Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Για πείτε οι γνώστες, ποια λεπίδα θα συνδυάζατε με τη feather double edge popular; Αυτή τη στιγμή έχω τις hi stainless platinum που περιείχε η συσκευασία, οι οποίες με ικανοποιούν αρκετά, αλλά είναι λίγο επιθετικές στα ευαίσθητα σημεία, δε συγχωρούν λάθος τοποθέτηση, ειδικά στον αρχάριο όπως εγώ.

Πάρε και δοκίμαζε. Ότι και να σου πούμε θα αφορά στην επιδερμίδα και στα γένια του καθενός. 

• Like 4
  • Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πάρε και δοκίμαζε. Ότι και να σου πούμε θα αφορά στην επιδερμίδα και στα γένια του καθενός. 

Ναι μπρε, το ξέρω ότι δε θα βρεθεί η σωστή με τη μία. 2-3-4 προτάσεις για το ποιες είναι οι πιο μεηνστριμ θέλω, δεν πολυμεπιστεύομαι τον αλγόριθμο δημοτικότητας του skroutz. ;)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ναι μπρε, το ξέρω ότι δε θα βρεθεί η σωστή με τη μία. 2-3-4 προτάσεις για το ποιες είναι οι πιο μεηνστριμ θέλω, δεν πολυμεπιστεύομαι τον αλγόριθμο δημοτικότητας του skroutz. ;)

Τα Astra και ίσως σου κάνουν και τα gillette που έχει η καινούρια gillette king c (και τα 2 της ίδιας εταιρίας είναι). Την οποία θέλω να την πάρω να τη δοκιμάσω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

Θα δοκιμάζατε ποτέ πινέλο με συνθετική τρίχα; Θα ήθελα ν' αγοράσω ένα Kent. Θα άξιζε 30-40€ για ένα μεγαλούτσικο;

Προσωπικά, δεδομένου ότι χρησιμοποιώ αποκλειστικά κρέμες, την έχω καταβρεί με το Simpson Trafalgar T3 : Μαλακό, μεγάλος θύσανος, κρατάει απίστευτα πολύ νερό για συνθετικό και με τις κρέμες κάνει απίστευτο αφρό, απευθείας πάνω στο πρόσωπο, χωρίς μπολ.

Θα το αντικαταστήσω μόνο αν «μαδήσει» (πάλι με συνθετικό).

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 3
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, deesnider είπε

Προσωπικά, δεδομένου ότι χρησιμοποιώ αποκλειστικά κρέμες, την έχω καταβρεί με το Simpson Trafalgar T3 : Μαλακό, μεγάλος θύσανος, κρατάει απίστευτα πολύ νερό για συνθετικό και με τις κρέμες κάνει απίστευτο αφρό, απευθείας πάνω στο πρόσωπο, χωρίς μπολ.

Θα το αντικαταστήσω μόνο αν «μαδήσει» (πάλι με συνθετικό).

Του έριξα μια ματιά και δείχνει καλό. Το βρήκα και σε μαγαζί στη Καλλιθέα. Θα πάω μια βόλτα από κει αύριο μετά το γραφείο.

Δημοσ.

Φίλος μου έδωσε κάποιες λεπίδες να δοκιμάσω, συγκεκριμένα τις Lion. Πάμφθηνες, 45 λεπτά η 5άδα. Πιο πολύ για το χαβαλέ τις δοκίμασα.

Μιλάμε έκανα το τέλειο ξύρισμα, καμία αντιστοιχία τιμής-επίδοσης. Σε αξιολογήσεις που κοίταξα, το αρνητικό που είδα είναι ότι δεν πάνε πάνω από 2, μαξ 3 ξυρίσματα. Βέβαια αν συνυπολογίσεις την τιμή, τσάμπα βγαίνει...

Τις βγάζει η ίδια εταιρία που βγάζει τις Derby.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spectaculator είπε

Του έριξα μια ματιά και δείχνει καλό. Το βρήκα και σε μαγαζί στη Καλλιθέα. Θα πάω μια βόλτα από κει αύριο μετά το γραφείο.

Πρόσφατα πήρα κι εγώ το Simpsons Trafalgar T3, αν μπορείς να το δεις απο κοντά ή είσαι ήδη σίγουρος για το μέγεθος, η ποιότητα και η αίσθηση δεν χρειάζεται να σε προβληματίζουν.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Φίλος μου έδωσε κάποιες λεπίδες να δοκιμάσω, συγκεκριμένα τις Lion. Πάμφθηνες, 45 λεπτά η 5άδα. Πιο πολύ για το χαβαλέ τις δοκίμασα.

Μιλάμε έκανα το τέλειο ξύρισμα, καμία αντιστοιχία τιμής-επίδοσης. Σε αξιολογήσεις που κοίταξα, το αρνητικό που είδα είναι ότι δεν πάνε πάνω από 2, μαξ 3 ξυρίσματα. Βέβαια αν συνυπολογίσεις την τιμή, τσάμπα βγαίνει...

Τις βγάζει η ίδια εταιρία που βγάζει τις Derby.

Οι Derby μου έχουν αφήσει ανάμεικτα. Κόβουν όσο οι feather, αλλά δεν γλιστρούν όπως αυτές. Πολύ οικονομικά για σαβέτα βγαίνουν τα Derby μισά με 4€ την 100αδα. Btw με τι μηχανή ξυρίστηκες.

5 ώρες πριν, Xejolontas είπε

Παιδιά υπάρχει και η λύση του λέιζερ.

Σε 8 με 10 συνεδρίες δεν θα μείνει ούτε τρίχα στη μούρη σας.

Μουσάτος να υποθέσω; :)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Οι Derby μου έχουν αφήσει ανάμεικτα. Κόβουν όσο οι feather, αλλά δεν γλιστρούν όπως αυτές. Πολύ οικονομικά για σαβέτα βγαίνουν τα Derby μισά με 4€ την 100αδα. Btw με τι μηχανή ξυρίστηκες.

Δεν είναι Derby, είναι Lion. Είναι η ίδια εταιρία αλλά άλλη ποιότητα. Θεωρείται καλύτερη από τη Derby.

Η μηχανή ήταν η Parker 98R. Κλειστή είναι και θεωρείται ήπια σχετικά, αλλά για τα μέτρα μου είναι πολύ επιθετική. Έχει ένα blade gap που το βλέπω και φοβάμαι. Κάθε φορά που ξυρίζομαι, προσέχω πολύ σε δύσκολα σημεία, όπως χείλη και πηγούνι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spectaculator είπε

Όχι, έχω κάνει ο ίδιος λαιζερ στη μούρη μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο σου, αλλά τότε τι θες σ' ένα νήμα με κόσμο που γουστάρει το ξύρισμα;

49 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Όχι, έχω κάνει ο ίδιος λαιζερ στη μούρη μου

Επεξ/σία από spectaculator
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Μπράβο σου, αλλά τότε τι θες σ' ένα νήμα με κόσμο που γουστάρει το ξύρισμα;

Εσένα ποιος σου μίλησε?

Και ποιος σου είπε οτι όλοι γουστάρουν να ξυρίζονται, όταν υπάρχει η οριστική λύση του λέιζερ? 

Μην σχολιαζεις τα μυνηματα μου ξανα

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Και ποιος σου είπε οτι όλοι γουστάρουν να ξυρίζονται, όταν υπάρχει η οριστική λύση του λέιζερ? 

Το ξέρουμε το λέιζερ φίλε αλλά δεν το θέλουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...