alexkrz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα είχα ενα κινητο Galaxy A20e και επειδη αγόρασα ένα καινούριο κινητό αποφάσισα να το χαρίσω σε κάποιον που το είχε ανάγκη το παλιό μου κινητό. Εγώ έκανα wipe factory reset... εκανα reboot και το έδωσα το κινητό. Προσπαθώντας όμως ο νέος κάτοχος να βάλει τα στοιχεία του, σε ένα βήμα ζητάει να βάλουμε το λογαριασμό Google που υπήρχε πριν στη συσκευή. Ψάχνοντας είδα ότι πρόσφατα άλλαξε αυτό για λόγους ασφαλείας και το ζητάει. Επειδη όπως δε θέλω να πω τηλεφωνικά τους κωδικούς μου από το δικό μου λογαριασμό google υπάρχει τρόπος να παραλείψουμε αυτό το βήμα και αν ναι πώς; Εγώ δοκίμασα και να κάνω remove τη συσκευή αυτή από το λογαριασμό μου google από το google.com/devices αλλά δεν άλλαξε κάτι.
jim_p Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, alexkrz είπε Ψάχνοντας είδα ότι πρόσφατα άλλαξε αυτό για λόγους ασφαλείας και το ζητάει. Προσφατα = εδω και 5+ χρονια, γιατι απο το android 5.1 υπαρχει το frp που συναντησες σημερα. Πριν το factory reset που εκανες επρεπε να βγαλεις το google account σου απο τις ρυθμισεις τις συσκευης. Μια επιλογη ειναι να του δωσεις τα στοιχεια σου, να προχωρησει μετα το frp και μετα ο νεος χρηστης να βαλει τα δικα του. Η αλλη επιλογη εινια να του ξαναπερασεις την μαμα rom..
alexkrz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Επειδη ειμαι πολυ ασχετος με τα android.. μαμα rom πώς μπορω να ξαναπεράσω; ειναι κατι ευκολο;
jim_p Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Αν δεν το εχεις ξανακανει, οχι δεν εινια ευκολο. Πρεπει να βρεις τη ΣΩΣΤΗ rom για τη συσκευη σου και το επισημο προγραμμα της εταιριας για να την περασεις στο κινητο κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα