arisikaria Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Άρα μονόδρομος η 6c ?? Ναι για μενα ειναι μονοδρομος! Ειναι μια μηχανη ζυγισμενη γλυκια αποδοτικη που τις καθονται βασικο για μενα οι περισσοτερες λεπιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, arisikaria είπε Ναι για μενα ειναι μονοδρομος! Ειναι μια μηχανη ζυγισμενη γλυκια αποδοτικη που τις καθονται βασικο για μενα οι περισσοτερες λεπιδες. Συμφωνώ για τις λεπίδες, για αυτό και κοιτώ μόνο ρυθμιζόμενες. Είναι και η 6s , αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisikaria Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aenaos15 είπε Συμφωνώ για τις λεπίδες, για αυτό και κοιτώ μόνο ρυθμιζόμενες. Είναι και η 6s , αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή. Η 6s με την 6c ειναι ίδιες ακριβως μηχανες. Επισης ιδιες και όσο αφορα το Ξυρισμα. Η διαφορά τους ειναι μονο στα υλικα κατασκευης γιαυτο και η διαφορά στην τιμή Επεξ/σία 9 Μαρτίου από arisikaria 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 7 ώρες πριν, aenaos15 είπε Γνώμες ανάμεσα σε Merkur Progress και Merkur 700c ??? Ποιά απο τις 2 στέκεται καλύτερα απέναντι στη Rockwell 6s ??? Είμαι κάτοχος μιας ρυθμιζόμενης ξυριστικής μηχανής Merkur 700c Futur. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με την Futur που μια Edwin Jagger DE89 και μια Merkur 34C δεν ξέρω που βρίσκονται πια μέσα στο σπίτι. Αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης από μένα σε σχέση με τις ξυριστικές μηχανές που κατέχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Είμαι κάτοχος μιας ρυθμιζόμενης ξυριστικής μηχανής Merkur 700c Futur. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με την Futur που μια Edwin Jagger DE89 και μια Merkur 34C δεν ξέρω που βρίσκονται πια μέσα στο σπίτι. Αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης από μένα σε σχέση με τις ξυριστικές μηχανές που κατέχω. Πανέμορφη η 700c . Η κοντη λαβή δεν σε ενόχλησε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Πανέμορφη η 700c . Η κοντη λαβή δεν σε ενόχλησε;;; Αν προσέξεις και τα άλλα μοντέλα μηχανών που έχω είναι με κοντή λαβή. Τις προτιμώ. Καλά είναι αν θες να διαλέξεις να πας σε ένα κατάστημα και να δεις τις μηχανές από κοντά. Τι σε βολεύει και τι δε σε βολεύει. Τα υπέρ και τα κατά. Ας πούμε εγώ που είμαι παράξενος επέλεξα τη Futur γιατί όταν αποφάσισα ότι θέλω νέα μηχανή ρυθμιζόμενη και επειδή δε συμπαθώ πια τις μηχανές που αποτελούνται από δυο ή τρία μέρη με κεφαλή που βιδώνεται κατέληξα στη φροϊλάιν Merk(el)ur που η κουμπωτή κεφαλή της ήταν μια ευχάριστη πρόκληση. Οπότε μια 6c δε θα την αγόραζα με τίποτα παρόλο που είναι μια φοβερή μηχανή σύμφωνα με πολλούς χρήστες και δεν αμφιβάλλω γι΄αυτό, ενώ μια Rockwell Model T2 θα την αγόραζα με τις μπάντες... όταν τα φτύσει η 700c... που δεν το βλέπω. Αυτά για την κουβέντα. Η γνώμη μου και πάλι είναι να δεις τις μηχανές από κοντά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evark Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Έχοντας την 6S και εναν καλό κλώνο Futur (καταλαβαίνω ότι ο κλώνος δεν δινει πλήρως την εμπειρία της γνήσιας αλλά σχολιάζω για την λογική) εχω να πω, ότι δεν χρειάζεται η μηχανή να είναι ρυθμιζόμενη κατά το ξύρισμα, δεν συνηθίζω να αλλάζω την συμπεριφορά της μηχανής δυναμικά. Με την 6S έχω βολευτεί μια πλάκα και με αυτή ξυρίζομαι σχεδόν πάντα, οι άλλες πλάκες είναι σχεδόν καινούργιες. Το ίδιο κάνω και με τον κλώνο της futur, τη βαζω σε μια συγκεκριμένη θέση και αυτό ήταν. Η 6s/c είναι σαν να παίρνεις 6 μηχανές, αντί να ψάχνεσαι με διάφορες μηχανές, σίγουρα θα βρείς τη πλάκα που θα σου κάτσει καλά, νομίζω αυτό είναι το σημαντικό. Τωρα που ξέρω τι θέλω, αν μου δινόταν η δυνατότητα να πάρω την rockwell με μόνο μία πλάκα, όπως η 2C, αλλά να επέλεγα εγω ποιά, θα το έκανα (Η 2C είναι η ίδια μηχανή με την 6C, όμως παρέχεται μονο η πλάκα 1/3, κρίμα γιατί είναι η πιο αχρηστη πλάκα, το 1 ειναι πολύ ήπιο, κάνει μονο για σωμα, ενώ το 3 δεν μου κάθεται καλά....) Τωρα υπάρχουν φορές που κάνω πολλές ημέρες να ξυριστώ, ίσως 6 ή 7 και ειναι αδύνατο να κάνω το πρώτο πέρασμα με την "αγαπημένη" μου ρυθμιση στην 6S. Σε αυτή τη περίπτωση αντί να αλλάξω πλάκες, χρησιμοποιώ μια άλλη μηχανή, όπως η Fatip Open Comb, για το πρώτο πέρασμα, και στη συνέχεια κάνω τα άλλα δύο με τη Rockwell, παίρνω καλύτερο αποτέλεσμα έτσι. ΥΓ: Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, η 6S/C έρχεται με 3 πλάκες, κάθε πλάκα ανάλογα πως τη κουμπώνεις στη μηχανή σου δίνει 2 επιλογές, μία από κάθε πλευρά. Οι επιλογές είναι από το 1 έως το 6, με το 1 να είναι το πιο ήπιο και το 6 το πιο επιθετικό. Η πρώτη πλάκα έχει τις επιλογές 1/3, η δεύτερη τις 2/4 και η τρίτη τις 5/6. Προφανώς για να αλλάξεις επιλογή, πρέπει η κεφαλή να ξεκουμπωθεί και να ξαναβιδωθεί με τη σωστή πλάκα, στη σωστή πλευρά. Δεν είναι ακριβώς ρυθμιζόμενη με την έννοια της futur που αλλάζει συμπεριφορά δυναμικά, απλά επιλέγεις πλάκα/πλευρά και τη χρησιμοποιείς. H 700c έχει ροδέλα με ενδείξεις 1-6 και μπορείς να τη ρυθμίσεις οπουδήποτε, ομαλά, χωρίς να απαιτείται ξανασυναρμολόγιση, ουσιαστικά αλλάζει η προβολή του ξυραφιού αναλογικά, το μόνο παράπονο με την 700c, τουλάχιστον στο κλώνο, είναι ότι γλυστράει πολύ. Επεξ/σία 9 Μαρτίου από evark 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στη Futur είναι ότι λόγω παχιάς κεφαλής, βρίσκω δύσκολο να ξυρίσω το μουστάκι ακριβώς κάτω από τη μύτη. Μένουν γένια εκεί και συνήθως έρχεται να βοηθήσει άλλη μηχανή για το σημείο αυτό. Νομίζω το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. Κατά τ'άλλα είναι αυτή που προτιμώ, και είναι πολύ εξυπηρετική η ευκολία ρύθμισης ανάμεσα στα περάσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, άδικος είπε Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στη Futur είναι ότι λόγω παχιάς κεφαλής, βρίσκω δύσκολο να ξυρίσω το μουστάκι ακριβώς κάτω από τη μύτη. Μένουν γένια εκεί και συνήθως έρχεται να βοηθήσει άλλη μηχανή για το σημείο αυτό. Νομίζω το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. Κατά τ'άλλα είναι αυτή που προτιμώ, και είναι πολύ εξυπηρετική η ευκολία ρύθμισης ανάμεσα στα περάσματα. Διαβαζω και για επιθετικότητα της Futur. Ισχύει ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Διαβαζω και για επιθετικότητα της Futur. Ισχύει ;;;; Είναι όσο επιθετική την ρυθμίσεις, οπότε όχι απαραίτητα. Προσωπικά που έχω ευαίσθητο δέρμα και αποφεύγω τις επιθετικές, ξυρίζομαι στο πρώτο πέρασμα ρυθμίζοντας τη στο 3 (εύρος 1 έως 6), και δεύτερο στο 4 με 4,5. Μέχρι τη μέση τουλάχιστον δε μου φαίνεται επιθετική, αλλιώς θα κατέβαινα και άλλο στη ρύθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Στις 9/3/2024 στις 1:52 ΜΜ, evark είπε Για μενα ΝΑΙ Εγινε σήμερα η αγορά της 6c. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, aenaos15 είπε Εγινε σήμερα η αγορά της 6c. καλα ξυρισματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου Πάντως μιλώντας για vfm μηχανές και κάτω των 20 ευρώ, η Yaqi Mellon είναι ότι καλύτερο για μένα. Αξίζει μία δοκιμή πιστεύω, ειδικά όσοι δεν αντέχουν επιθετικές μηχανές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου Έγινε χθες το βράδυ και η πρώτη δοκιμή σε γένια 3 ημερών. Σαν πρώτη εικονα εμεινα ικανοποιημένος με εξαίρεση κάποια δυσκολα σημεία που σαν αρχάριος φοβήθηκα και με παιδέψανε. Προφανώς ηταν λάθος μου η χρησιμοποίηση της 2ης κλίμακας. Την επόμενη θα παω με την 3 και ίσως κατέβω στο δεύτερο πέρασμα στην 2. Preshave: Proraso Red Nourishing Razor: Rockwell 6C ( 2 - 2 ) Blade: Astra Platinum Brush: Proraso by Omega Cream: Proraso Barbe Dure Alum Block: Proraso Post Save Stone Aftershave: Proraso Lotion Sandalwood 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Είμαι 3 χρόνια τώρα με τη Rockwell 6s? Το 100% ευχαριστημένος νομίζω είναι λίγο. Μαζί με τις Feather Platinum λεπίδες. Εκεί που φεύγω από το συνηθισμένο είναι ότι ποτέ δεν με ικανοποίησε ο παραδοσιακός αφρός με τη βούρτσα, ανεξαρτήτως υφής. Επίσης την κρέμα πρίν το ξύρισμα Prosaro την βρήκα άχρηστη. Προσωπική εμπειρία έτσι? Οπότε είμαι με την Rockwell 6s και χρησιμοποιώ οποιοδήποτε έτοιμο αφρό έχω διαθέσιμο. Εκεί που αλλάζει όλη η εμπειρία για εμένα είναι όταν πρίν βάλω τον αφρό, βάζω στο πρόσωπό μου απλή ενυδατική κρέμα μωρού σε στεγνό δέρμα. Η λεπίδα γλυστράει απίστευτα ομαλά, σαν να είχες βάλει το καλύτερο gel ξυρίσματος. Επειδή δεν χρησιμοποιώ ζεστό νερό, το πρόσωπο δεν φουσκώνει. Το αποτέλεσμα 0 ερεθισμοί, 0 κοψίματα, ταχύτατο ξύρισμα. Αυτά από μένα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από panther_512 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα