Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/5/2023 στις 8:33 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Το κουτι έχει άσπρο και γκριζο χρώμα. Λέει Astra superior platinum double edge. 

Οι "πράσινες" δηλαδή.

Δοκίμασε και Gilette blue. Τις πήρα για δοκιμή και βγήκαν ίσως και καλύτερες.

• Like 1
  • Απαντ. 786
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/05/2023 at 01:15, Basilhs23___ said:

Τελικά επιβεβαιώνω ότι οι Astra είναι ότι πιο καλό και αποτελεσματικό υπάρχει σε λεπίδα από αυτές που έχω για το δέρμα μου. Με το πρώτο χέρι πήρε το 60-70% των τριχών, με το δεύτερο παίρνει το υπόλοιπο, και μένει ένα 5% που έμειναν στα περίεργα σημεία σαγόνι χείλια κτλ. Όλο το ξύρισμα πιο εύκολο και σύντομο. 

Oι Astra Superior Platinum είναι όντως από τις πιο κοφτερές και "σταθερές" σε απόδοση λεπίδες. Κι έχω δοκιμάσει πάρα πάρα πολλές τα τελευταία 10 χρόνια.

Επεξ/σία από DrFreeman
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Οι "πράσινες" δηλαδή.

Δοκίμασε και Gilette blue. Τις πήρα για δοκιμή και βγήκαν ίσως και καλύτερες.

Θα τις δω, δεν έχω να χάσω κάτι. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά όταν πήγα στο χωριό για τις εκλογές βρήκα το πινέλο του μακαρίτη του παππού μου. Αχρησιμοποιητο από το 1997 😀 Μια χαρά την κάνει την δουλειά του όμως. 

https://ibb.co/FXqv5Sw

• Like 4
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας εντρυφήσει πλέον και στα πιο premium σαπούνια, εχω ψιλοφρικάρει με τις..καλλωπιστικές ιδιότητες τους.Στην πλειοψηφία τους ούτε αφτερ σέηβ δε χρειάζεται για να ηρεμήσει το δέρμα μετά τα περάσματα της λεπίδας.Ενυδάτωση στο φουλ και μηδέν καψίματα και ερεθισμοί χάρη στα καταπραυντικά συστατικά που περιέχουν.Ειλικρινά εχω πάαααρα πολύ καιρό να νιώσω ταλαιπωρημένο το δέρμα μου.

Είναι πραγματικά  ευλογία για όσους ξυριζόμαστε σχεδόν κάθε ημέρα.

Επεξ/σία από free@last
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες καλησπέρα, έπειτα από δύο και κάτι χρόνια που παρακολουθώ τα βιντεάκια του Σταρόβα και Geofatboy σκοπεύω να ξεκινήσω ν' ασχολουμαι με το παραδοσιακό ξύρισμα και γω καθώς δηλώνω ότι δεν με ικανοποιεί πια το αποτέλεσμα της ξυριστικής μηχανής που χρησιμοποιώ (Phillips OneBlade), ούτε δοκιμές με κλασσικά ξυραφακια όπως Gillette BlueII / Mach 3 μου άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συγκεκριμένα είχα με την Mach3 κάποιους ερεθισμούς, πολλά κι ενοχλητικά περάσματα για baby smooth ξύρισμα και έχω και σχετικά ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα. 

Έχω επιλέξει μέχρι στιγμής Μηχανή Lord L6, Σαπούνι haslinger sheep milk (προβατάκι) και λεπίδες Gillette Nacet σαν πρώτη επιλογή διαβάζοντας πολλά θετικά σχόλια.

Για δοκιμές: Astra Superior Platinum, Gillette Silver Blue, Gillette Platinum, Gillette 7 o' Clock.

Θα προτείνατε κάποια αλλαγή ή αποφυγή κάποιων απ'τις παραπάνω για κάποιον αρχάριο και με ευαίσθητο δέρμα; Κάποιες άλλες λεπίδες;

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Ενα παλικάρι σε άλλο φόρουμ είχε προτείνει για νέους την rockwell 6c, με αυτή ξεκίνησα και συνεχίζω  έχει διαφορετικές πλάκες για διαφορετικές ρυθμίσεις,  σαν λεπίδες εγώ εχώ κατασταλάξει σε voskhod  είχα δοκιμάσει αρκετές,  astra, gilete,  permasharp, wilkison, derby κα,  ειδικά άστρα είχα θέμα με κοψίματα,  δεν δοκίμασα feather και μάλλον δεν θα το κάνω, δεν χρειάζεται.

Σίγουρα τα κοντά 50 που θέλει η μηχανή είναι πολλά, αλλά τα αξίζει,  μια φορά θα τα δώσεις

Για σαπούνι όντως είναι καλή επιλογή το προβατάκι, ξεκινάς με αυτό και μετα μπλέκεις με αρώματα κλπ

• Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, sdikr said:

voskhod

Σαν πρώτη επιλογή είχα και γω αυτές, αλλά λόγω του εμπάργκο μιας και είναι Ρωσικής κατασκευής δεν τις βρίσκω πουθενά πλέον Ελλάδα. 

Δημοσ.

Χθες παρέλαβα την πρώτη μου μηχανή - Gillette King C.

Αν και δεν εχω ιδεα από αυτά, ποιοτική φαίνεται. Αύριο λογικά θα τη δοκιμάσω.

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, free@last said:

περιμένουμε feedback,όποτε μπορέσεις..

Και εγώ αυτή έχω. Η πρώτη μου κι εμένα οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες μηχανές. Φαίνεται στιβαρή κατασκευή, ειδικά αν υπολογίσω ότι την πήρα 15 ευρώ από Σκλαβενίτη. Με τις Gillette λεπίδες που είχε μέσα δεν γινόταν δουλειά αλλά με τις Astor πετάει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή στις Astor... δεν συγχωρούν... αλλά ξυρίζουν πολύ καλά....

Τις ειχα πάρει στην αρχή που ξεκίνησα και έγινε σφαγή.... τωρα, μετά από 2-3 χρόνια, παίρνω εξαιρετικά ξυρίσματα. Είναι πιο κοφτερές απ' ότι χρειάζεται για μένα, και βγάζουν άνετα και τρίτο καλό ξυρισμα, όμως είναι λίγο τραχιές και απρόβλεπτες.

Επεξ/σία από evark
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...