free@last Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Να υπολογίσουμε και τις κρέμες;🤪 Εχω 16 από αυτές και με εγκράτεια 22 σαπούνια. Τα 5 είναι hard milled.. 1
evark Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, free@last είπε Να υπολογίσουμε και τις κρέμες;🤪 Εχω 16 από αυτές και με εγκράτεια 22 σαπούνια. Τα 5 είναι hard milled.. έχεις κληρονόμους?
Lanike71 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, evark είπε Εγω, 2 χρονια στο ΠΞ, ειμαι εγκρατής 😇.... έχω μόνο 5 και έβαλα φρένο.... και ακόμα να τελειώσει έστω και ένα.... στις λεπίδες λίγο ξέφυγα και πήρα πάνω από 20-30 κουτάκια... με 2-3 ξυρίσματα την εβδομάδα θα χρειαστώ περίπου 3-4 χρόνια να τελειώσουν.... Πάρε γιατί ανεβαίνουν οι τιμές λόγω πληθωρισμού, ποτέ δεν ξέρεις. Φωτιά και λάβρα σαπούνια και μηχανές. 1
9-11 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει κατάστημα του χώρου που να συνεργάζεται με την BoxNow; Όλα όσα έχουν αναφερθεί στο νήμα πραγματοποιούν αποστολές με ACS, Speedex, ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική κ.λπ. Αναφορά σε κείμενο Αττική: hairmaker.gr, wellshaved.gr, hairstories.gr, menscare.gr, nipavo.gr Θεσσαλονίκη: kosmosman.gr, topshaving.gr Λάρισα: thetwobarbers.com Hράκλειο: kaizen-shop.gr Ένα πινέλο χρειάζομαι (συνθετικό, να στεγνώνει γρήγορα) αλλά διστάζω να παραγγείλω λόγω εορταστικής περιόδου. Μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας να κάνω τη δουλειά μου άμεσα; (και όταν λέμε κέντρο εννοούμε από το Σύνταγμα έως την Ομόνοια)
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, 9-11 είπε Υπάρχει κατάστημα του χώρου που να συνεργάζεται με την BoxNow; Όλα όσα έχουν αναφερθεί στο νήμα πραγματοποιούν αποστολές με ACS, Speedex, ΕΛΤΑ, Γενική Ταχυδρομική κ.λπ. Ένα πινέλο χρειάζομαι (συνθετικό, να στεγνώνει γρήγορα) αλλά διστάζω να παραγγείλω λόγω εορταστικής περιόδου. Μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας να κάνω τη δουλειά μου άμεσα; (και όταν λέμε κέντρο εννοούμε από το Σύνταγμα έως την Ομόνοια) Θες μαγαζί κοντά στην Ομόνοια; Σου στέλνω μήνυμα. 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 δε το λες και σε εμας να μη τρεχουμε σαν ... γυρω γυρω.
9-11 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 «Δάφνης» (αλυσίδα ειδών κομμωτηρίου) https://www.dafnis.com/store/dafnis_listBarberShopProducts.html Δυστυχώς δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε πινέλα που ψάχνω εγώ...
suspiria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Απο Δαφνη ειχα παρει το Σπλεντιτ. Γρηγορα το χαρισα....
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από 2 μήνες διακοπή, έκανα πάλι δοκιμή σήμερα. Έβαλα πρώτα την ηλεκτρική μηχανή για να πάρει τις μεγάλες τρίχες και μετά ξυριστηκα με την γνωστή μηχανή με ξυράφι Bolzano. Όλα πήγαν καλά χωρίς κόψιμο και ερεθισμους, με το ξυράφι της Bolzano και να θες να κοπείς δεν κόβεσαι. Τρία χέρια ξύρισμα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από Basilhs23___ 2
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα διαπίστωσα πως τα ξυράφια Astra είναι καλύτερα του Bolzano. Με τα Boltzano θες 3 χέρια ενώ με τα Astra εχεις ξεμπερδέψει σε 2 ως 2.5 χέρια. Επόμενη δοκιμή κάποια στιγμή είναι τα feather με τα οποία είχα ξεσκιστεί τελευταία φορά. Με τα Astra δεν υπήρξε κόψιμο, ερεθισμοι ελάχιστοι. Το σπλεντιτ ακόμα δεν τελείωσε. Περιμένω να τελειώσει. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από Basilhs23___ 1
apostolispd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Επόμενη δοκιμή κάποια στιγμή είναι τα feather Δοκίμασε και τα BIC. Παρόλο που δεν είχα κανένα θέμα με τα feather, έχω καταλήξει σε αυτά τον τελευταίο καιρό. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, apostolispd είπε Δοκίμασε και τα BIC. Παρόλο που δεν είχα κανένα θέμα με τα feather, έχω καταλήξει σε αυτά τον τελευταίο καιρό. Θα αγοράσω διαφορα και θα κάνω δοκιμές.
evark Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε διάφορες... αφου σου άρεσαν οι Astra, θα σου αρέσουν και οι Personna, και οι δυο δεν είναι ιδιαίτερα κοφτερές, οπότε θα σου πρότεινα να μη πας προς το παρόν σε πιο κοφτερές όπως οι feather, Αστορ, perma..... (δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς πιο κοφτερές λεπίδες από όσο χρειάζεται). Πάρε επίσης, στη κατηγορία των ήπιων-"γλυκών" λεπίδων την Gillete μπλέ, και Wilkinson. Εγω πέρα από τις Personna, με βρίσκω να χρησιμοποιώ περισσότερο Wilkinson, κάνει ωραίο ξυρισμα, βγάζει άνετα 3 ξυρίσματα χωρίς πτώση στην απόδοση, και τη βρίσκω σχετικά εύκολα σε μεγάλα σουπερ-μάρκετ. Τις Astra τις χρησιμοποίησα ευχαρίστως, είχα πάρει 2-3 πακετάκια, αλλά δεν τις ξαναπήρα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από evark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα