Klausx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, pantelispathsia είπε Οικογενοιακες εικόνες τίποτε άλλο Τότε clean install windows στον ssd χωρίς να έχεις πάνω τον παλιό για σιγουριά. Μετά μόλις δεις ότι όλα είναι οκ συνδέεις και τον hdd και θα δεις τι έχει απομείνει μέσα.
snbblp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, pantelispathsia είπε Άρα τι να κάνω τι προτείνετε έχεις PM, διάβασέ το
pantelispathsia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, snbblp είπε έχεις PM, διάβασέ το Σου εστειλα 6 λεπτά πριν, Klausx είπε Τότε clean install windows στον ssd χωρίς να έχεις πάνω τον παλιό για σιγουριά. Μετά μόλις δεις ότι όλα είναι οκ συνδέεις και τον hdd και θα δεις τι έχει απομείνει μέσα. Σε ευχαριστώ πολύ
hp8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, snbblp είπε αυτές οι εντολές θα γράψουν bootsector στον παλιό δίσκο, και τότε, κάθε πιθανότητα ανάκτησης partitions έχει πλέον χαθεί τις έβαλα πρόσφατα όταν χάλασε το dual boot Έφτιαξε τον boot των windows και μετά με το live του linux επανέφερα πάλι τον dual χωρίς να χαθεί τίποτα
snbblp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Πάνε δύο χρόνια από τότε. Καλοκαίρι 2018, νομίζω. Κάποιος είχε πρόβλημα με ένα λάπτοπ, και προσφέρθηκα να του το λύσω. Κοντά κιόλας. Ηλιούπολη εγώ, Αργυρούπολη εκείνος. Ελα του λέω, μέχρι να πιούμε ένα καφέ θα είναι έτοιμο. Εντωμεταξύ δουλειά δεν είχα, τριώροφο γραφεία κι εγώ μόνος μου, βρήκα κάτι να περάσω την ώρα... Κι έρχεται ένας πιτσιρικάς ήταν-δεν ήταν 15 χρονών με ένα λάπτοπ. Εντάξει, δεν έκανα τίποτα με αυτό, γιατί είχε βάλει DDR3 και ήθελε DDR3L. Οπότε τζίφος, έπρεπε να πάρει άλλη RAM. Τον πήρα και με το αμάξι της δουλειάς (Α.Ε. το μαγαζί) και τον άφησα στο μετρό που μου είπε. Την επόμενη μέρα σκάει μύτη ο μπαμπάς... "Ποιος σου είπε να πειράξεις τον υπολογιστή του παιδιού;" Ο μικρός δεν είπε ότι αγόρασε λάθος μνήμες, αλλά ότι εγώ τις είχα βάλει! Τέσπα, το συμβίβασα το πράμα χωρίς να φάει κατσάδα ο μικρός, αλλά από τότε προτού προσφερθώ ξανά, ρωτάω ηλικία. Εκτός κι αν στην κουβέντα ακουστεί κάτι για στρατό, γυναίκα, παιδιά, σπουδές κλπ. Δεν είμαστε τώρα για οργισμένους μπαμπάδες! Ελπίζω ο φίλος μας να βρήκε λύση με τους δίσκους.
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, snbblp είπε Φοβάμαι για αντίστροφη αντιγραφή, κι αυτό το λέω επειδή δεν μπουτάρει πλέον ο παλιός. Δεν το νομίζω αυτό γιατί αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνε μιάμιση ώρα το cloning. Πάντως το περίεργο είναι γιατί δεν μπουτάρει ούτε με τον παλιό. Μια σκέψη είναι ή να φταίει το καλώδιο sata ή πάνω στο άγχος του ο φίλος να μην κουμπώνει το καλώδιο ρεύματος σωστά ή να ξεκούμπωσε το sata από την μητρική. Θα πρέπει να σιγουρέψει ότι τουλάχιστον αναγνωρίζεται ο δίσκος στο bios και είναι πρώτος στην λίστα του boot order.
Klausx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Στις 22/12/2020 στις 8:34 ΜΜ, snbblp είπε ΩΧ !!! Και κάπως έτσι μαζεύεις 1.294 αναρτήσεις... @pantelispathsia βρήκες λύση τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα