Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη Rockwell, και πλάκα 2, δεν κόβεσαι με τίποτα, κάνει τη καλύτερη κόντρα από όλες τις μηχανές που εχω δοκιμάσει.

Βασικά αν δεν έχω πολλά γένια, ως 2 ημερών, χρησιμοποιώ από την αρχή τη πλακα 2, και στη συνέχεια στις 90 μοιρες και μετά κόντρα, δηλαδή 2+2+2, αν τωρα έχω αφήσει γενια 4+ ημερών, ξεκινάω με πλάκα 4 (χαλαρά με τη φορά της τριχας), και αλλάζω μετά, δηλαδή 4+2+2.  Πρακτικά μονο τη πλάκα 2/4 χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από evark
  • Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες ανέβηκα στη πλάκα 3 ( Rockwell 6C ) σε γένια 2 ημερών κι ολα ήταν πολύ καλύτερα.

Πιο βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

Χρησιμοποίησα για δευτερη φορα το Astra Platinum και μπορώ να πώ οτι με ικανοποίησε.

Αν υπάρχει κάποια πρόταση για κρέμα σε sandalwood η Vetiver , είναι καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Να ξερετε ότι η Rockwell 2C, ειναι η ίδια μηχανή με την 6C, μονο που περιέχεται η πλάκα 1/3, μπορείς βεβαια να πάρεις εκ των υστερων τη πλάκα 2/4 αλλά θα βγεί σχεδόν ίδιο το κόστος.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nickmanak είπε

Δεν αξιζει φιλε- θα σφαχτεις.

Ήθελα από παλιά να ξεκινήσω σαβέτα, αλλά στο ψάξιμο είδα ότι είναι δύσκολο & ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσω με ξυράφι ασφαλείας. Έτσι ξεκίνησα το ΠΞ.

Νομίζω πως είναι ο καιρός να τη δοκιμάσω. Θα άκουγα μερικές προτάσεις για αρχάριους.

Επεξ/σία από άδικος
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, άδικος είπε

Θα άκουγα μερικές προτάσεις για αρχάριους.

Πάρε μια HK που είναι αντίγραφο της Daune και είναι πάμφθηνη. Έχει και μπάρα ασφαλείας. Να μάθεις με σχετικά ανώδυνο τρόπο πως να κρατάς μια σαβέτα χωρίς να σημαίνει ότι δε θα έχεις κάποιο μικροατύχημα 😄

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα!

Σκέφτομαι την αγορά του rockwell 6c. Μου αρέσει το gun metal γενικά αλλά ένας στις αξιολογήσεις του Σκρουτζ γράφει ότι το φινίρισμα φθείρεται εύκολα και κάνει μαύρες κηλίδες. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία. Το ασημένιο φινίρισμα ενδέχεται να είναι πιο ανθεκτικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς μάλλον ισχύει ,ύστερα από μια αναδρομή στα ξυριστικά γκρουπ του FB.Αρκετές τέτοιες αναφορές για το συγκεκριμένο μοντέλο (gunmetal) μετά από κάποιους μήνες χρήσης.

Επεξ/σία από free@last
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psyber είπε

Καλημέρα!

Σκέφτομαι την αγορά του rockwell 6c. Μου αρέσει το gun metal γενικά αλλά ένας στις αξιολογήσεις του Σκρουτζ γράφει ότι το φινίρισμα φθείρεται εύκολα και κάνει μαύρες κηλίδες. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία. Το ασημένιο φινίρισμα ενδέχεται να είναι πιο ανθεκτικό;

Χρησιμοποιώ μόνο τη μία από τις 3 πλάκες που έχει. Η διαφορά είναι εμφανής με τις υπόλοιπες. Χωρίς να την έχω δοκιμάσει θεωρώ ότι η 6s δεν θα έχει τέτοιου είδους θέματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Psyber είπε

Καλημέρα!

Δωσε κάτι παραπάνω και πάρε την 6S, που δεν παθαίνει τιποτα. Θα λύσεις το θεμα μηχανή μια για πάντα......

ΥΓ: Όχι τις βαμμένες 6S, την κλασική σε φυσικό χρώμα.

Επεξ/σία από evark
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, evark είπε

Δωσε κάτι παραπάνω και πάρε την 6S, που δεν παθαίνει τιποτα. Θα λύσεις το θεμα μηχανή μια για πάντα......

ΥΓ: Όχι τις βαμμένες 6S, την κλασική σε φυσικό χρώμα.

Δεν είναι κατι παραπάνω.

Για την ακρίβεια ειναι διπλάσια τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, aenaos15 said:

Δεν είναι κατι παραπάνω.

Για την ακρίβεια ειναι διπλάσια τιμή.

Έτσι ακριβώς. Και νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη διαφορά πέρα από το φινίρισμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ ότι τα αξίζει τα λεφτά της η 6S, αλλά από εκεί και πέρα καταλαβαίνω ότι είναι 100 ευρώ...

Η 6C ειδικά η χρωμίου, δεν θα έχει πρόβλημα και θα κρατήσει αρκετά χρόνια, ειδικά αν τη προσέχεις, τώρα οι ειδικές αποχρώσεις όπως gun metal, χρυσό, rose κλπ δεν έχουν την ίδια διάρκεια ζωής....

Επίσης πολλοί λένε ότι η 6C "ρολλάρει" πιο καλά στο πρόσωπο σε σχέση με την 6S που ως προιόν κονιομεταλουργίας έχει μια τραχύτητα (η 6S είναι από ανοξείδωτο ατσάλι κατασκευασμένη με τη μέθοδο της κονιομεταλουργίας, με συμπίεση κόκκων μετάλλου δηλαδή, και όχι μηχανουργημένη με CNC)

Επεξ/σία από evark
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...