free@last Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2022 στις 4:00 ΜΜ, Hiddenite είπε Αυτό το κάνω και εγώ. Μετά το φόρτωμα όμως επεξεργάζεσαι το σαπούνι που έχει πάρει το πινέλο σε μπολάκι για να αφρατισει κι άλλο ο αφρός και εν συνεχεία στο πρόσωπο ή το δουλεύεις χωρίς μπολ απ'ευθείας στο πρόσωπο; παλιότερα το δούλευα σε μπολ,τώρα πολύ σπάνια..το έχω μόνο για να βουτάω το πινέλο.. 22 ώρες πριν, Aurumnus είπε Πόσα περάσματα ανά ξύρισμα με την Dorco; Και πόσα περίπου ξυρίσματα σου βγάζει η κάθε λεπίδα; δύο περάσματα wtg και atg..δύο φορές ξύρισμα με κάθε λεπίδα Στις 9/3/2022 στις 9:12 ΜΜ, Menelaos83 είπε Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι δυσκολευομαι στο αφρισμα με τα αμερικανικα οπως stirling και zingari. Στα υπολοιπα που εχω δοκιμασει και ειναι πολλα δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο. Δεν είναι τίποτα..λίγο νεράκι στην επιφάνεια για λίγα λεπτά,αδειάζεις μετα και με τιναγμένο πινέλο φόρτωσε μισό λεπτό το σαπούνι..Απλώνεις στο πρόσωπο το σαπούνι και αφού πλέον είναι σαν πάστα,βουτάς την άκρη του πινελου σε νερό και δουλεύεις στο πρόσωπο (προτιμότερο μετα τη βουτιά να ξεκινήσεις το δούλεμα με splay κάτω από το σαγόνι για να μη φυγει πολύ από το νερό)..Λογικά 3-4 φορές βούτηγμα θα χρειαστεί μέχρι να γίνει γιαουρτάκι.. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από free@last 3
Lanike71 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Μιας και γίνεται λόγος για σαπούνια, ποιό είναι το καλύτερο φτηνό σαπούνι, μέχρι τα 10 ευρώ τιμή; Έχω δοκιμάσει cella και proraso. Αν το cella με το πικραμύγδαλο είχε κάποιο άρωμα πιο έντονο, αλλά διακριτικό, πιστεύω θα ήταν κορυφή. 1
evark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον από αυτά που έχω δοκιμάσει και αφαιρέσουμε τις κρέμες σε σωληνάριο, θεωρώ καλά ξυριστικά (τα αρώματα είναι λίγο υποκειμενικά και στο τέλος θα βάλω after shave έτσι κι αλλιώς) Cella, Arko, La Toja, Haslinger, Tabac (refill), και οριακά στο δεκάρικο σχεδόν όλα τα Razοrock (με αγαπημένο το ΧΧΧ) και το Mitchells (αν και ακρίβυνε) καθώς και τις μικρές συσκευασίες των Taylor of Old Bond Street. Άλλα από αυτά είναι πιο εύκολα και άλλα πιο δύσκολα, πάντως με όλα κάνεις σπέσιαλ ξυρίσματα. Το proraso αν και τίμιο και πολυδιαφημισμένο δεν το βάζω καθόλου στη λίστα. Έχω την εντύπωση ότι οι κρέμες σε σωληνάριο είναι καλύτερες από τα βαζάκια. Αν ενδιαφέρεσαι για τα αρωματα των σαπουνιών κοίταξε για ένα σετ σαπουνιού-after από Razorock. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από evark 1 1
free@last Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, Lanike71 είπε Μιας και γίνεται λόγος για σαπούνια, ποιό είναι το καλύτερο φτηνό σαπούνι, μέχρι τα 10 ευρώ τιμή; Έχω δοκιμάσει cella και proraso. Αν το cella με το πικραμύγδαλο είχε κάποιο άρωμα πιο έντονο, αλλά διακριτικό, πιστεύω θα ήταν κορυφή. θα συμφωνήσω για Cella,Haslinger,Mitchell's wool fat καI Tabac και θα προσθέσω το Ach brito Mogno
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, Lanike71 είπε Μιας και γίνεται λόγος για σαπούνια, ποιό είναι το καλύτερο φτηνό σαπούνι, μέχρι τα 10 ευρώ τιμή; Έχω δοκιμάσει cella και proraso. Αν το cella με το πικραμύγδαλο είχε κάποιο άρωμα πιο έντονο, αλλά διακριτικό, πιστεύω θα ήταν κορυφή. Williams αν μπορείς να το βρεις, hands down. Το Αμερικάνικο μίτσελς, μόνο που κοστίζει 3-4 δολάρια. Αλλιώς haslinger, ειδικά το "προβατάκι", το λευκό με λανολίνη. Δεν είναι τόσο φτηνό όσο φαίνεται, γιατί είναι μικρό, αλλά τιμολογείται στα 4-5-6 ευρώ, οπότε παίρνεις άνετα 2. To πιο vfm για εμένα είναι το E&S Equinoxe, το οποίο θα το βρεις σε τελική τιμή πέριξ των 20 ευρώ. 150 γραμμάρια, δηλαδή έχει τον ατέλειωτο, αδιανόητη προστασία και ιδιότητες, αρτιζάνικη αίσθηση και αποτέλεσμα σε χαμηλότερη τιμή από τα περισσότερα αντίστοιχα (που βρίσκονται στα 30-40 ευρώ).
Addicted_21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Mitchell's με 10-12 ευρώ, καλύτερο από σαπούνια πολλαπλάσιας αξίας, εξαιρετικό post shave και ξεχνάς να το αλλάξεις. Το vfm είναι λίγο.
suspiria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 αν μπορεσεις να κανεις σωστο αφρο βεβαια.... 1
evark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δεν θεωρείται και το πιο εύκολο, αλλά είπαμε.... φόρτωμα χωρίς αύριο.... όχι τσιγκουνιές! τόσα σαπούνια έχει ο καθένας... 1
suspiria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Το φορτωμα διχως αυριο δε σημαινει απαραιτητα και καλης δομης αφρο. Αν ξεφυγει λιγο το νερο μετα θελει πολυ παιδεμα στο μπολ για να τον στρωσεις. Φατσα λαδερινγκ και MWF ειναι μαλωμενα ξαδελφια. 1
evark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά οι περισσότεροι συνήθως βάζουν λίγο σαπούνι ή πολύ νερό, το οποίο είναι και ψιλοδύσκολο να φιάξει... ενώ το παραπάνω φόρτωμα το βλέπεις και βαζοντας προσεκτικά νερό έχει πιο πολλές πιθανότητες να έρθει... Το mitchells επίσης θέλει και τον χρόνο του, θέλει σίγουρα πάνω από 10 λεπτά μούλιασμα... είπαμε δεν είναι και το ευκολότερο, γι αυτό οι αρχάριοι ας δοκιμάσουν κάτι άλλο πρώτα. Το προβατάκι είναι ότι πρέπει για πρώτο σκληρό σαπούνι. 1
suspiria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Καποιοι αναφερουν οτι αποδιδει καλυτερα οταν το μουλιασεις και φορτωσεις με στεγνο πινελο για πολλη ωρα. Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει γιατι αυτο τον καιρο εχω ενα τρελο rotation με πανω απο 50 σαπουνια και αλλα 25 δειγματα. Ασε που συνεχως μου χαριζουν νεα σαπουνια και παρα παρα πολλα δειγματα (απο 6-7 ξυρισματα το καθενα) και εχω πελαγωσει. Και ξυριζομαι καθε 2 μερες. Εχω υπολογισει οτι αν ξυριζομαι μονο με τα δειγματα θα μου παρει πανω απο 4 μηνες για να τελειωσουν. 1 1
Addicted_21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, evark είπε Δεν θεωρείται και το πιο εύκολο, αλλά είπαμε.... φόρτωμα χωρίς αύριο.... όχι τσιγκουνιές! τόσα σαπούνια έχει ο καθένας... Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν το μουλιάσεις σε χλιαρό νερό λίγα λεπτά και αφού το αδειάσεις αφήνοντας 2-3 σταγόνες στο μπολ, να αρχίσεις να φορτώνεις στο πινέλο. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με αυτή τη διαδιασία.
Menelaos83 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Παρολα οσα λεγονται για mwf ποτε δεν δυσκολευτηκα με το συγκεκριμενο.Ακομα και απο την πρωτη φορα που το δοκιμασα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.Μουλιασμα οπωσδηποτε και μετα φορτωμα. Το προβατακι ηταν το πρωτο που ειχα αγορασει οταν ξεκινησα και το θεωρω ιδανικοτερο για αρχη.Δεν υπαρχει περιπτωση να δυσκολεψει καποιον.
nickmanak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 To Tabac αξιζει παιδια; Εχω βρει παλια ποστ σε αλλο φορουμ που το εξυμνουσαν ως σουπερ σαπουνι. Την μυρωδια τη γνωριζω απο άλλα προιοντα και δεν με πολυ ενθουσιαζει, ομως αν τα ξυρισματα αξιζουν θα το δοκιμασω μελλοντικά.
suspiria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Μust have φιλε μου. Η καλυτερη γλιστρα που εχεις δει σε σαπουνι και κορυφαια προστασια. Με κλειστα ματια παρτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα