tinabest Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές! Ενδιαφέρομαι για πλυντήριο στεγνωτήριο 2 σε 1 όμως βλέπω ότι κυριαρχεί η άποψη πως είναι προτιμότερο να έχει κάποιος 2 ξεχωριστές συσκευές. Είναι μια βδομάδα τώρα που προσπαθώ να συγκρίνω τιμές, να δω κριτικές και με έχει πιάσει ζαλάδα!!!! Το στεγνωτήριο θα το χρησιμοποιώ μόνο σε μέρες βροχερές με υγρασία και όχι όλο το χρόνο. Πιστεύετε ότι αν ρισκάρω να πάρω μια συσκευή 2 σε 1 γύρω στα 1000 ευρώ να αξίζει η αγορά ή θα κλαίω τα λεφτάκια μου;; Σκεφτόμουν για αυτή τη συσκευή... AEG L8WBC61S https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/pluntiria-stegnotiria-rouxon/pluntiria-stegnotiria/aeg-l8wbc61s/1469329 αν κάποιος έχει αγοράσει αυτή τη συσκευή και μπορεί να μου πει εντυπώσεις θα το εκτιμούσα πολύ!
lary k. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Απο την στιγμή που διαθέτεις 1000€ να αποφύγεις την συσκευή 2 σε 1 και να πάρεις 2 ξεχωριστές συσκευές που θα μπούν είτε σε πύργο η μια πάνω στην άλλη είτε σε ξεχωριστό χώρο. Το μειονέκτημα που έχει η μια συσκευή είναι πως όταν βάλεις στέγνωμα γεμίζει χνούδι ο κάδος και θέλει καθάρισμα για να βάλεις μετά πλύση. Ακούγεται εύκολο να το καθαρίζεις αλλά δεν είναι! Ξέχνα την καταπόνηση του μοτέρ ξέχνα την μικρή χωρητικότητα στεγνώματος σε σχέση με την πλύση αυτά είναι λεπτομέρειες ο καθαρισμός είναι αυτός που θα σε κάνει να μετανιώσεις την αγορά σου. Με 1000€ παίρνεις πολύ καλό πλυντήριο προς κορυφή και ένα μέτριο στεγνωτήριο που θα χρησιμοποιείς περιστασιακά έτσι κι αλλιώς. 1
dpolal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tinabest είπε Το στεγνωτήριο θα το χρησιμοποιώ μόνο σε μέρες βροχερές με υγρασία και όχι όλο το χρόνο. - Θα το χρησιμοποιείς συνέχεια διότι τα ρούχα βγαίνουν τόσο μαλακά και αφράτα που το σιδέρωμα μετά είναι κυριολεκτικά παιχνίδι. Αν δεν με πιστεύεις να σου στείλω μνμ με το τηλέφωνο της γυναίκας μου να τα πείτε και να πειστείς. - Θα πάρεις 2 συσκευές διότι μπορείς να στεγνώνεις στην μία και να έχεις 2η φουρνιά στην άλλην. - Ο όγκος του κάδου στο στεγνωτήριο δεν είναι θέμα και συνήθως λίγο ποιό μικρός από του πλυντηρίου καθώς πολλά είδη ρούχων δεν πρέπει να τα βάζεις σε αυτό. - Υπάρχει ειδική βάση με ράφι συρτάρι που «κάθεται» το στεγνωτήρηριο ποιό εύκολα και γερά επάνω στο πλυντήριο και ακουμπάς τη λεκάνη όταν βγάζεις τα ρούχα. (πωλείται χωριστά) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από dpolal 1 1
tinabest Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, lary k. είπε Απο την στιγμή που διαθέτεις 1000€ να αποφύγεις την συσκευή 2 σε 1 και να πάρεις 2 ξεχωριστές συσκευές που θα μπούν είτε σε πύργο η μια πάνω στην άλλη είτε σε ξεχωριστό χώρο. Το μειονέκτημα που έχει η μια συσκευή είναι πως όταν βάλεις στέγνωμα γεμίζει χνούδι ο κάδος και θέλει καθάρισμα για να βάλεις μετά πλύση. Ακούγεται εύκολο να το καθαρίζεις αλλά δεν είναι! Ξέχνα την καταπόνηση του μοτέρ ξέχνα την μικρή χωρητικότητα στεγνώματος σε σχέση με την πλύση αυτά είναι λεπτομέρειες ο καθαρισμός είναι αυτός που θα σε κάνει να μετανιώσεις την αγορά σου. Με 1000€ παίρνεις πολύ καλό πλυντήριο προς κορυφή και ένα μέτριο στεγνωτήριο που θα χρησιμοποιείς περιστασιακά έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή!! Ομολογώ πως αυτό με το χνούδι δεν το ήξερα, νόμιζα ότι υπάρχει φίλτρο για αυτό! 5 λεπτά πριν, dpolal είπε Θα το χρησιμοποιείς συνέχεια διότι τα ρούχα βγαίνουν τόσο μαλακά και αφράτα που το σιδέρωμα μετά είναι κυριολεκτικά παιχνίδι. Αν δεν με πιστεύεις να σου στείλω μνμ με το τηλέφωνο της γυναίκας μου να τα πείτε και να πειστείς. Να και κάτι άλλο που με απασχολεί. Οι μισοί λένε ότι το πλυντήριο - στεγνωτήριο τα ρούχα τα βγάζει απαλά και μυρωδάτα...και οι άλλοι μισοί ότι τα βγάζει τσαλακωμένα και μυρίζουν!!!
dpolal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tinabest είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή!! Ομολογώ πως αυτό με το χνούδι δεν το ήξερα, νόμιζα ότι υπάρχει φίλτρο για αυτό! Το φίλτρο βοηθάει αλλά υπολόγισε ότι στην 3ετία-4ετία θα χρειάζεται το στεγνμωτήριο άνοιγμα από τεχνικό για να καθαριστεί εσωτερικά. 3 λεπτά πριν, tinabest είπε Να και κάτι άλλο που με απασχολεί. Οι μισοί λένε ότι το πλυντήριο - στεγνωτήριο τα ρούχα τα βγάζει απαλά και μυρωδάτα...και οι άλλοι μισοί ότι τα βγάζει τσαλακωμένα και μυρίζουν!!! Τσαλακωμένα θα είναι ούτως ή άλλως, στεγνώνει μόνο είπαμε, δεν σιδερώνει. Για την μυρωδιά εμείς δεν έχουμε θέμα εδώ και 7 χρόνια τώρα που το έχουμε.
vagos789 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, dpolal είπε Το φίλτρο βοηθάει αλλά υπολόγισε ότι στην 3ετία-4ετία θα χρειάζεται το στεγνμωτήριο άνοιγμα από τεχνικό για να καθαριστεί εσωτερικά. Το εχω πανω απο 7 χρονια και δεν εχει χρειαστει κατι 1
dpolal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Το εχω πανω απο 7 χρονια και δεν εχει χρειαστει κατι Μάλλον είναι ανάλογα με την μάρκα. Εμείς το δώσαμε την πρώτη φορά για καθάρισμα πάνω στην 4ετία γιατί πολλές φορές σταματούσε με error και πριν από ένα χρόνο είχε μπλοκάρει εντελώς και δεν λειτουργούσε καθόλου οπότε το έκανα βίδες ακολουθώντας βίντεο που βρήκα στο yt από γερμανούς τεχνικούς, το καθάρισα και είναι κομπλέ. 1
Burgos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Το στεγνωτήριο τα βγάζει μυρωδάτα και αφράτα. Ασυζητητί με το μπάτζετ σου πας σε 2 συσκευές. Και όπως ειπώθηκε ήδη θα το χρησιμοποιείς χειμώνα καλοκαίρι σίγουρα. Το χνούδι μόνο να καθαρίζεις μετά από κάθε στέγνωμα και αν δεν το συνδέσεις σε αποχέτευση να θυμάσαι να αδειάζεις τα νερά γιατί εγώ την πάτησα μια φορά 1
fredd0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 οπως σου ειπαν, μη παρεις 2-1 το τσαλακωμα εξαρταται απο ποσο θα τα στουμπωσεις μεσα, καλυτερα λιγα. Το δικο μου εχει ενα προγραμμα με ατμο και τα βαζει σχεδον ατσαλακωτα και για αρωμα εχει ενα αρωματικο μπουκαλακι που το βαζεις μπροστα στον καδο σε μια υποδοχη και τα ρουχα μυριζουν τρομερα 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, fredd0 είπε οπως σου ειπαν, μη παρεις 2-1 το τσαλακωμα εξαρταται απο ποσο θα τα στουμπωσεις μεσα, καλυτερα λιγα. Το δικο μου εχει ενα προγραμμα με ατμο και τα βαζει σχεδον ατσαλακωτα και για αρωμα εχει ενα αρωματικο μπουκαλακι που το βαζεις μπροστα στον καδο σε μια υποδοχη και τα ρουχα μυριζουν τρομερα Αυτό με τον ατμό ελπίζω να εννοείς μετά από πλύσιμο, γιατί πλύσιμο δεν είναι... Μια φορά το έχω κάνει, δεν νομίζω να το ξανακάνω ποτέ. 1
fredd0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε Αυτό με τον ατμό ελπίζω να εννοείς μετά από πλύσιμο, γιατί πλύσιμο δεν είναι... Μια φορά το έχω κάνει, δεν νομίζω να το ξανακάνω ποτέ. για το στεγνωτηριο μιλαω 1
tinabest Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Προφανώς με πείσατε να κατευθυνθώ στην αγορά στεγνωτηρίου ξεχωριστά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Επίσης αυτή η βάση που λένε...για πλ υντήριο κάτω και στεγνωτήριο πάνω...είναι ασφαλής;; Γιατί σκιάζομαι λίγο...όπως θα δείτε στην φώτο που ανέβασα το πλυντήριο είναι δίπλα στην ντουζιέρα. Λέτε να υπάρχει κίνδυνος αν μπει στεγνωτήριο πάνω από το ήδη υπάρχον πλυντήριο;
achilles_g_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν είναι σωστά αλφαδιασμένο το πλυντήριο δεν θα χρειαστείς καν τη βάση. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να βάλεις το στεγνωτήριο πάνω στο πλυντήριο εφόσον μείνεις σε αυτές τις διαστάσεις. Αν πάρεις ίδια μάρκα θα πάρεις και την βάση, αν διαλέξεις άλλη θα χρειαστείς μια βάση πασπαρτού. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από achilles_g_ 1
imr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, tinabest είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Προφανώς με πείσατε να κατευθυνθώ στην αγορά στεγνωτηρίου ξεχωριστά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Επίσης αυτή η βάση που λένε...για πλ υντήριο κάτω και στεγνωτήριο πάνω...είναι ασφαλής;; Γιατί σκιάζομαι λίγο...όπως θα δείτε στην φώτο που ανέβασα το πλυντήριο είναι δίπλα στην ντουζιέρα. Λέτε να υπάρχει κίνδυνος αν μπει στεγνωτήριο πάνω από το ήδη υπάρχον πλυντήριο; Εγω παντως με https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/pluntiria-stegnotiria-rouxon/pluntiria-stegnotiria/lg-f4dv408s0e/1469383 Καποιο σαν αυτο της lg εδω και 3 χρονια ειμαι καταευχαριστημενος Δεν εχει βγαλει θεμα και κανει μια χαρα δουλεια Συμφωνω με αυτους που λενε για 2 συσκευες αλλα δεν γινεται παντα, εμεις λογω χωρου ηταν μονοδρομος το 2 σε 1 Εφοσον εχεις ηδη πλυντηριο και εχεις χωρο θα μπορουσες να παρεις απλα ενα στεγνωτηριο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα