Salvation81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Klausx είπε ΠΟΣΟ πιο φτηνά ανταλλακτικά θες; https://www.car.gr/34799840-mg-tf-1600cc ΌΣΟ κάνει ένας καθρέφτης από ένα καινούριο Nissan παίρνεις ολόκληρο αυτοκίνητο για ανταλλακτικά. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε, είπες για MG και σου λέω έχουν κοινά ανταλλακτικά, MG δεν είναι μόνο το MGF/TF υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν έρθει Ελλάδα. Εγω οταν λεω ανταλλακτικα δεν λεω ξεσκισμενα, λεω καινουργια.
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) μετα απο 1 μηνα και δεκα σελιδες στο ινσομνια ο αλλος ακομα το "ψηριζει" λες και θα κανει την αγορα της ζωης του. Πηγαινε βρε ανθρωπε να παρεις ενα αυτοκινητο να κανεις τη δουλεια σου και να γουσταρεις γιατι σε βλεπω να εισαι στο 2028 και να ψαχνεις για ταξακι ή να αναναιωνεις τη μηνιαια καρτα ΟΑΣΑ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από vamvakoolas
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Οκτώ ημερολογιακά έτη θα είμαι εδώ, ή μέχρι να αποδειχθεί πως ΔΕΝ είναι η αγορά της ζωής μου αυτό το Cabrio. Μέχρι στιγμής νομίζω πως ανακάλυψα τη φωτιά Κύριοι!
PS1563 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με το φίλο, ψάχνω δλδ για κάποιο roadster, ιδανικά με αυτόματο κιβώτιο. Χρήση περιστασιακή, καμία βόλτα, κάνα ταξιδάκι κλπ... Έχω καταλήξει στο tigra, και έχω βρει αυτήν την αγγελία: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/33515964-opel-tigra Αξίζει το ποσό και ας έχει κλείσει 15 χρόνια?
Dinos1973 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 17 χρονων με περιπου 6000χλμ τον χρόνο δεν υπαρχει! θα πρεπει να αναρωτηθεις γιατι μονο τοσα; μηπως περασε πολυ καιρο σε συνεργείο. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από Dinos1973
PS1563 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε 17 χρονων με περιπου 6000χλμ τον χρόνο δεν υπαρχει! θα πρεπει να αναρωτηθεις γιατι μονο τοσα; μηπως περασε πολυ καιρο σε συνεργείο. Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά δε μου φαίνεται παράλογο να ισχύουν, μιας και η φύση του αυτοκινήτου είναι να χρησιμοποιείται για εκδρομές κλπ και όχι σαν καθημερινό αυτοκίνητο πόλης.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, PS1563 είπε Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά δε μου φαίνεται παράλογο να ισχύουν, μιας και η φύση του αυτοκινήτου είναι να χρησιμοποιείται για εκδρομές κλπ και όχι σαν καθημερινό αυτοκίνητο πόλης. Εγώ το ανέλαβα στα 250k και σε μερικά έτη θα σας πω εμπειρίες καθημερινής χρήσης, στη πόλη.. αλλά και ταξίδια φυσικά. Εγώ πριν αγόραζα ένα MG, θα το πήγαινα στον VOSSOS DIONISIS και στα αδέρφια ΣΩΦΡΑΣ στα Καμίνια κοντά. Δεν γίνεται να τους ξεφύγει κάτι, και τα 2 ταμπλό έμπειρα και φιλότιμα, συστημένα! Ο VOSSOS φημίζεται πως έχει δει περισσότερα πάνω στα MG αποκλειστικά. Με 40€ ξέρεις με σιγουριά τι αγοράζεις (νταξ, εμένα που μου έκατσε καταλύτης δε ξέρω αν θα τον έπιαναν.. αλλά πιο σημαντικό το σασί και η μηχανή ή τέτοιες λεπτομέρειες που αλλάζουν μετά από χλμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα