free@last Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Eξαιρετικό αν δε σε χαλάει η ρετρό μυρωδιά του..ΑΠΙΘΑΝΟ σε slickness και residual slicness,μια χαρά προστασία και post shave ,ενώ αφρίζει για πλάκα.. Το μόνο ίσως θέμα είναι ότι εδώ και λιγότερο από ενα χρόνο πλέον έχει vegan συστατικά και δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι το κατά πόσο έχει αλλάξει. 1
Hiddenite Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, free@last είπε Eξαιρετικό αν δε σε χαλάει η ρετρό μυρωδιά του..ΑΠΙΘΑΝΟ σε slickness και residual slicness,μια χαρά προστασία και post shave ,ενώ αφρίζει για πλάκα.. Το μόνο ίσως θέμα είναι ότι εδώ και λιγότερο από ενα χρόνο πλέον έχει vegan συστατικά και δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι το κατά πόσο έχει αλλάξει. Μέχρι και πριν περίπου ένα μήνα υπήρχε διαθέσιμο με την παλιά φόρμουλα. Πλέον δεν το βρίσκω πουθενά. 1
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχετικά με την ποσότητα πόσο κρατάει μια κρέμα στα 100 μλ ή κάποιο σαπούνι στα 100γρ με καθημερινή χρήση; Έχω συνθετικό πινέλο και βάζω κρέμα nivea ~3,50 € που βρίσκω στο σούπερ μάρκετ. Την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές και περιμένω να τελειώσει για να μετρήσω την διάρκειά της. Σκεφτόμουν να αγοράσω καμιά κρέμα ή σαπούνι στα 100 - 150 γρ μαξ 20 € για καλύτερη ποιότητα, αλλά να μην τελειώνει στο δίμηνο. Να κρατάει πχ για 5-6 μήνες. Καμιά πρόταση υπάρχει; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από RPDrummer 1
suspiria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Σκληρά σαπούνια τύπου Saponoficio Varesino, Tabac, MWF & Martin de Candre. Μπορεί να φαίνονται εκ πρώτης ακριβά αλλά δεν είναι γιατί θα κρατήσουν πάνω από χρόνο. Όσο για τη νέα vegan φόρμουλα του Tabac όσα συγκριτικά βίντεο έχουν γίνει στο YouTube και από Έλληνες δεν εντοπίζονται διαφορές ουσιαστικές. Επίσης να αναφέρω ότι το σαπούνι Kent είναι ακριβώς το ίδιο με το MWF απλά με άλλο όνομα. 1
Nabuko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, RPDrummer είπε και βάζω κρέμα nivea ~3,50 € που βρίσκω στο σούπερ μάρκετ 3,5 ευρώ? πολλά δεν είναι? Γύρω στα 2,5 έχει. Την είχα πάρει 1 φορά. Προτιμώ την prosar. Μόλις είδα ότι την έχει προσφορά ο σκλαβενίτης στο 1,20 😮
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Είχα πάρει την λευκή συσκευασία nivea sensitive 3,24 € αν θυμάμαι καλά από τοπικό κατάστημα.
Hiddenite Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, με ποιά μηχανή θα μου προτείνατε οι έχοντες αρκετές να εμπλουτίσω την μικρή μου συλλογή; (King C , R41) Θέλω να είναι αποτελεσματικότατη και όσο το δυνατόν οικονομική.
suspiria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Έχεις τα 2 άκρα εσύ. Την πολύ ήπια και τον σφαγέα (που είχα και εγώ και την έδωσα). Θα πρότεινα μια Parker (όχι πεταλούδα) αλλιώς αν θες να πας σε ρυθμιζόμενη λίγο πιο ακριβή Rockwell 6c & Pearl Flexi
Hiddenite Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Την 41 την επέλεξα επηρεασμένος με τα όσα είχα διαβάσει για το (κυριολεκτικο της) ξύρισμα. Σούπερ δε λέω αλλά σε κάθε ξύρισμα είμαι υπερβολικά προσεκτικός. Θα ήθελα κάτι περίπου το ίδιο αποτελεσματική αλλά λίγο πιο "φιλική". Από Parker ποιό μοντέλο της;
suspiria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 91R,94R,97R,98R Οι κεφαλες ειναι ιδιες, αλλαζουν τα χερουλια μονο. 1 1
Hiddenite Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, suspiria είπε 91R,94R,97R,98R Οι κεφαλες ειναι ιδιες, αλλαζουν τα χερουλια μονο. Η αγορά αυτών γίνεται μόνο από εξωτερικό; Δεν φαίνονται να υπάρχουν διαθέσιμες σε κατάστημα στην Ελλάδα. Εάν γνωρίζεις που μπορώ να τις βρω στείλε μου pm , αν απαγορεύεται εδώ. Ευχαριστώ
Christos21417 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Για εμένα που απλώς θέλω να καθαρίζω τον λαιμό χωρίς κοκκινίλες τι προτείνετε; Να πάρω ένα Wahl shaver ή να πάω σε πιο παραδοσιακή λύση; 1
Christos21417 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, suspiria είπε King C Gillette Και από λεπίδες ανταλλακτικές; Επίσης ο κλασικός αφρός-τζελ της Gillette αρκεί ή χρειάζεται κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα