Προς το περιεχόμενο

Παραδοσιακό ξύρισμα

adnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτη προσπάθεια σημερα με τη κρέμα της Nivea. Τελείως διαφορετική εμπειρία σε σχέση με τον παραδοσιακό αφρό, και να φανταστείτε δεν χρησιμοποίησα καν πινέλο. Κάτι ακόμα, έχετε να προτείνετε (φυσικά) καταστήματα στο κέντρο με προϊόντα του αθλήματος;  Κυρίως για πινέλο ενδιαφέρομαι. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπό τις Nivea η λευκή αξίζει πολύ παραπάνω από την τιμή της,όπως και η κόκκινη Palmolive.

Την Proraso την αφήνουν τρίτη και καταϊδρωμένη.

Eιδικά η Nivea εκτός από καλή ολισθηρότητα,βοηθάει και τους ερεθισμούς λόγω του χαμομηλιού και της Αμαμελίδας.

Επεξ/σία από free@last
  • Like 2

Κι εγώ έχω δοκιμάσει κι άλλες και η nivea μου αρέσει, κάνω ωραίο ξύρισμα. Επίσης, για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα, χρησιμοποιείστε για άφτερ σέηβ την κρέμα Nivea for men. Πήγαινα και τα έσκαγα για 100 ml balm της bvlgari.

43 λεπτά πριν, TO_PAIDI είπε

Κυρίως για πινέλο ενδιαφέρομαι. 

Για αρχή πήγαινε στον Σκλαβενίτη, δώσε 4 ευρώ και πάρε το πινέλο που θα δεις. Αν δεις ότι σου κάνει καλύτερο ξύρισμα η χρήση πινέλο + κρέμα (που είμαι σίγουρος 100% ότι θα σου αρέσει) αργότερα πας σε πιο ακριβό αν θέλεις.

• Like 2

11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Κι εγώ έχω δοκιμάσει κι άλλες και η nivea μου αρέσει, κάνω ωραίο ξύρισμα. Επίσης, για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα, χρησιμοποιείστε για άφτερ σέηβ την κρέμα Nivea for men. Πήγαινα και τα έσκαγα για 100 ml balm της bvlgari.

Για αρχή πήγαινε στον Σκλαβενίτη, δώσε 4 ευρώ και πάρε το πινέλο που θα δεις. Αν δεις ότι σου κάνει καλύτερο ξύρισμα η χρήση πινέλο + κρέμα (που είμαι σίγουρος 100% ότι θα σου αρέσει) αργότερα πας σε πιο ακριβό αν θέλεις.

Σκλαβενίτη πήγα σήμερα και πήρα την κρέμα αλλά από πινέλα γιοκ. 

1 ώρα πριν, TO_PAIDI είπε

Πρώτη προσπάθεια σημερα με τη κρέμα της Nivea. Τελείως διαφορετική εμπειρία σε σχέση με τον παραδοσιακό αφρό, και να φανταστείτε δεν χρησιμοποίησα καν πινέλο. Κάτι ακόμα, έχετε να προτείνετε (φυσικά) καταστήματα στο κέντρο με προϊόντα του αθλήματος;  Κυρίως για πινέλο ενδιαφέρομαι. 

Υπάρχει το κατάστημα της Nipavo στον Ταύρο και το hairmaiker στην Αργυρούπολη με μεγάλη ποικιλία πινέλων και τα δύο.

• Like 2

11 λεπτά πριν, plotolp είπε

Υπάρχει το κατάστημα της Nipavo στον Ταύρο και το hairmaiker στην Αργυρούπολη με μεγάλη ποικιλία πινέλων και τα δύο.

Πρέπει να ξέρει από πριν τι θα πάρει όμως, αλλιώς τον βλέπω να φορτώνει την πιστωτική. Πολύ πειρασμοί εκεί μέσα 😁

• Like 1

Έχω δει πολλά και διαφορετικά πινελα. Πινελα με τρίχες από γουρούνι, με συνθετικές τρίχες. Εγώ πήρα ένα, δεν θυμάμαι από τι είναι. Μέσα σε 6 μήνες βγήκαν μόνες τους κάποιες τρίχες από το πινέλο αλλά μέχρι εκεί. 

