Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στο forum, εδω και μερικές ημέρες η RX580 αρνείται κατηγορηματικά να μου δείξει εικόνα στη δευτερη οθόνη (κάνω δουλειές γραφείου κυρίως και χρειάζομαι δευτερη οθόνη, επειδή ετσι η δουλειά πάει πιο γρήγορα). Το χρησιμοποιώ και για gaming... duh... Βγάζεις τη 2η οθόνη, πατάς detect, σου λεει "Didn't detect another display" (προφανώς) Συνδέθεις τη 2η οθόνη, εμφανίζεται μια δευτερη οθόνη (σαν γραφικό) στο "display settings", πατάς detect, σου λεει "Didn't detect another display" Πηγαίνεις στο radeon software, πατάς clone, δουλευει κανονικά αλλά σαν clone, οχι σαν επέκταση. Τα σπας ολα απο τα νευρα σου ή δεν τα σπας; 😇 edit: τρέχω τους τελευταίους drivers και τη τελευταία έκδοση του radeon software. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από Kostas88KG
leros2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Kostas88KG είπε Καλημέρα στο forum, εδω και μερικές ημέρες η RX580 αρνείται κατηγορηματικά να μου δείξει εικόνα στη δευτερη οθόνη (κάνω δουλειές γραφείου κυρίως και χρειάζομαι δευτερη οθόνη, επειδή ετσι η δουλειά πάει πιο γρήγορα). Το χρησιμοποιώ και για gaming... duh... Βγάζεις τη 2η οθόνη, πατάς detect, σου λεει "Didn't detect another display" (προφανώς) Συνδέθεις τη 2η οθόνη, εμφανίζεται μια δευτερη οθόνη (σαν γραφικό) στο "display settings", πατάς detect, σου λεει "Didn't detect another display" Πηγαίνεις στο radeon software, πατάς clone, δουλευει κανονικά αλλά σαν clone, οχι σαν επέκταση. Τα σπας ολα απο τα νευρα σου ή δεν τα σπας; 😇 edit: τρέχω τους τελευταίους drivers και τη τελευταία έκδοση του radeon software. Αν στο πληκτρολογίο κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο των windows και το γράμμα Π , τι κάνει? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από leros2004
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, leros2004 είπε Αν στο πληκτρολογίο κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο των windows και το γράμμα Π , τι κάνει? Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. Να σου χτίσω ενα μνημείο; είναι αρκετό; 🤣 Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! Μήπως ξέρουμε και τους λόγους που γίνεται αυτο, για να αποκτήσουμε και γνώση επι του θέματος;
leros2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Kostas88KG είπε Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. Να σου χτίσω ενα μνημείο; είναι αρκετό; 🤣 Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! Μήπως ξέρουμε και τους λόγους που γίνεται αυτο, για να αποκτήσουμε και γνώση επι του θέματος; Δεν ξέρω για ποιους λόγους, εξ απο ανέκαθεν έτσι ενεργοποιώ το 2ο μόνιτορ όταν το χρειάζομαι Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από leros2004 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα