Προς το περιεχόμενο

Κλωνοποιηση

pantelispathsia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά χθες αγόρασα έναν ssd δίσκο τον οποίο τον έβαλα στον υπολογιστή έκανα κλωνοποιηση έβγαλα τον παλιό μετά και άφησα τον ssd μέσα αλλά όταν να μπω λέει reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ΝΑ σας πω εδώ πως άλλαξα και θέση στο καλώδιο σατα αλλά τίποτα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες μας μερικά πράγματα. Τι υπολογιστής είναι, τι δίσκους είχε, και με τι έγινε η αντιγραφή. Επίσης, αν μπουτάρει με τον παλιό.

Λοιπόν είναι asrock η μητρική εχω βάλει Gaming πράγματα Καρτες κλπ το μόνο κακό που είχα ήταν ο σκληρός ο οποίος είναι western digital, 500gb 32mb cache και ο καινούριος που πήρα είναι ssd WD blue το πρόγραμμα που έκανα την κλωνοποιηση ήταν το mini tool drive copy Το οποία όταν το έτρεξα μου είπε να επιλέξω δίσκο για κλωνοποιηση επέλεξα τον παλιό και στην συνέχεια δίσκο που θέλω να κάνω το partition Δλδ τον ssd η κλωνοποιηση πήρε 1.3 ώρες έκλεισα το πσ έβγαλα την παλιά κάρτα και άφησα τον ssd άλλαξα θύρα σατα και μου βγάζει το μήνυμα του boot που σας ανέφερα ποιο πάνω  τι γνώμη έχετε παίζει να έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ παιδιά? 

Επίσης ούτε με τον παλιό bootarei δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει 

1 ώρα πριν, pantelispathsia είπε

Λοιπόν είναι asrock η μητρική εχω βάλει Gaming πράγματα Καρτες κλπ το μόνο κακό που είχα ήταν ο σκληρός ο οποίος είναι western digital, 500gb 32mb cache και ο καινούριος που πήρα είναι ssd WD blue το πρόγραμμα που έκανα την κλωνοποιηση ήταν το mini tool drive copy Το οποία όταν το έτρεξα μου είπε να επιλέξω δίσκο για κλωνοποιηση επέλεξα τον παλιό και στην συνέχεια δίσκο που θέλω να κάνω το partition Δλδ τον ssd η κλωνοποιηση πήρε 1.3 ώρες έκλεισα το πσ έβγαλα την παλιά κάρτα και άφησα τον ssd άλλαξα θύρα σατα και μου βγάζει το μήνυμα του boot που σας ανέφερα ποιο πάνω  τι γνώμη έχετε παίζει να έχω κάνει κάποιο λάθος εγώ παιδιά? 

Έχεις αλλάξει το boot order στον σωστό σκληρό; https://www.lifewire.com/change-the-boot-order-in-bios-2624528

Μόλις τώρα, pantelispathsia είπε

Τι λες να έγινε 

Φοβάμαι για αντίστροφη αντιγραφή, κι αυτό το λέω επειδή δεν μπουτάρει πλέον ο παλιός.

1 ώρα πριν, pantelispathsia είπε

αφού κάνεις αυτό που έγραψε οKlausx  και δεν γίνει κάτι άσε μόνο τον έναν δίσκο πάνω και μπουταρε απο το μέσον  εγκατάστασης Οταν φτάσεις εκεί που λέει εγκατάσταση θα επιλέξεις  επιδιόρθωση υπολογιστή Θα ανοίξεις την γραμμή εντολών και θα γράψεις  ενα - ενα τα παρακαω Σε καθε εντολη θα πατας εντερ
  Bootrec / fixmbr
  Bootrec / fixboot
  Bootrec / rebuildbcd

8 λεπτά πριν, Klausx είπε

Έχεις αλλάξει το boot order στον σωστό σκληρό; https://www.lifewire.com/change-the-boot-order-in-bios-2624528

Το έκανα αλλά τίποτα 

3 λεπτά πριν, hp8 είπε

αφού κάνεις αυτό που έγραψε οKlausx  και δεν γίνει κάτι άσε μόνο τον έναν δίσκο πάνω και μπουταρε απο το μέσον  εγκατάστασης Οταν φτάσεις εκεί που λέει εγκατάσταση θα επιλέξεις  επιδιόρθωση υπολογιστή Θα ανοίξεις την γραμμή εντολών και θα γράψεις  ενα - ενα τα παρακαω Σε καθε εντολη θα πατας εντερ
  Bootrec / fixmbr
  Bootrec / fixboot
  Bootrec / rebuildbcd

Το θέμα είναι πως και με τους δύο δίσκους μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. 

3 λεπτά πριν, pantelispathsia είπε

Το έκανα αλλά τίποτα 

Εχεις πράγματα μέσα στον παλιό που θέλεις να σωθούν;

3 λεπτά πριν, pantelispathsia είπε

αυτές  οι εντολές διορθώνουν  την εκκίνηση αν υπάρχει τέτοιο θέμα και όχι κάτι άλλο

Μόλις τώρα, hp8 είπε

αυτές  οι εντολές διορθώνουν  την εκκίνηση αν υπάρχει τέτοιο θέμα και όχι κάτι άλλο

αυτές οι εντολές θα γράψουν bootsector στον παλιό δίσκο, και τότε, κάθε πιθανότητα ανάκτησης partitions έχει πλέον χαθεί

18 λεπτά πριν, Klausx είπε

3 λεπτά πριν, snbblp είπε

αυτές οι εντολές θα γράψουν bootsector στον παλιό δίσκο, και τότε, κάθε πιθανότητα ανάκτησης partitions έχει πλέον χαθεί

Άρα τι να κάνω τι προτείνετε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...