billpeppas Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Την Παρασκευή 14-05-2004 διοργανώνεται ένα Lan Party εδώ στην Λαμία. Όποιος επιθυμεί να έρθει , ας ποστάρει εδώ please.
billpeppas Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Ξέχασα να πω: Όποιος ενδιαφέρεται , στέλνει PM ( Προσωπικό Μήνυμα ) με ένα τηλ , για να επικοινωνήσω μαζί του
billpeppas Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Όποιος ενδιαφέρεται , απλά ποστάρει εδώ , μου στέλνει και ένα PM , και επικοινωνώ μαζί του. Τι λεπτομέρεια περιμένεις να ακούσεις δηλαδή?
Ntinsky Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Προφανώς εννοεί λεπτομέρεια για το Lan party.Πως,που,ποτε απ ότι φαντάζομαι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 a3ios o bill (kala akoma kai edw topic gia to lan party? ) isws na er8w an mazeutoume kai den paizoume mlkies
billpeppas Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Ntinsky , αν δεν πρόσεξες γράφω πότε & που ( εντάξει , όχι και οδό ) , αλλά νομίζω είναι αρκετά για να ξέρει κανείς αν μπορεί να έρθει ή όχι ;-)
Ntinsky Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 billpeppas έγραψε Ntinsky , αν δεν πρόσεξες γράφω πότε & που ( εντάξει , όχι και οδό ) , αλλά νομίζω είναι αρκετά για να ξέρει κανείς αν μπορεί να έρθει ή όχι :wink: Δεν το ρώτησα σαν απορία δική μου.Απλά ανάφερα το τι προφανώς εννοούσε ο _[b}{d]_ με το post του. _[b}{d]_ έγραψε Dwse kai kamia leptomereia man sorry αν σε μπέρδεψα billpeppas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.