chefakis Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Επίδομα θέρμανσης αερίου πήρατε χθές;;; επειδή του πατέρα μου δεν μπήκε καθόλου και είχε καλούς λογαριασμούς (σχετικά ανεβασμένους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Ούτε εγώ πήρα κάτι για το αέριο, αν και περίμενα σύμφωνα με τα όσα είχα διαβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Να ενημερωσω κι εγω πως μπηκε το επιδομα για το αεριο χθες και μαλιστα ολο το ποσο συμφωνα με αυτο που δηλωσα κι οχι με βασει το ποσο πλήρωμης του λογαριασμου.. +120 δηλαδη!!! Κι επειδη καποιοι θα μπερδευτουν, τι εννοω πως αφαιρεσα το δωρο των 120 που ειχα απο Ελπε αφου δεν αφορα καταναλωση.. Αρα λοιπον ισχυουν οσα ισχυριζονταν ο @doomnx και τον ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!Επισης ευχαριστω τον @ekrepali για ολη την εποιοκοδομιτικη κουβεντα που ειχαμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, energy52 said: Να ενημερωσω κι εγω πως μπηκε το επιδομα για το αεριο χθες και μαλιστα ολο το ποσο συμφωνα με αυτο που δηλωσα κι οχι με βασει το ποσο πλήρωμης του λογαριασμου.. +120 δηλαδη!!! Κι επειδη καποιοι θα μπερδευτουν, τι εννοω πως αφαιρεσα το δωρο των 120 που ειχα απο Ελπε αφου δεν αφορα καταναλωση.. Αρα λοιπον ισχυουν οσα ισχυριζονταν ο @doomnx και τον ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!Επισης ευχαριστω τον @ekrepali για ολη την εποιοκοδομιτικη κουβεντα που ειχαμε!!! Πήγαινε σε παρακαλώ στην αίτηση και πάτα τις διασταυρωμένες αγορές. Τι σου βγάζει στη δεξιά στήλη; Εμένα λέει σε όλους τους λογαριασμούς που ανέβασα "Δεν εκκαθαρίστηκε". Spoiler Ενώ στα περσινά βγάζει "ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟ 6/6" Spoiler Μάλλον θα κάνουν την εκκαθάριση των τιμολογίων τον Ιούλιο; Επεξ/σία 1 Μαϊου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 45 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πήγαινε σε παρακαλώ στην αίτηση και πάτα τις διασταυρωμένες αγορές. Τι σου βγάζει στη δεξιά στήλη; Εμένα λέει σε όλους τους λογαριασμούς που ανέβασα "Δεν εκκαθαρίστηκε". Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενώ στα περσινά βγάζει "ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟ 6/6" Απόκρυψη περιεχομένων Μάλλον θα κάνουν την εκκαθάριση των τιμολογίων τον Ιούλιο; Λοιον σε μενα λεει σε ολα τα παραστατικα "δεν εχει οριστει¨ ...τι εννοει τωρα μ αυτο..? λες να τα παρουν πισω τον Ιουλιο και τζαπα χαρηκα; Πως εμφανιζεις ομως τα περσινα, δεν το βρισκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, energy52 said: Λοιον σε μενα λεει σε ολα τα παραστατικα "δεν εχει οριστει¨ ...τι εννοει τωρα μ αυτο..? λες να τα παρουν πισω τον Ιουλιο και τζαπα χαρηκα; Μην αγχνώνεσαι, αν είναι σωστά καταχωρημένα οι αριθμοί παραστατικών, ΑΦΜ κλπ θα αλλάξει η κατάσταση τους. Μάλλον κατά τον Ιούλιο θα γίνει η οριστική εκκαθάριση. Αν θες κάνε ερώτημα στην ΑΑΔΕ https://www.aade.gr/epikoinonia αλλά η κυρία που παίρνει τηλέφωνο δε φαίνεται να γνωρίζει καλά το διαδικαστικό κομμάτι. Εννοώ αυτή που μου είπε "βάλτε ό,τι νομίζετε". *Επιβεβαίωσε αν έχεις ΔΕΗ ότι έχεις καταχωρήσει τον αριθμό παραστατικού, όχι τον αριθμό λογαριασμού. Επίσης τσέκαρε αν η αίτηση είναι οριστικοποιημένη κι όχι σε εκκρεμότητα. 18 minutes ago, energy52 said: Πως εμφανιζεις ομως τα περσινα, δεν το βρισκω; Στην αρχική σελίδα της υποβολής αίτησης, έχει dropdown να επιλέξεις έτος. Επεξ/σία 1 Μαϊου από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) επειδη πληρωσα καταλαθος δυο φορες εναν λογαριασμο ΦΑ, εκδοθηκε ενας λογαριασμος με πιστωτικο ποσο. Το δηλωνω στην πλατφορμα με τα παραστατικα με μείον στο ποσο; πως θα καταλαβουν οτι ειχα διπλοπληρωσει; Επεξ/σία 14 Μαϊου από thermaikos4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επίδομα θέρμανσης ακόμα γιοκ. Ολες οι συναλλαγές είναι ακόμα "μη εκκαθαρισμενες" Επεξ/σία 15 Μαϊου από JohnnyX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Πιστώθηκε επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, ως "Επίδομα Θέρμανσης ΤΕΜ" στο λογαριασμό ρεύματος, στο σύνολο του, οπότε όσοι είχατε κάνει για ρεύμα, ρίξτε μια ματιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Όταν στις διασταυρωμένες αγορές δεν υπάρχει τίποτα , σημαίνει πως ο διαχειριστής δεν έχει ανεβάσει τα παραστατικά αν καταλαβαίνω καλά; Μπορεί μόνο αυτός να τα δηλώσει(είναι κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2024 στις 11:19 ΜΜ, 7tasos7 είπε Ναι έως και τον Μάρτιο είναι. Απλά επειδή οι εταιρείες αργούν να βάλουν λογαριασμούς εγώ πχ είμαι 2 μήνες πίσω για αυτό και λένε έκδοση λογαριασμού έως 30/6 αλλά να αφορά κατανάλωση έως 31/3 Δηλαδή λογαριασμός που αφορά κατανάλωση 21/02/2024 - 19/04/2024, δεν τον περνάμε? Αέριο Επεξ/σία 15 Μαϊου από scarface5323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 4 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Πιστώθηκε επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, ως "Επίδομα Θέρμανσης ΤΕΜ" στο λογαριασμό ρεύματος, στο σύνολο του, οπότε όσοι είχατε κάνει για ρεύμα, ρίξτε μια ματιά.. Εμένα βγήκε χθες ο λογαριασμός ρεύματος και δεν είχε κανένα επίδομα μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 51 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε Εμένα βγήκε χθες ο λογαριασμός ρεύματος και δεν είχε κανένα επίδομα μέσα! Εκκαθαριστικός; περίοδος κατανάλωσης; σε ποιο πάροχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου On 14/05/2024 at 13:16, thermaikos4 said: επειδη πληρωσα καταλαθος δυο φορες εναν λογαριασμο ΦΑ, εκδοθηκε ενας λογαριασμος με πιστωτικο ποσο. Το δηλωνω στην πλατφορμα με τα παραστατικα με μείον στο ποσο; πως θα καταλαβουν οτι ειχα διπλοπληρωσει; Δηλώνεις το ποσό που χρεώθηκες, όχι αυτό που χρωστάς. Πχ βγαίνει λογαριασμός 80 ευρώ, κι εσύ έχεις πληρώσει 100 παραπανίσια και το πληρωτέο είναι -20. Στη πλατφόρμα καταχώρησε 80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 4 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Εκκαθαριστικός; περίοδος κατανάλωσης; σε ποιο πάροχο; Ο εκκαθαριστικός με μέτρηση από ΔΕΔΗΗΕ ήταν τον προηγούμενο μήνα. Τώρα ήταν λογαριασμός με δικιά μου μέτρηση. Περίοδος κατανάλωσης 08-04-24 εως 03-05-24. Πάροχος Φυσικό Αέριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα