Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eξαιρετικό αν δε σε χαλάει η ρετρό μυρωδιά του..ΑΠΙΘΑΝΟ σε slickness και residual slicness,μια χαρά προστασία και post shave ,ενώ αφρίζει για πλάκα..

Το μόνο ίσως θέμα είναι ότι εδώ και λιγότερο από ενα χρόνο πλέον έχει vegan συστατικά και δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι το κατά πόσο έχει αλλάξει.

• Like 1
  • Απαντ. 786
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, free@last είπε

Eξαιρετικό αν δε σε χαλάει η ρετρό μυρωδιά του..ΑΠΙΘΑΝΟ σε slickness και residual slicness,μια χαρά προστασία και post shave ,ενώ αφρίζει για πλάκα..

Το μόνο ίσως θέμα είναι ότι εδώ και λιγότερο από ενα χρόνο πλέον έχει vegan συστατικά και δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι το κατά πόσο έχει αλλάξει.

Μέχρι και πριν περίπου ένα μήνα υπήρχε διαθέσιμο με την παλιά φόρμουλα. Πλέον δεν το βρίσκω πουθενά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με την ποσότητα πόσο κρατάει μια κρέμα στα 100 μλ ή κάποιο σαπούνι στα 100γρ με καθημερινή χρήση; 
Έχω συνθετικό πινέλο και βάζω κρέμα nivea ~3,50 € που βρίσκω στο σούπερ μάρκετ. Την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές και περιμένω να τελειώσει για να μετρήσω την διάρκειά της. 

Σκεφτόμουν να αγοράσω καμιά κρέμα ή σαπούνι στα 100 - 150 γρ μαξ 20 € για καλύτερη ποιότητα, αλλά να μην τελειώνει στο δίμηνο. Να κρατάει πχ για 5-6 μήνες.

Καμιά πρόταση υπάρχει;

Επεξ/σία από RPDrummer
  • Like 1
Δημοσ.

Σκληρά σαπούνια τύπου Saponoficio Varesino, Tabac, MWF & Martin de Candre. Μπορεί να φαίνονται εκ πρώτης ακριβά αλλά δεν είναι γιατί θα κρατήσουν πάνω από χρόνο.

Όσο για τη νέα vegan φόρμουλα του Tabac όσα συγκριτικά βίντεο έχουν γίνει στο YouTube και από Έλληνες δεν εντοπίζονται διαφορές ουσιαστικές.

Επίσης να αναφέρω ότι το σαπούνι Kent είναι ακριβώς το ίδιο με το MWF απλά με άλλο όνομα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, με ποιά μηχανή θα μου προτείνατε οι έχοντες αρκετές να εμπλουτίσω την μικρή μου συλλογή; (King C , R41)

Θέλω να είναι αποτελεσματικότατη και όσο το δυνατόν οικονομική.

Δημοσ.

Έχεις τα 2 άκρα εσύ. Την πολύ ήπια και τον σφαγέα (που είχα και εγώ και την έδωσα). 

Θα πρότεινα μια Parker (όχι πεταλούδα) αλλιώς αν θες να πας σε ρυθμιζόμενη λίγο πιο ακριβή Rockwell 6c & Pearl Flexi

Δημοσ.

Την 41 την επέλεξα επηρεασμένος με τα όσα είχα διαβάσει για το (κυριολεκτικο της) ξύρισμα. Σούπερ δε λέω αλλά σε κάθε ξύρισμα είμαι υπερβολικά προσεκτικός. Θα ήθελα κάτι περίπου το ίδιο αποτελεσματική αλλά λίγο πιο "φιλική".

Από Parker ποιό μοντέλο της;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, suspiria είπε

91R,94R,97R,98R

Οι κεφαλες ειναι ιδιες, αλλαζουν τα χερουλια μονο.

Η αγορά αυτών γίνεται μόνο από εξωτερικό; Δεν φαίνονται να υπάρχουν διαθέσιμες σε κατάστημα στην Ελλάδα.

Εάν γνωρίζεις που μπορώ να τις βρω στείλε μου pm , αν απαγορεύεται εδώ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για εμένα που απλώς θέλω να καθαρίζω τον λαιμό χωρίς κοκκινίλες τι προτείνετε; Να πάρω ένα Wahl shaver ή να πάω σε πιο παραδοσιακή λύση;

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, suspiria είπε

King C Gillette

Και από λεπίδες ανταλλακτικές; Επίσης ο κλασικός αφρός-τζελ της Gillette αρκεί ή χρειάζεται κάτι άλλο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...