Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εμμ που αυτός επιμένει.. 2.800 του ξαναμίλησα σήμερα επειδή του εξήγησα πως τα είπα στον κολλητό μηχανικό. Δε ξαναπάω ΠΟΤΕ για συμπλήρωμα. Πείτε μου μόνο, αν μπλέξω OPEL με ίδια αρίθμηση, είναι κακό; Υ.Γ. : Θα τα μάθω ΟΛΑ σιγά σιγά μάγκες. Διαβάζω καθημερινά. Είμαι σαν ένας 70χρονος αποφασισμένος να πάρει ECDL. Η οπελ δεν φτιάχνει λάδια.Τα φτιαχνει καποια εταιρία λιπαντικών και κολλάει το ονομα οπελ μπροστά.Οι προδιαγραφές να είναι ίδιες. Αλλα θα το πω και ας γίνω κακός.Τωρα το πήρες, γιατί δεν του κάνεις ένα μικρό σέρβις;Λάδια φίλτρα ψυκτικό υγρό?Να ξερεις βρε φίλε ότι τα έχεις φρέσκα και να ξες πότε θα τα αλλάξεις ξανά;
tutuyo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3lt με το καλημέρα; Καλά θα πάει αυτό Αλλά τι ρωτάς εδώ; Αφού έχεις τον κολλητό μηχανικό που τον εμπιστεύεσαι είσαι κομπλέ. Καλές βόλτες Περιμένουμε τις αναλυτικες φωτογραφίες κτλ να σε καμαρώσουμε Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από tutuyo
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρέπει όταν ανάβει να καίει μερικές φορές όταν είναι παγωμένο. Πήγα και ήρθα Ερέτρια. Πολύ αξιόλογο πράγμα. Δεν είναι το φαίνεσθαι tutuyo είναι πως είναι ΟΛΑ σαν καινούρια και είναι όμορφη εμπειρία. Μπρος, πίσω, μέσα έξω, τα μόνα που δείχνου να έχουν φθορά είναι αυτά του aircon και τα Alcantara καθίσματα που τα κάνει βιντάζ. Ας καίει λάδι. Καθίστε να το ψυχολογήσουμε για να δούμε το πόσο πρώτα πριν το κράξουμε. Πάντως 5-7k €υρώ δεν θα με πάνε τα λάδια. Το αμάξι είναι συγκίνηση με μόνο 3k σαν οδιγική εμπειρία, ας δίνω το έτος 100€ για τα λάδια + τα 265 τέλη. Χαλάλι. Δώστε μου λίγο χρόνο.. Υ.Γ. Τα λάδια που θα ΠΡΟΣΘΕΤΩ εννοώ.. όχι μαζί με τις αλλαγές! xD Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από JiovanniGeorgeo 1
Klausx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2021 στις 12:01 ΜΜ, Salvation81 είπε Δεν θελεις να καταλαβεις πως ακομα και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ να το εβρισκες ειναι ΑΚΥΡΗ αγορα γιατι ΔΕΝ υπαρχουν ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Ποσο πιο απλα να στο πουμε για να το καταλαβεις; Και μιλαμε για μεταχειρισμενο ΣΙΓΟΥΡΑ 20ετιας. Απο εκει και περα δικα σου τα χρηματα (και κακα τα ψεματα 3 χιλιαρικα ειναι κλαιν μαιν οπως λενε) οποτε κανε οπως καταλαβαινεις (βεβαια απορω γιατι ανοιξες το θεμα και ρωτησες ολο τον κοσμο αν δεν ειχες καμια ορεξη να ακουσεις). 16 ετιας (και ΑΝ, να τσεκαρεις το VIN για να εισαι σιγουρος - ΠΟΛΛΑ εξυπνοπουλια στο Ελλαντα φερνανε απεξω αυτοκινητα και στην αδεια εγραφε ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας το οταν τα εισαγανε και οχι ποτε κατασκευαστηκε ενα αυτοκινητο) και με και καλα μονο 39.800 χιλιομετρα (σιγουρα γυρισμενα). Επισης δεν εχει περασει ΚΤΕΟ συμφωνα με οσα γραφει (δηλαδη για να καταλαβω εκει μεσα το εχει 9 χιλιαρικα - χαχαχαχαχα - και το δινει 3 τελικα;). Ανταλλακτικά υπάρχουν για τα πάντα, αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις. Στις 15/1/2021 στις 3:26 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε Με 3.000 όμως.. ^ Επίσης, να πω πως η εμπειρία του θα είναι από άλλο πλανήτη.. Επίσης να πω πως MGClub.ότιναναι δεν πάτησα ποτέ, δεν διάβασα το Forum τους ποτέ, και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως δε θα περίμενα κάτι αντικειμενικό από κει μεριά για τον ίδιο επακριβώς λόγο. Ο λόγος που το αναφέρω είναι πως παίζει πάθος γύρω από το MGTF και το έχουν τραβήξει φαν μέχρι σήμερα έντονα. Δεν είναι απλά μια ανάμνηση! Ακόμα οι δρόμοι έχουν χιλιάδες τέτοια στην Ευρώπη. Σπάνια να δεις ζωντανό φορουμ στις μέρες μας, ότι ερώτηση ή πρόβλημα έχεις https://www.facebook.com/groups/8066960582 Είμαστε αρκετοί φανατικοί εκεί! Στις 23/1/2021 στις 12:40 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε Σε ευχαριστώ topaz! Το έχω ερωτευθεί κάργα, καθώς μου έκατσε το καλό limited μοντέλο, αριθμισμένο, φρεσκοβαμμένο, όλα τα από κάτω φρεσκοαλλαγμένα.. αφήστε, θα σας το αναλύσω σύντομα! Ένα τσεκ θέλω τα φώτα σας. Χθες μου λέει ένας μηχανικός πως μου έβαλε 3 λίτρα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ λαδιού, VALVOLINE 10-40. Πήρε 20€ μόνο για αυτό. Τώρα αντιλαμβάνομαι πως είχα της OPEL 10-40 και εγώ, που το αγόραζα 17€ τα 5 λίτρα! Έχουν τόσο μεγάλη διαφορά; Η κύρια απορία μου. Γενικά τι λάδια προτείνετε εσείς; Α, σημαντικό το αμάξι το μόνο παλιό που έχει είναι η μηχανή (1.6), η οποία έχει 250k ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Πρέπει να παίζει ρόλο μου λέει ένας φίλος για το λάδι, και για αυτό το λόγο προτείνεται το 10-40. Αλλά εσείς, τι γνωρίζετε κάτι με βεβαιότητα να μου προτείνετε; Ευχαριστώ και επανέρχομαι σύντομα με φωτογραφίες περιμετρικές, με τη μηχανή κτλπ κτλπ καθώς και την ιστορία και το κόστος! Το έχω μόλις 2-3 μέρες! ΑΝ συμπλήρωσαν με βάση τον δείκτη, μπορεί να έκαναν λάθος και να έχει το μοτερ +3 λίτρα λάδι, προτείνω άμεσα να τα βγάλεις και να τα ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ σε πλαστικό δοχείο. 3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πρέπει όταν ανάβει να καίει μερικές φορές όταν είναι παγωμένο. Πήγα και ήρθα Ερέτρια. Πολύ αξιόλογο πράγμα. Δεν είναι το φαίνεσθαι tutuyo είναι πως είναι ΟΛΑ σαν καινούρια και είναι όμορφη εμπειρία. Μπρος, πίσω, μέσα έξω, τα μόνα που δείχνου να έχουν φθορά είναι αυτά του aircon και τα Alcantara καθίσματα που τα κάνει βιντάζ. Ας καίει λάδι. Καθίστε να το ψυχολογήσουμε για να δούμε το πόσο πρώτα πριν το κράξουμε. Πάντως 5-7k €υρώ δεν θα με πάνε τα λάδια. Το αμάξι είναι συγκίνηση με μόνο 3k σαν οδιγική εμπειρία, ας δίνω το έτος 100€ για τα λάδια + τα 265 τέλη. Χαλάλι. Δώστε μου λίγο χρόνο.. Υ.Γ. Τα λάδια που θα ΠΡΟΣΘΕΤΩ εννοώ.. όχι μαζί με τις αλλαγές! xD Αν δεν βγάζει καπνούς από πίσω δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα. 15 χρόνια με Rover 45 /150,000 χλμ και ζήτησε μόνο μια φλάντζα, από σοβαρές βλάβες ΤΙΠΟΤΑ ακόμα έχει πάνω τα εργοστασιακά αμορτισερ... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από Klausx
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Klausx είπε Ανταλλακτικά υπάρχουν για τα πάντα, αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις. Σπάνια να δεις ζωντανό φορουμ στις μέρες μας, ότι ερώτηση ή πρόβλημα έχεις https://www.facebook.com/groups/8066960582 Είμαστε αρκετοί φανατικού εκεί! ΑΝ συμπλήρωσαν με βάση τον δείκτη, μπορεί να έκαναν λάθος και να έχει το μοτερ +3 λίτρα λάδι, προτείνω άμεσα να τα βγάλεις και να τα ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ σε πλαστικό δοχείο. Αν δεν βγάζει καπνούς από πίσω δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα. 15 χρόνια με Rover 45 /150,000 χλμ και ζήτησε μόνο μια φλάντζα, από σοβαρές βλάβες ΤΙΠΟΤΑ ακόμα έχει πάνω τα εργοστασιακά αμορτισερ... Ειμουν ετοιμος να απαντησω σοβαρα στο πρωτο μεχρι που διαβασα το 2ο και καταλαβα οτι αυτο δεν γινεται. Ειδικα αφου εισαστε αρκετοι φανατικΟΥ εκει. Παντως για να δεις τι καλος που ειμαι οσους ακουω με MG που δεν βρισκουν καθρευτες, κουκουλες και τα συνναφη σε καινουργια κατασταση θα τους λεω να πηγαινουν στο γκρουπ εκεινο γιατι καποιοι ξερουν που μπορουν να βρουν.
Klausx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Ειμουν ετοιμος να απαντησω σοβαρα στο πρωτο μεχρι που διαβασα το 2ο και καταλαβα οτι αυτο δεν γινεται. Ειδικα αφου εισαστε αρκετοι φανατικΟΥ εκει. Παντως για να δεις τι καλος που ειμαι οσους ακουω με MG που δεν βρισκουν καθρευτες, κουκουλες και τα συνναφη σε καινουργια κατασταση θα τους λεω να πηγαινουν στο γκρουπ εκεινο γιατι καποιοι ξερουν που μπορουν να βρουν. Αφού "Εισουν" έτοιμος... τουλάχιστον το δικό μου ήταν λάθος από auto-correct Δεν είπα ποτέ ότι είναι τέλεια, και δεν τα συνιστώ σε κανέναν που δεν θέλει να ασχολείται αρκετά παραπάνω, απλά σου μιλάω σαν ιδιοκτήτης με Book service ότι στα 15 χρόνια και 150,000 μόνο μια φλάντζα και αναλώσιμα. Δεν έχω κάνει ποτέ συμβόλαιο σε οδική και ούτε έχει ανέβει ποτέ. Ο @JiovanniGeorgeo το ψάχνει και με την βοήθεια ανθρώπων που έχουμε πληρώσει αρκετά λάθη μηχανικών για να μάθουμε... γιατί να μην βοηθήσουμε. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Klausx
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Klausx εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη σύσταση του Forum στο FB. Θα μπω. Μέχρι τώρα δεν με ενδιέφερε γιατί ήξερα πως δεν θα άκουγα το πιο αντικειμενικό, αλλά τώρα που το παντρεύτηκα και εγώ θα είναι τιμή μου να γίνω μέλος γιατί θα μάθω πολλά απο εσάς. Παραδόξως εμένα που είναι 250k όλα αυτά που αναφέρεις είναι ΗΔΗ αλλαγμένα άρα για αυτά έχω κάνει reset! Παιδιά, μην γινόμαστε εχθρικοί. Το ζήτημα ανταλλακτικό το κουβεντιάσαμε. Πάει. Θα δω για τα λάδια. Αν και έκανα ταξίδι ήδη τώρα. Επίσης, έχω μυρίσει λάδι σε άναμμα μια φορά, και το είδα και με τα μάτια πως έβγαλε καπνό. Στο ίδιο δευτερόλεπτο μάρσαρα όμως. Βοηθάει ή δε βοηθάει το μαρσάρισμα για να ζεσταθεί; Μάλλον όχι αφού μόνο τότε μου το έβγαλε. Απλά έχω συνηθίσει να δίνω μίζα με γκάζι στα μη αυτόματα, δε ξέρω γιατί. Πείτε μου αν είναι λάθος. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από JiovanniGeorgeo 1
tutuyo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πρέπει όταν ανάβει να καίει μερικές φορές όταν είναι παγωμένο. Πήγα και ήρθα Ερέτρια. Πολύ αξιόλογο πράγμα. Δεν είναι το φαίνεσθαι tutuyo είναι πως είναι ΟΛΑ σαν καινούρια και είναι όμορφη εμπειρία. Μπρος, πίσω, μέσα έξω, τα μόνα που δείχνου να έχουν φθορά είναι αυτά του aircon και τα Alcantara καθίσματα που τα κάνει βιντάζ. Ας καίει λάδι. Καθίστε να το ψυχολογήσουμε για να δούμε το πόσο πρώτα πριν το κράξουμε. Πάντως 5-7k €υρώ δεν θα με πάνε τα λάδια. Το αμάξι είναι συγκίνηση με μόνο 3k σαν οδιγική εμπειρία, ας δίνω το έτος 100€ για τα λάδια + τα 265 τέλη. Χαλάλι. Δώστε μου λίγο χρόνο.. Υ.Γ. Τα λάδια που θα ΠΡΟΣΘΕΤΩ εννοώ.. όχι μαζί με τις αλλαγές! xD lol σε πάω γιατί είσαι αρρωστακι, σου ευχομαι να το λιωσεις απλα θα πρεπει να εχεις το νου σου λιγο παραπανω οσον αφορα στην συντηρηση του
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Klausx εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη σύσταση του Forum στο FB. Θα μπω. Μέχρι τώρα δεν με ενδιέφερε γιατί ήξερα πως δεν θα άκουγα το πιο αντικειμενικό, αλλά τώρα που το παντρεύτηκα και εγώ θα είναι τιμή μου να γίνω μέλος γιατί θα μάθω πολλά απο εσάς. Παραδόξως εμένα που είναι 250k όλα αυτά που αναφέρεις είναι ΗΔΗ αλλαγμένα άρα για αυτά έχω κάνει reset! Παιδιά, μην γινόμαστε εχθρικοί. Το ζήτημα ανταλλακτικό το κουβεντιάσαμε. Πάει. Θα δω για τα λάδια. Αν και έκανα ταξίδι ήδη τώρα. Επίσης, έχω μυρίσει λάδι σε άναμμα μια φορά, και το είδα και με τα μάτια πως έβγαλε καπνό. Στο ίδιο δευτερόλεπτο μάρσαρα όμως. Βοηθάει ή δε βοηθάει το μαρσάρισμα για να ζεσταθεί; Μάλλον όχι αφού μόνο τότε μου το έβγαλε. Απλά έχω συνηθίσει να δίνω μίζα με γκάζι στα μη αυτόματα, δε ξέρω γιατί. Πείτε μου αν είναι λάθος. να μην δίνεις γκάζι,δεν υπάρχει λόγος Και όχι δεν κάνει καλό να μαρσάρεις για να ζεσταθεί.Κρατάει μονο του ψηλα τις σαλ όσο χρειάζεται.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση.. βλακεία μου.
Salvation81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Klausx είπε Αφού "Εισουν" έτοιμος... τουλάχιστον το δικό μου ήταν λάθος από auto-correct Δεν είπα ποτέ ότι είναι τέλεια, και δεν τα συνιστώ σε κανέναν που δεν θέλει να ασχολείται αρκετά παραπάνω, απλά σου μιλάω σαν ιδιοκτήτης με Book service ότι στα 15 χρόνια και 150,000 μόνο μια φλάντζα και αναλώσιμα. Δεν έχω κάνει ποτέ συμβόλαιο σε οδική και ούτε έχει ανέβει ποτέ. Ο @JiovanniGeorgeo το ψάχνει και με την βοήθεια ανθρώπων που έχουμε πληρώσει αρκετά λάθη μηχανικών για να μάθουμε... γιατί να μην βοηθήσουμε. Ειναι ασχετο το αμαξι που εχεις εσυ με το MG, το οτι ηταν θυγατρικη της Rover η MG και καποια αυτοκινητα φτιαχνονταν σε διπλανα εργοστασια (η μπορει ακομα και στο ιδιο) δεν σημαινει κατι. Ποτε δεν ακουσα Roverακια να μου πει οτι δεν βρισκω ανταλλακτικα, απο ιδιοκτητες MG το εχω ακουσει πολλες φορες ομως. Οπως και να εχει εφοσον ο TS βρηκε αυτοκινητο το θεμα δεν βλεπω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δεν ήταν μόνο για την αγορά, αφήστε να σας το αξιολογήσω με το καιρό!