Για το τι είναι κατάλληλο και τι όχι καλύτερα ρωτάς μπαρμπερηδες που τα έχουνε δοκιμάσει όλα. 

Επισκέπτης
6 ώρες πριν, Nabuko είπε

Δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο με του Σκλαβενίτη, αλλά ωραία πινέλα Omega είχα πετύχει και στον Γαλαξία.

Ας ρίξεις μια ματιά κι εκεί, αν δεν βαριέσαι, παιδί. Φαντάζομαι θα τα φέρνουν ακόμα. 

4 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο με του Σκλαβενίτη, αλλά ωραία πινέλα Omega είχα πετύχει και στον Γαλαξία.

Nαι τα Omega είναι. Καλό πινέλο για την τιμή του

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Σκλαβενίτης (στα μεγάλα) έχει σχεδόν πάντα το Omega 10018, στα 4-5 ευρώ.... λίγο μικρό, αλλά κάνει τη δουλειά. Μερικές φορές έχω πετύχει και το 10065, που είναι λίγο μεγαλύτερο.

Εχω πάρει και ενα καλό, που το πλήρωσα πολλαπλάσια, αλλά τελικά τα φθηνά omega χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από evark
  • Like 1

πήρα αρκετά πινέλα,  τα κλασικά τα φθηνά χοίρου,  αυτά απο τα super και κάποια πιο επώνυμα,  πήρα μετά και απο πρόταση αυτού που μου γνώρισε το παραδοσιακό   budger,  πήρα ενα καλό κοντά στο 100αρίκο  και πήρα και απο ali yaqi κοντά στα 30 silvertip Και dual budger, πλέον κάνω χρήση αυτού.

Το απλό του χοίρου ήταν λίγο κουραστικό να κάνει αφρό και ήταν και σκληρό αν και απο όσο λένε με τον καιρό μαλακώνει.

Το budger κάνει αφρό για πλάκα και είναι μαλακό,  τα 100 που θέλει κάποιο ιταλικό μπορεί να είναι πολλά, αλλά μπορείς να βρεις yaqi με λογικές τιμές για να δοκιμάσεις

Συνθετικό που πήρα ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει, είναι σίγουρα όμως το πιο μαλακό απο όλα

• Like 1

8 ώρες πριν, sdikr είπε

πήρα αρκετά πινέλα,  τα κλασικά τα φθηνά χοίρου,  αυτά απο τα super και κάποια πιο επώνυμα,  πήρα μετά και απο πρόταση αυτού που μου γνώρισε το παραδοσιακό   budger,  πήρα ενα καλό κοντά στο 100αρίκο  και πήρα και απο ali yaqi κοντά στα 30 silvertip Και dual budger, πλέον κάνω χρήση αυτού.

Το απλό του χοίρου ήταν λίγο κουραστικό να κάνει αφρό και ήταν και σκληρό αν και απο όσο λένε με τον καιρό μαλακώνει.

Το budger κάνει αφρό για πλάκα και είναι μαλακό,  τα 100 που θέλει κάποιο ιταλικό μπορεί να είναι πολλά, αλλά μπορείς να βρεις yaqi με λογικές τιμές για να δοκιμάσεις

Συνθετικό που πήρα ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει, είναι σίγουρα όμως το πιο μαλακό απο όλα

Αν θέλει κάποιος VFM πάει σε συνθετικό YAQI 24-26 mm και ξεμπέρδεψε με πινέλο.

• Like 3

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά επιβεβαιώνω ότι οι Astra είναι ότι πιο καλό και αποτελεσματικό υπάρχει σε λεπίδα από αυτές που έχω για το δέρμα μου. Με το πρώτο χέρι πήρε το 60-70% των τριχών, με το δεύτερο παίρνει το υπόλοιπο, και μένει ένα 5% που έμειναν στα περίεργα σημεία σαγόνι χείλια κτλ. Όλο το ξύρισμα πιο εύκολο και σύντομο. 

• Like 3

13 ώρες πριν, maarinos είπε

Η πράσινη η μπλέ?

Έχω και της δύο, η πράσινη μου τραβάει τα γένια, η μπλέ καθόλου.

Το κουτι έχει άσπρο και γκριζο χρώμα. Λέει Astra superior platinum double edge. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...