Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδία υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να επιλέγεις ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνο? γίνεται από τα windows 10 αλλά δεν μπορείς να κλήσεις μια .
πχ. θέλω να βγάλω την πρόσβαση για το teamviewer, αλλά μου κλείνει την πρόσβαση μαζί και του opera

Δημοσ.

Μέσα από τις εφαρμογές δεν μπορείς να απενεργοποιείς την κάμερα; π.χ. το tv έχει επιλογή στις ρυθμίσεις->βίντεο για την κάμερα. Επειδή όμως δεν έχω κάμερα δεν μπορώ να δω αν μπορείς να επιλέξεις να μην χρησιμοποιείται. Δες το.

Δημοσ.

στα windows 10 αμα πας ρυθμίσεις->προστασία προσωπικών δεόμενων->κάμερα και μικρόφωνο αντίστοιχα
έχει την επιλογή να κλείσεις (κάμερα ή μικρόφωνο) από τα προγράμματα (απ όποιο θες εσύ) του windows store

και πιο κάτω έχει την λίστα από όλα τα άλλα προγράμματα που έχεις στο pc (πχ εμένα μου χει το opera, teamviewer κτλ.), όμως εκεί δεν σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις σε πια προγράμματα θα τα κλείσεις. (συγκεκριμένα εγώ θέλω να κλείσω την κάμερα και μικρόφωνο στο teamviewer).
Εχει κουμπί και τα κλείνει όλα που είναι στην λίστα 
εκεί (με συνέπεια εγώ να θέλω να κλείνω απ το teamviewer και να κλείνει μαζί και απ το opera)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...