Klausx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Klausx εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη σύσταση του Forum στο FB. Θα μπω. Μέχρι τώρα δεν με ενδιέφερε γιατί ήξερα πως δεν θα άκουγα το πιο αντικειμενικό, αλλά τώρα που το παντρεύτηκα και εγώ θα είναι τιμή μου να γίνω μέλος γιατί θα μάθω πολλά απο εσάς. Παραδόξως εμένα που είναι 250k όλα αυτά που αναφέρεις είναι ΗΔΗ αλλαγμένα άρα για αυτά έχω κάνει reset! Παιδιά, μην γινόμαστε εχθρικοί. Το ζήτημα ανταλλακτικό το κουβεντιάσαμε. Πάει. Θα δω για τα λάδια. Αν και έκανα ταξίδι ήδη τώρα. Επίσης, έχω μυρίσει λάδι σε άναμμα μια φορά, και το είδα και με τα μάτια πως έβγαλε καπνό. Στο ίδιο δευτερόλεπτο μάρσαρα όμως. Βοηθάει ή δε βοηθάει το μαρσάρισμα για να ζεσταθεί; Μάλλον όχι αφού μόνο τότε μου το έβγαλε. Απλά έχω συνηθίσει να δίνω μίζα με γκάζι στα μη αυτόματα, δε ξέρω γιατί. Πείτε μου αν είναι λάθος. 250,000 χλμ είναι όντως πολλά, το ότι έχει φτάσει τόσα δείχνει πολύ καλή φροντίδα. Αν βλέπεις συχνές αλλαγές λαδιών στο book service μπορεί απλά να θέλει τσιμουχάκια στο καπάκι που δεν έχει μεγάλο κόστος. Όπως σου είπα και πριν καλύτερα να κάνεις "Reset" και στα λάδια με μια αλλαγή, διότι αν σου έχουν βάλει 3 λίτρα παραπάνω θα δημιουργήσει πρόβλημα. 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Ειναι ασχετο το αμαξι που εχεις εσυ με το MG, το οτι ηταν θυγατρικη της Rover η MG και καποια αυτοκινητα φτιαχνονταν σε διπλανα εργοστασια (η μπορει ακομα και στο ιδιο) δεν σημαινει κατι. Ποτε δεν ακουσα Roverακια να μου πει οτι δεν βρισκω ανταλλακτικα, απο ιδιοκτητες MG το εχω ακουσει πολλες φορες ομως. Οπως και να εχει εφοσον ο TS βρηκε αυτοκινητο το θεμα δεν βλεπω γιατι ειναι ακομα ανοιχτο. Μάλλον εσύ δεν είσαι σχετικός με ότι έχει να κάνει με MG - Rover, έχουν αρκετά κοινά ανταλλακτικά. Ίδιο κινητήρα...Επίσης το δικό μου φοράει ήδη ανταλλακτικά από MG πάνω του.
Salvation81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Klausx είπε 250,000 χλμ είναι όντως πολλά, το ότι έχει φτάσει τόσα δείχνει πολύ καλή φροντίδα. Αν βλέπεις συχνές αλλαγές λαδιών στο book service μπορεί απλά να θέλει τσιμουχάκια στο καπάκι που δεν έχει μεγάλο κόστος. Όπως σου είπα και πριν καλύτερα να κάνεις "Reset" και στα λάδια με μια αλλαγή, διότι αν σου έχουν βάλει 3 λίτρα παραπάνω θα δημιουργήσει πρόβλημα. Μάλλον εσύ δεν είσαι σχετικός με ότι έχει να κάνει με MG - Rover, έχουν αρκετά κοινά ανταλλακτικά. Ίδιο κινητήρα...Επίσης το δικό μου φοράει ήδη ανταλλακτικά από MG πάνω του. Εχει το αμαξι σου τους καθρεφτες του MGF; Εχει την κουκουλα; Εχει τiς ιδιες λαμαρινες; Μηπως εχει το ιδιο εσωτερικο (πλαστικα,κτλ κτλ); Οταν εγω ασχολιομουν με Rover τελη του 90' προφανως και εσυ δεν ειχες επαφη με το αντικειμενο. Οπως και να εχει ο καθενας κανει οτι θελει, εγω ελπιζω απλα ο TS οταν δει οτι δεν θα βρισκει καποια ανταλλακτικα να ξεσπαει σε ολους εσας που λετε οσα λετε.
Klausx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Εχει το αμαξι σου τους καθρεφτες του MGF; Εχει την κουκουλα; Εχει τiς ιδιες λαμαρινες; Μηπως εχει το ιδιο εσωτερικο (πλαστικα,κτλ κτλ); Οταν εγω ασχολιομουν με Rover τελη του 90' προφανως και εσυ δεν ειχες επαφη με το αντικειμενο. Οπως και να εχει ο καθενας κανει οτι θελει, εγω ελπιζω απλα ο TS οταν δει οτι δεν θα βρισκει καποια ανταλλακτικα να ξεσπαει σε ολους εσας που λετε οσα λετε. ΠΟΣΟ πιο φτηνά ανταλλακτικά θες; https://www.car.gr/34799840-mg-tf-1600cc ΌΣΟ κάνει ένας καθρέφτης από ένα καινούριο Nissan παίρνεις ολόκληρο αυτοκίνητο για ανταλλακτικά. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε, είπες για MG και σου λέω έχουν κοινά ανταλλακτικά, MG δεν είναι μόνο το MGF/TF υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν έρθει Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα