Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω στη μάνα μου ένα smartphone μέχρι 100 ευρω, ποιο είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; 

Απαιτήσεις τρελές δεν υπάρχουν, καλή κάμερα να χει,32gb χωριτικοτητα, και όχι λιγότερο από 3gb ram. 

Κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω ένα τηλέφωνο με μικρή οθόνη για τον πατέρα μου κοντά στα 100 ευρώ.Η χρήση που κάνει είναι τελείως απλή.Δεν κατέχει πραμα που λένε και στην Κρήτη!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, katsouras είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω ένα τηλέφωνο με μικρή οθόνη για τον πατέρα μου κοντά στα 100 ευρώ.Η χρήση που κάνει είναι τελείως απλή.Δεν κατέχει πραμα που λένε και στην Κρήτη!

https://www.e-shop.gr/kinito-sony-xperia-xa-16gb-4g-lime-gold-gr-p-TEL.009123

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή στα χρήματα αυτά φαίνεται το Sony! Άλλη μια πρόταση ίσως ελαφρώς καλύτερη αν υπάρχει βέβαια;σε xiaomi?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/12/2020 στις 3:06 ΜΜ, AssassinH είπε

Προσφατα αγορασα στον πατερα μου το redmi 9 απο banggood  στα 110€.

Μπορείς να βάλεις σύνδεσμο, γιατί δεν το βρίσκω σε αυτήν την τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Alcatel 3L (2020) σε προσφορά στα 109 στη vodafone. 4GB Ram/64gb και φωτογραφίες πολύ καλύτερες από τα αντίστοιχα xiaomi. Το πήρα πριν κανά δυο μέρες και νομίζω πως δεν παίζει κάτι καλύτερο σ' αυτή την τιμή με διαφορά... αυτή την περίοδο, επειδή το έψαχνα μέρες τι θα αγοράσω. (Αναφέρομαι μόνο σε αγορές από Ελλάδα.)

Alcatel 3L < Smartphones | Vodafone.gr

Επεξ/σία από themisthemis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...