Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις φίλε μου, απλά αυτό να τσεκαρεις τα ποδαράκια του πλυντηρίου ότι πατάνε όλα καλά κάτω και δεν "παίζει" που μάλλον το έχεις ήδη τσεκαρισμενο. Και εγώ ακουμπισμένο από πάνω το έχω, μην φανταστείς τίποτα τρελό κούνημα το στεγνωτηριο δεν στιβει όπως το πλυντήριο οι κραδασμοί είναι ελάχιστοι. Όσο για την βάση Ένωσης δεν είναι τίποτα φοβερό ειδικά αυτή που έχει και ένα συρόμενο συρταρι για να ακουμπάς της λεκάνη για να βάλεις μέσα τα ρούχα στο στεγνωτηριο. Προχώρα άφοβα ;)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tinabest είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Προφανώς με πείσατε να κατευθυνθώ στην αγορά στεγνωτηρίου ξεχωριστά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Επίσης αυτή η βάση που λένε...για πλ υντήριο κάτω και στεγνωτήριο πάνω...είναι ασφαλής;; Γιατί σκιάζομαι λίγο...όπως θα δείτε στην φώτο που ανέβασα το πλυντήριο είναι δίπλα στην ντουζιέρα. Λέτε να υπάρχει κίνδυνος αν μπει στεγνωτήριο πάνω από το ήδη υπάρχον πλυντήριο;

DSC_1517.jpg

Παρακάτω είναι οι βάσεις που λέμε, universal είναι και ταιριάζουν σχεδόν παντού.
Το «καλό» είναι ότι έχουν ένα συρρώμενο ράφι που εξυπηρετεί στο γέμισμα/άδειασμα του στεγνωτηρίου χωρίς να χρειάζεται να σκύβεις.

https://www.skroutz.gr/c/4206/vaseis-leykon-syskeyon/f/1107014/plyntirio.html?keyphrase=στεγνωτηριου+με+συρταρι

.
BTW.
Ωραίο μπάνιο. :)

Επεξ/σία από dpolal
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα παρέλαβα το δικό μου. 

Αγόρασα αυτό https://www.skroutz.gr/s/21337608/Candy-CSO-H8A2DE-S-με-Αντλία-Θερμότητας-8kg-A.html?from=account_favorites

μετά απο λίγες ώρες αφου παρέλαβα πήρα κάποια σχεδόν στεγνα σεντόνια απ το μπαλκόνι και τα έβαλα για στεγνωμα.

Όμως παιδια να πω τι παρατήρησα.
Μπήκα στο δωμάτιο μετά απο μια ώρα και ενω δούλευε η συσκεύη και αισθάνθηκα γενικά την ατμόσφαιρα λίγο υγρή. Και βάζω το υγρασιόμετρο και μου βγάζει 4 βαθμούς πάνω υγρασία απ το υπόλοιπο σπίτι. Δηλαδή ενω στο υπόλοιπο σπίτι είχε 57 στο δωμάτιο εκείνο (υπνοδωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται) έβγαζε 61.
Με σχεδόν στεγνά ρούχα αυτό.
Ελπίζω τις επόμενες ημέρες που θα δοκιμάσω ρούχα κατευθείαν απ το πλυντήριο να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις.

Έχετε παρατηρήσει κάτι τετοιο εσείς;

Σχετικά με το άρωμα, για πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα είχε μια ιδιαίτερη μυρωρία. Ίσως επειδή είναι καινούργιο ακόμη.

Επεξ/σία από dspy
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...