Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, suspiria είπε

Πάντως πιο αγαρμπη λεπίδα από την Astor δεν έχω δει 

σχεδόν πάντα θυμάμαι να μου δίνει κοψίματα η astor

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, suspiria είπε

Πάντως πιο αγαρμπη λεπίδα από την Astor δεν έχω δει 

Είναι άγαρμπα-κοφτερή.... αν όμως έχεις γένια κοτετσόσυρμα κάνουν δουλίτσα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με νεα δοκιμή των Astra, τα χέρια κατέβηκαν από 2 - 2.5 την προηγούμενη σε 1.5-2, πάνω από 2ο δεν έχει κανένα νόημα να κάνω. Λίγο περισσότεροι οι ερεθισμοι αλλά αυτά μικρές λεπτομέρειες. Αφού τελειώσω τις λεπιδες που έχω θα δοκιμάσω άλλες. Νομίζω την βελτιωση στο ξύρισμα την προσφέρει η ηλεκτρική μηχανή που βάζω πριν ώστε να φτάσει το γένι στο 1-2mm. Με μεγαλυτερα γενια τόσο δυσκολεύει το ξύρισμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά οι λεπιδες της Bolzano είναι για τα σκουπίδια. Αδυνατούν να κόψουν μέρη του δέρματος με τρίχες ακόμα και με 4ο χέρι. Θα τις πετάξω. 

Δώστε συμβουλές για αντιμετώπιση κοψίματος στα χείλια.... Η αιμορραγία δεν σταματάει 😟

Edit: Δεν σταματούσε με τίποτα. Τελικά σταμάτησε μόνο του κατά την διάρκεια που έτρωγα φαγητό. Τώρα προσέχω πολύ να μην το ζορίσω και ανοίξει η πληγή. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Εχει και εδώ νήμα!!!

Για λεπίδα παιδιά voskhod,  πραγματικά με αυτή σταμάτησα να ψάχνω και να δοκιμάζω

Για το κόψιμο για μικρά είναι το alum,  για λίγο μεγαλύτερα έχει αλοιφές  στα καταστήματα με τέτοια είδη, δεν έχω δοκιμάσει.

Δοκίμασε να το αφήσεις χωρίς να το σκουπίσεις,  αν δεν σταματήσει μόνο του παλιότερα έβαζα ενα κομμάτι απο χαρτί υγείας στο σημείο.

• Thanks 2
Δημοσ.

Λεπίδα της feather σήμερα. Δεν κόπηκα καθόλου αλλά ήμουν εξαιρετικά προσεκτικός να μην ασκήσω πίεση. Το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστώ ως 4 χέρια ειδικά για τις τριχες πέριξ και κάτω του σαγονιου. 

Οι feather κόβουν ανετότατα στις ευθειες επιφάνειες πχ κάτω απο φαβορίτες και πέριξ, μόλις πας πιο κάτω στην γραμμή του σαγονιου και πέριξ λάρυγγα στόματος μύτης χείλια κτλ αρχίζουν τα ζόρια και η μεγάλη προσοχή μην κοπώ. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά τέλειες οι feather κάνουν πολύ καλό ξυρισμα αλλά γύρω γυρω απο το σαγόνι παντα σφάζομαι (με την σαβετα bluebeards revenge) 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, suspiria είπε

Μηχανή δεν γράφεις όμως. Παίζει ρόλο.

Η μηχανή είναι fatip safety razor. Μου την είχανε προτείνει από εδώ προς αντικατάσταση μιας σαβετας που πήρα αρχές Σεπτέμβρη και μου έβγαζε την πίστη με πολλά κοψίματα. 

33 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε

Ρε παιδιά τέλειες οι feather κάνουν πολύ καλό ξυρισμα αλλά γύρω γυρω απο το σαγόνι παντα σφάζομαι (με την σαβετα bluebeards revenge) 

Εχεις feather σε σαβετα; Εγώ το είχα δοκιμάσει με τέτοιες λεπιδες πριν μήνες και έπαθα πολλά κοψίματα και έτρεχε αίμα... Θέλει πολύ καλή τεχνική και δοκιμές η σαβετα με λεπίδα feather. 

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον εννοείς την fatip open comb, η οποία  είναι μια πολύ καλή μηχανή κατά την αποψη μου, όμως δεν είναι και η ευκολότερη. Σίγουρα όμως αν είσαι προσεκτικός κάνεις πολύ καλό, βαθύ ξύρισμα και δεν κόβεσαι, δεν είναι όμως για συχνό ξύρισμα, πλέον τη χρησιμοποιώ σε ειδικές περιπτώσεις, όταν θέλω έξτρα βαθύ ξύρισμα. Νομίζω εγω στην είχα προτείνει γιατί ήθελες κάτι "να αισθάνεσαι τη λεπίδα", οπότε η επιλογή ήταν ή Fatip ή R41 (που είναι ακόμα πιο επιθετική).

Νομίζω ότι τώρα πρέπει να μάθεις το πρόσωπο σου, ποιά πρέπει να είναι η φορά που παίρνεις τα διάφορα σημεία. Σίγουρα τα πλαινά που είναι επίπεδα και έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι εύκολα, όμως οι περιοχές γύρω από το σαγόνι είναι ιδιαίτερες, πέρα από τη δυσκολία της γεωμετρίας, σε πολλούς οι τρίχες κάνουν στροβιλισμούς και δεν είναι εύκολο.

Εγω τη fatip δεν τη παίζω με feather, δεν υπάρχει λόγος τουλάχιστον για τα γένια μου, προτιμώ κάτι πιο ήπιο όπως wilkinson, personna, voskhod.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...