβρίου. Εκτός αν προσμετράται και το περσινό... αυτό δε το θυμάμαι.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα να μια ερώτηση παρακαλώ επειδή πρώτη φορά κάνω για αέριο.  Έχουμε ατομικό αέριο και έχω κάνει κανονικά την αίτηση και έχω λάβει και κάποια χρήματα. Τους λογαριασμούς τους συγκεντρώνω και τους ανεβάζω μια φορά; Η μπορώ να ανεβάζω λογαριασμούς οπότε θέλω;

Δημοσ.
  Στις 23/2/2025 στις 8:00 ΜΜ, nellos είπε

Καλησπέρα να μια ερώτηση παρακαλώ επειδή πρώτη φορά κάνω για αέριο.  Έχουμε ατομικό αέριο και έχω κάνει κανονικά την αίτηση και έχω λάβει και κάποια χρήματα. Τους λογαριασμούς τους συγκεντρώνω και τους ανεβάζω μια φορά; Η μπορώ να ανεβάζω λογαριασμούς οπότε θέλω;

Μπορείς όποτε θέλεις. Κάνεις τροποποιητική όσες φορές θέλεις, ανεβάζοντας λογαριασμούς.

Είτε κάθε φορά που έρχεται, είτε δύο δύο, είτε όλους μαζί στο τέλος. 

Η επόμενη πληρωμή μάλλον θα είναι κατά τον Απρίλη, οπότε αν θες τώρα στα κοντά τα χρήματα, καλύτερα να ανεβάσεις όσους έχεις μέχρι τώρα και τους υπόλοιπους αργότερα 

Δημοσ.
  Στις 22/2/2025 στις 3:19 ΜΜ, nikos032 είπε

Τι εννοείς? Δε θα έπρεπε να κατατεθεί το ποσό και, εφόσον γίνει η διασταύρωση, να επιστραφεί? Έτσι θυμάμαι ότι γινόταν.

Σε εμένα, που έκανα την αγορά στα μέσα Δεκεμβρίου, το επίδομα μπήκε κανονικά στις 23 Δεκεμβρίου. Εκτός αν προσμετράται και το περσινό... αυτό δε το θυμάμαι.

Για την διασταύρωση μιλάω,  όχι για τα χρήματα.  Η ερώτηση ήταν αν διασταυρώθηκε σε κάποιον.  

Δημοσ.

Επίσης τον αριθμό λογαριασμού τον έχει με ένα κενό. Πωσ τον περνάω; Όλα τα νούμερα μαζί χώρισ το κενό; Τα νούμερα μέχρι το κενό χώρισ το τελευταίο; Ευχαριστω

Screenshot_20250226_110819.jpg

Δημοσ.
  Στις 24/2/2025 στις 3:23 ΜΜ, achilles_g_ είπε

Για την διασταύρωση μιλάω,  όχι για τα χρήματα.  Η ερώτηση ήταν αν διασταυρώθηκε σε κάποιον.  

Mολις το κοιταξα και εγω,τιποτα ακομα και εχουν περασει πανω απο 3 μηνες..Ετσι οπως παει,αντι για δευτερη δοση θα μας αφαιρεσουν και την πρωτη!

Δημοσ.

Οκ μαλλον δεν παιζει καποια σχετικη διευκρινηση επισημα.

Στους αριθμους λογαριασμου/παραστατικου εγω βαζω και τα 9 ψηφια μαζι με το κενο

Αν και στο pdf με τα παραδειγματα (χωρις καμια επιπλεον αναφορα) μας δειχνουν σε φωτο πως εχουνε βαλει μονο τους 8 πρωτους https://www.aade.gr/sites/default/files/2023-11/manual_parastatika_2023-2024.pdf

Οσο για τα εκκαθαριστικα τα βαζω κανονικα γιατι αλλιως ο μηνας θα εμενε χωρις παραστατικο

Με τα παραπανω πληρωθηκα μια φορα (περιοδος 21-22) αλλα δεν ξερω αν κατι εχει αλλαξει

(Αργοτερα δεν εκανα καμια νεα)

Δημοσ.

οσοι ρωτατε για την καταβολη δοσεων απο πληρωμη,δεν προκειται να υπαρξει κατι αλλο εκτος της προκαταβολης μεχρι το τελος.εχει ειπωθει απο την αρχη οτι φετος αλλαξε το συστημα.θα μπει ενα υπολοιπο ποσο τον μαιο λογικα,το οποιο θα ειναι αναλογο του δεικτη θερμοτητας της πολης που σχετιζεται με τον αιτουντα απο την αρχη του χρονου μεχρι απριλιο.κανεις δεν ξερει τι θα λαβει,για καθε πολη θα ειναι διαφορετικο αναλογα την θερμοκρασια που θα επικρατησει και τον συντελεστη που θα σκαρφιστουν.το μονο σιγουρο ειναι η προκαταβολη,μετα δεν ξερουμε το ποσο και αν ..

μπορει να παρουμε ολο το διπλασιο ποσο,μπορει και οχι.λογικα οσο πιο νοτια τοσο πιο μικρο θα ειναι.καταλαβαινετε που θα παει φετος  το επιδομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...