Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν βάζω καθόλου ζεστό,  κρύο νερό βρύσης. Με τον αφρό έκανα αρκετές προσπάθειες αλλά χάνει σύσταση η στεγνώνει. Προσθέτω λίγες σταγόνες νερό μερικές φορές. Γενικά πρέπει να κάνεις πολύ γρήγορα το ξύρισμα για να μείνει και να μην χρειαστεί νέος αφρός από το μπολ. 

Δοκίμασε να κάνεις τον αφρό στο πρόσωπό σου.

• Thanks 1
  • Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που το πέτυχες το video.... fatip+Σπλέντιτ.... 

Αν και δεν είμαι fun του σπλέντιτ..... κάνει τη δουλίτσα, ίσως λίγο πιο δύσκολα καθως η ισορροπία του νερού είναι λίγο ευαίσθητη στο συγκεκριμένο σαπούνι....και το πολύ υγρό με το ξερό απέχει λίγο.

Επεξ/σία από evark
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω εδώ και ένα χρόνο την Lord Premium Safety Razor Nickel S625-1 και εχθές που πήγα να χρησιμοποιήσω καινούρια λεπίδα πάω να βιδώσω αλλα πουθενά, είναι λες και χαλάσανε εσωτερικά οι βόλτες της λαβής, τελικά ξουρίστικα χωρίς την βάση.

Γίνεται αυτό ;;

Λέω να αγοράσω και την Pearl Shaving SSH01 να δοκιμάσω την διαφορά μεταξύ κλειστού και ανοιχτού τύπου (που από ότι διαβάζω ταιριάζει καλύτερα η ανοιχτού τύπου στα σκληρά μου γένια) και ελπίζω ότι τον επόμενο χρόνο δεν θα τα παίξουνε και σε αυτήν, οι βόλτες.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
Στις 30/10/2022 στις 10:17 ΠΜ, suspiria είπε

Ποια έχεις καταρχήν;

Εχω προηγούμενες βάσεις μέχρι προ διετίας: AE peach and cognac στην kaizen,BM seville στην excelsior,Stirling έχω και στην tallow και στην mutton..Αλλά πλέον έχουν έρθει τα απιστευτα σε Ελλάδα κι Ευρώπη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Έχω εδώ και ένα χρόνο την Lord Premium Safety Razor Nickel S625-1 και εχθές που πήγα να χρησιμοποιήσω καινούρια λεπίδα πάω να βιδώσω αλλα πουθενά, είναι λες και χαλάσανε εσωτερικά της λαβής οι βόλτες. Ξουρίστικα χωρίς την βάση τελικά.

Γίνεται αυτό ;;

Λέω να αγοράσω και την Pearl Shaving SSH01 να δοκιμάσω την διαφορά μεταξύ κλειστού και ανοιχτού τύπου (που από ότι διαβάζω ταιριάζει καλύτερα η ανοιχτού τύπου στα σκληρά μου γένια) και ελπίζω ότι τον επόμενο χρόνο δεν θα τα παίξουνε και σε αυτήν, οι βόλτες.

Ειλικρινά δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι καλύτερο. Και δεν το λέω για να πουλήσω αλλά δες τις αγγελίες μου εδώ και σύγκρινε τιμές με τις καινούργιες και πάρε μια μεταχειρισμένη καλή και επώνυμη στην τιμή μιας φθηνής με κακή ποιότητα κατασκευής.

6 λεπτά πριν, free@last είπε

Εχω προηγούμενες βάσεις μέχρι προ διετίας: AE peach and cognac στην kaizen,BM seville στην excelsior,Stirling έχω και στην tallow και στην mutton..Αλλά πλέον έχουν έρθει τα απιστευτα σε Ελλάδα κι Ευρώπη..

Μια χαρά είσαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dhmak είπε

Ξερω, έχω κόλλημα με τις fatip, όμως δες τη Special Edition, περιέχει και τις δύο πλάκες (και την κλειστή και την ανοιχτή) και όποια θέλεις κουμπώνεις.... κι από εμφάνιση κόσμημα.... 100% μπρούτζινη, όχι zamak που διαλύεται.....

https://www.fatip.it/en/piccolo/piccolo-special-edition/

αν ψαξεις, θα τη βρείς εδώ, σε κάτι λιγώτερο από 30 ευρώ.....

Τη συγκεκριμένη την έχω, αλλά επειδή λυπάμαι το φινίρισμα πήρα μια φτηνή nickel....

A! και μη σφίγγεις πολύ τη βάση, χαλαρά, ίσα να πατήσει το ξυράφι σταθερά, τωρα αν βάζεις  που και που καμμιά σταγονίτσα λαδάκι στο σπείρωμα θα εισαι άρχοντας.

2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Από ότι κατάλαβα. Δεν βάζω πολύ σαπούνι στο μπολ. Πρέπει να βάζω περισσότερο. 

Βάλε σαπούνι, μπάς και κάποια στιγμή τελειώσει και πάρεις άλλο, μη το λυπάσαι.... φορτώστε! Εχω, όχι πολλά, και ακόμα δεν μου έχει τελειώσει κανένα (2 χρόνια και κάτι στο ΠΞ).... υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα πάρω άλλο αν κάποιο δεν τελειώσει.....

Επεξ/σία από evark
Δημοσ.
2 ώρες πριν, evark είπε

Ξερω, έχω κόλλημα με τις fatip, όμως δες τη Special Edition, περιέχει και τις δύο πλάκες (και την κλειστή και την ανοιχτή) και όποια θέλεις κουμπώνεις.... κι από εμφάνιση κόσμημα.... 100% μπρούτζινη, όχι zamak που διαλύεται.....

https://www.fatip.it/en/piccolo/piccolo-special-edition/

αν ψαξεις, θα τη βρείς εδώ, σε κάτι λιγώτερο από 30 ευρώ.....

Τη συγκεκριμένη την έχω, αλλά επειδή λυπάμαι το φινίρισμα πήρα μια φτηνή nickel....

A! και μη σφίγγεις πολύ τη βάση, χαλαρά, ίσα να πατήσει το ξυράφι σταθερά, τωρα αν βάζεις  που και που καμμιά σταγονίτσα λαδάκι στο σπείρωμα θα εισαι άρχοντας.

Βάλε σαπούνι, μπάς και κάποια στιγμή τελειώσει και πάρεις άλλο, μη το λυπάσαι.... φορτώστε! Εχω, όχι πολλά, και ακόμα δεν μου έχει τελειώσει κανένα (2 χρόνια και κάτι στο ΠΞ).... υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα πάρω άλλο αν κάποιο δεν τελειώσει.....

Εννοείται, αν δεν τελειώσει κάτι δεν λέει να πάρεις νέο προϊόν. Όπως και το preshave της proraso που πήρα δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι, τον αφρό τον βάζω επάνω στο preshave στο δέρμα, δεν φαντάζομαι να κάνω λάθος και να χρειάζεται πρώτα ξέπλυμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασιλη πέταξε το αχρηστο splendid και αγορασε απο σουπερμαρκετ καμμια κρεμα prosar-palmolive-nivea για να κανεις κανα σωστο ξυρισμα της προκοπης, μεχρι να παραγγειλεις τα σαπουνια που θελεις.

Επεξ/σία από nickmanak
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Όπως και το preshave της proraso που πήρα δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι, τον αφρό τον βάζω επάνω στο preshave στο δέρμα, δεν φαντάζομαι να κάνω λάθος και να χρειάζεται πρώτα ξέπλυμα. 

Έτσι νόμιζα κι εγώ, ότι δεν κάνει κάτι.

Όχι, δε θέλει ξέπλυμα. Βάλε στο πρόσωπο το preshave χωρίς να τσιγκουνευτείς (όχι πάρα πολύ φυσικά) και κάνε μασάζ στο πρόσωπο. Άφησέ το 2-3 λεπτά να απορροφηθεί όσο κάνεις την υπόλοιπη προετοιμασία.

Δημοσ.

Γειά σαςςς! :)

Προτείνω κι εγώ τον δικό μου αγαπημένο συνδυασμό.

Μηχανή Henson Shaving (έκανα αμάν να τη φέρω!!!), λεπίδες Feather (κλασικές & αγαπημένες) και no-foam shaving cream από ... Dust & Cream. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε συνδυασμό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...